Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@miselita ja som zvedavá či pôjdem v 16, či v 17tt?pretože v pondelok idem na testy, a poradňu tam nemám písanú 😒 v 20tt je tuším sono povinné- naša dr. to meranie kostičiek robí , ...ale aj tak sa asi objednám na morfologický / bola som na tom aj pri Tami- a veľmi sa nám páčilo/....ešte neviem kam, vtedy som bolo v Trnave u Ilavského. / ten dáva záruku i na pohlavie 🙂 /....
nooo tak sa to vola morfologia :D tak tam idem v tom 20tt...:D a vraj tam aj vsetko pomeraju...... neboj ak ti nespravi sono teraz tak nabuduce ta to urcite neminie :D mne dal tie odbery co sa robia v 16 tt naraz aj s poradnou aby som sa tam nemusela trepat 200 x ....
@miselita ja keď som bola s Tami v 20tt u mojej dr.na meraní tých kostičiek , tak to bolo úplne iné ako na tom morfolog. - tam mi ten doktor vyšetril detailne srdce bábätka a všetky orgány / ale to som bola 24tt/....inak ja sa v tých vyšetreniach tiež nevyznám, ani v 2D, v 3D, v 4D ....len nech sú naše chrobáčiky zdravé 🙂 ....a výsledky AFP testov už máš?
@janka273 no, je preplácané 12,20 a 30 alebo 32tt. ale tak keď sú nejaké problémy, tak aj inokedy urobí sono. uvidím, či mi bude teraz robiť alebo až v 20tt.
@miselita to AFP posiela lekár inde? to nerobí on?
no, ja konečne dokončený aj september. mala som už aj november, ale som nebola spokojná, tak som zmazala 😀
ahojte baby,
100 rokov som sem neprispela, ale citam vas pravidelne 🙂
ja uz mame za triple testy, aj kontrolne a oba vysli vraj zle.. zvysene HCG aj AFP, v stredu ideme na geneticku konzultaciu do KE
Nedalo mi, tak som bola vcera na 3D sono, babatko pomeral, vsetko co sa dalo a povedal, ze podla neho je plod v poriadku. A cakame chlapceka 🙂
Co ma stve, ze v 12 t. sa robi sono vysetrenie na down. syndrom - mne sice sono robili, ale bolo to take ako z rychlika :( a v tehot. knizke nie je ziadny zaznam o tom :(
Verim tomu, ze tie testy su nepresne, mamicky sa stresuju len zbytocne a potom si to tehotenstvo neuzivaju tak ako by mali.
@ludmila25 Nie 🙂 To je tiež len taká povera. Vraj každých 7 rokov sa človeku obnovuje krv a kto z partnerov ju má čerstvejšiu pri počatí bábenka, takého pohlavia bude. Čiže napr ja mám 23 rokov, čiže nová krv sa mi urobila v 21, takže moja aktuálna krv má dva roky. Môj partner má 34 rokov, čiže jemu sa naposledy krv menila keď mal 28, takže jeho krv je 6 rokov stará. Čiže ja vyhrávam a malo by to byť dievčatko. Už len keď to píšem, je mi jasné, že je to blbosť a som toho aj pravým príkladom, keďže čakám chlapčeka. Ale tak povery sú povery 🙂
@ava11 tak ja som otehu týždeň pred 21. narodkami. a môj muž mal vtedy mesiac pred 30kou. tak teraz neviem, ako sa to berie. ak by sa už brala u mňa tá 21ka, tak som mala mladšiu krv, než drahý. ale ak sa berie ešte 20ka, tak som krv mala staršiu, než muž. a máme dievčatko 😀 teraz mám 26 a môj muž 35. 😝
@ava11 mne to s tou krvou vyšlo takto : ja mám 31 rokov / moja čerstvá krv má 3 roky/, manžel má 32 rokov / jeho krv má 4 roky/- vyhráva moja krv - dievča, čakáme chlapca.....a pri Tami to bolo takto : ja som mala 26 rokov / moja čerstvá krv mala 5 rokov/, manžel 27 rokov / jeho krv 6 rokov/, narodilo sa dievčatko 🙂
@ludmila25 mne to pri jednom vyšlo, a pri druhom asi nie
baby vraj je aj taka povera ze ak si date zasn.prsten alebo svad.obrucku na retiazku .vyrovnate dlan a a prsten zaveseny na retiazke 3 krat tuknete od dlan a date do vysky a ked sa vam zacne prsen tocit do kruhu tak bude holka a ked z jednej strany na druhu tak chlapec mne vychadza pokazde dievcatko

@janka273 zajtra začínam 16tt.. neukazuje mi to? v stredu mám poradňu, tak už ma asi dá na afp. uvidím.