icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

takitak
4. nov 2011

@huterika no nebudete ma mať radi, ale pozor na škoricu. podporuje predčasný pôrod a prekrvenie maternice čo práve vdie k predčašným pôrodným príznakom !!!

huterika
4. nov 2011

@takitak To vaaaaazne??? moja oblubena skorica 😠 ja ze je len skor ako afrodiziakum... teda baby niekedy je tusim lepsie byt neinformovaná 😉 😀 😀 😀 oki dam si pozor

beronsche
4. nov 2011

Zienky, nie som si ista, ale asi som vcera citila babo... Uz som skoro zaspavala, ked ma nieco zasteklilo uplne bole v brusku, na lavej strane. Taky cudny pocit to bol, akoby mi tam nieco zlahucka trepotalo, ci pulzovalo, take steklenie divne.. Po chvilke to prestalo a potom uz nic...
Myslite, ze to bolo babo?

beronsche
4. nov 2011

@teleranka Aj ja som asi citlivka, lebo aj ja stale citim pichanie a pobolievanie bruska... 😅 Mna skor pobolieva na stranach, bud v lavo alebo v pravo uplne dole.. Neviem, ci pri vajecnikoch alebo este nizsie. Neboli to silno, ale tak otravne...
A to pichanie co @urma spominas mam tiez. V strede brucha, celkom dole a akoby to prechadzalo az do posvy.. Taky "pichaci" krc... Neviem to vysvetlit, take je to divne.. Akoby som mala v bruchu zvislu "palicku" a ona ked sa pohne, tak ma po jej celej dlzke zapicha a prestane.. Blbe prirovnanie, ale inak to fakt neviem vysvetlit... 😀 Presne rovnaky "problem" som mala po gynekologickej operacii a vtedy mi len povedali, ze sa mi bud hoji maternica alebo rez....
A vraj na pohotovost mam ist len, ak by bola bolest silna, pretrvavajuca, pripadne spojena s krvacanim.... Tak asi pockam do poradne 16. a tam sa este raz popytam...

ava11
4. nov 2011

Tehu nohavice nosím asi týždeň, ale už dlhšie nenosím moje normálne gombíkové, len také legíno-gate. Ale teraz už mám ozajstné tehu s pásom na brušku. Synátor stále asi chrápe alebo je krpec, lebo vôbec nič necítim. A zajtra mám po 5 dňoch (12-ky) jeden deň voľno, tak sa mega vytešujem 🙂

janka273
4. nov 2011

@danka.chomka cicuška, včera som ti nestihla odpísať, lebo som zaparkovala s malou do postele 🙂
Kŕčovú žilu na nohe a na ruke prasknutú žilu mám od narodenia....na cievnom mi prepísali ascorutin a avenol / ani neviem, či sa to takto volalo/, a kázili mi ruku zaťahovať s elast. obväzom....inak mi z toho nič nepomohlo, a keď sa mi lieky minuli, tak som si ďaľšie ani predpisovať nedala 😉
Magnézium mi gyn..nepredpísala, ale kázala kúpiť.....takže od včera večera som dávku znížila iba na 1x za deň, a za týždeň opäť obmedzím....
Tie kŕče v nohách a v rukách mávam, či som alebo nie som tehotná, ale snáď to dáko bez toho magnézia zvládnem....ešte raz srdečná VĎAKA za všetky rady, čo tu píšeš 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
A dobre si spravila, že si okopírovala ten môj odkaz 🙂 🙂 🙂

janka273
4. nov 2011

@takitak áno robila som tú tortu, mala 12,5kg, a prvý krát som vyskúšala i poťah mmf, musela som ju pred tým poskladať - lebo sa mi ani do chladničky nevošla / hlava, telo a ten spodok bolozvlášť/

darinkazv
4. nov 2011

@janka273 januli, tá torta bola nádherná. ja som tiež malej na narodky robila kitty, ale len hlavu. a nezohnala som čierny marcipán ani čiernu farbu potravinársku. kde sa ti podarilo zohnať?

darinkazv
4. nov 2011

@takitak jejo, tak keď budem v 40tt a bábu sa nebude chcieť, tak budem tlačiť do seba škoricu 😀 keby