icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
1. nov 2011

@huterika draha golfac je typ kocika. Je hlboky, sportiak a golfac. To je taky lahucky kocik, ktory ma rucky ako golfove palice, nema spojenu rucku. Vacsinou sa sklada v jednom kuse aj so sedackou a vacsinou ako dazdnik. Daj si do googlu a vyhodi ti to trilion kocikov 😉 .Sportiak je vacsinou sedacka a podvozok zvlast, taka naklikavacia sedacka. Ja som mala pre Ninu trojkombinaciu (jeden podvozok s naklikavajucim vajcom, vanou a sportiakom) a potom som dokupila golfky, ale take lahucke a naozaj jednoduche, take letne. Sme sa vozili iba v golfaci, lebo vravim, ten sportiak jej nebol pohodlny. A teraz tento co som kupila pre babo, to je tiez golfac, teda ten typ, co ma rukovat ako golfove palice, sklada sa v jednom kuse, teda nedavas dole sedacku, ked ho sklapas, ale je siroky a velmi pohodlny. Aj to sedadlo je take polstrovane, makkucke. A aj napriek tomu, ze je to golfac, tak sa ta sedacka da oddelit a vymenit za vajco alebo vanicku. Cize by som povedala, ze je to vlastne nieco medzi sportaikom a golfacom. Najlepsie je ist do obchodu a poskusat vsetko mozne. Mozno ti nieco padne do oka. Napr baby co tu pisu o concorde, ten je super. Ja som povodne pred Ninkou mala vybraty ten, ale potom sme kupili obyc.

urma
1. nov 2011

@darinkazv ja s nicim inym ani neratam, ako s pozitivnym uplne vsetkym 😀 Ale ked budem bolat na vysledky, urcite to bude pocit ze brrrr. Ale zatial mam cistu mysel

darinkazv
1. nov 2011

@urma u mňa je to takisto 🙂

urma
1. nov 2011

@darinkazv momentalne sa sustredim na to, aby som sa rano nenajedla omylom 😀

darinkazv
1. nov 2011

@urma no, ja sa dúfam zase nezabudnem vycikať do skúmavky 😀 s jedením nemám problém, lebo na jedlo ma začne chytať chuť až po 9tej 😝

urma
1. nov 2011

@darinkazv ja mam zajtra cisto len tu krv, vlastne poradne byvaju len v utorky ale ze je dnes sviatok, tak idem medzi netehotne 🙂 zajtra

janka273
1. nov 2011

@belissima85 to mávam i ja- hlavne, keď ležím a kýchnem....nabudúce sa skús sa postaviť- a kr´č nebude - mám to vyskúšané 🙂

maxara
1. nov 2011

@teleranka draha, no tak ako ti poradit.. kociky tie drahsie, tie znackove, vacsinou byvaju kompatibilne s vajcami maxi cosi. Oni k jednotlivym znackam robia adaptery. To sa musis opytat, ked budes kupovat. A zas tie lacnejsie maju svoje vajicka. Ale zas tie sa nejako netestuju, takze nemas zaruku, ci je v poriadku v oblasti bezpecnosti. Ja mam maxi cosi ten golfac, cize mne nan logicky pasuje vsetko maxi cosi, tj aj vajco aj vanicka dreami (ta pasuje aj napr na quinny a mozno aj na ine, to neviem, som nepatrala). No a ked budes mat kocik v aute, tak pohoda. Vyberies len vajko a to si vezmes domov. Preto by ti asi bolo lepsie vajco s isofixom, to je v aute taka tycka, na to sa upevni isofixova baza vajicka a potom na nu vajce len naklikavas a babo priputavas len vramci vajca. Teda nemusis pokazde priputavat aj cele vajco pasmi a potom odputavat.. toto som neznasala a preto som ho nevytahovala 😒 ale casto by mi to ulahcilo zivot. 😅
Joj a zabudla som, klobuk dole, ak mas byt na babo uplne sama ☹ si odvazna.

darinkazv
1. nov 2011

@urma my mávame v stredy poradne 🙂 ja ani neviem, či zajtra len krv alebo čo všetko ma čaká. len keď ma prepustili z nemocky, tak mi povedala, aby som 2.11. prišla na AFP testy. tak uvidíme. zajtra napíšem čo a ako. 🙂

janka273
1. nov 2011

@darinkazv ja som keď som išla v pondelok na Afp , skúmavku som si pripravila do WC na skrinku, a jasné, že som ju zbadala ráno , až vtedy, keď som sa vycikala.....potom som pila ako divá, a ešte som cikla 1cm - a to stačilo 😉

urma
1. nov 2011

@darinkazv jejda a ja som ani nezaregistrovala, ze si bola v nemocke 😒 Co sa dialo moja?

urma
1. nov 2011

@janka273 ja mam tu skumavku na wc permamentne pripravenu, takze nic nezvycajne 😀 Ma tam proste svoje miesto...
Dufam, ze ten moc nie je nutny priamo pre AFP 😕 Kazali mi ho nosit na poradnu vzdy, ale ja som to pochopila, ze zajtra nebude ani dr nic so mnou robit. Ci ako
??

darinkazv
1. nov 2011

@urma poslala ma dr. preventívne, lebo som došla na poradňu s búšením srdca a s 1,5kg dole na váhe od poslednej poradne. a keď sa ešte dozvedela, že 3-4krát zvraciam, tak jej bolo jasné, z čoho mi srdce búši a hlava sa točí. že to je organizmus vyčerpaný z toho zvracania. tak som bola v nemocke. dali mi infúzku a čípky a bolo dobre. na tretí deň som šla domov. no doma mi býva zle. to by som asi furt musela chodiť na infúzky 😀 moja "vtipná" dr. povedala, že aby som sa presťahovala do nemocky, lebo že tam mi nič nebolo, že to len u nich mi je zle. tak ťava, keď v nemocke len ležíš a tečie do teba infúzka, tak ti neni moc zle. ale prvý deň, čo som tam prišla som ešte 2 rázy tam zvracala. no do správy mi napísali, že celý pobyt bez obtiaží. takže tie naše nemocky úžasné. a ešte som odchádzala so zápchou z nemocky a ani to tam nezapísali. no comment 😀

janka273
1. nov 2011

@urma nie, moč nie je potrebný na AFP, robili mi vtedy i malú poradňu / bez sona/, v moči mi kontrolovali bielkoviny, dr.so mnou taktiež nič nerobila, iba sestrička ma odvážila, zmerala tlak, moč skontrolovala , opýtala sa ako sa cítim, a zobrala krv 🙂

maxara
1. nov 2011

Joj damy a este som vas chcela pozdravit, pekny vecer.. ja som znicena jak taka diva svina..
Nasi koooonecne idu riesit obyvacku, idu vyrazit taku tu nechutnu stenu 10000 rocnu.. a kedze maju v plane pokracovat v prerabke interieru, tak si rovno prehodia spalnu s obyvkou, cize obyvackovy nabytok nebudu teraz riesit chvilku a tak sme si mi segry mali rozobrat tony poharov, co nasi dostali ku svadbe a k promociam a vsetkym okruhliakom a nikdy z nich nepili, len sa tie pohare lestili a presuvali a umyvali a preusporiadavali.. och joj.. a co je najhorsie, teraz ich mam vylozene u mna na polici nad barom a sestra ma tiez a druha tiez a aj mame cosi ostalo 😀 tak ale ja som mame povedala, ze ak mi ich da, tak ja ich budem normlane pouzivat, s cim suhlasila, takze pohoda. Dostala som aj vazu, misu s miskou a nejake knihy. No a perlicka, utekala som domov, rychlo som isla varit mm kapustnicu, lebo uz tyzden mu ju slubujem a potom som vsetky tie pohare poutierala a pokldala hore, cize som total KO. 😒

urma
1. nov 2011

@darinkazv no ved hadam uz bude aj tebe lepsie moja.

carrie84
1. nov 2011

Caute dievcata 🙂
Mna afp testy cakaju tento tyzden. Len si nepamatam, ci v str. alebo vo stvrtok 😒 A sestricka to tak zle zapisala, ze sa z toho neviem vysomarit 😝
Dnes som mala perny den a normal rozmyslam, ze idem spat 😝

maxara
1. nov 2011

joj no tak som si poklabosila 😒 a mozem ist spat

urma
1. nov 2011

@maxara tak dobru nooooc 🙂 Mne sa asi tak skoro nebude chciet, mam zas mm na ceste.

carrie84
1. nov 2011

@maxara - ziadne spanie! Do compu sa bude cumiet 😀 😀 A neposles kus kapustnice? Dala by som si 🙂

maxara
1. nov 2011

@urma no ani mne sa este nechce spat, len sa trosku nudim 😅 panelak som si zapla 😅
A co hovori tm na to belgicko? paci sa mu tam?

maxara
1. nov 2011

@carrie84 😀 no kym by ti dosla slovenskou postou, urcite by uz bola nechutna 😀 ale teraz je vyyyborna, musim sa pochvalit, velmi dobra sa mi podarila

carrie84
1. nov 2011

@maxara - ja tu morovu tak nemusim v tom panelaku 😝 Kurierom by to neslo nejako? No nic - budem musiet naznacit mame, ze by som na nu mala chut

nelicefo
1. nov 2011

Kočky priznajte sa čo vám dávajú zza to že tooooľko píšete? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nestíham čítať. 🙂

maxara
1. nov 2011

@carrie84 to ani ja, ale tak co budem pozerat? Ducha po trilionty krat? 😕 dovi.. toto je aspon premiera.. a navyse aj tak cumim do notasu, cize nic duchaplne v tej telke byt nemoze 😀

maxara
1. nov 2011

@nelicefo mne veceruuu 😀

nelicefo
1. nov 2011

@carrie84 mne v paneláku nikto nevadí. Ale včera najlepší ten dušan ako smrtka. 😀

nelicefo
1. nov 2011

@maxara Jój....to aby som začala písať. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

carrie84
1. nov 2011

@nelicefo - dudko je celkovo fasa v poslednej dobe 😀

carrie84
1. nov 2011

@nelicefo - najskor si zisti zdroj a obsah tej vecere 😀 😀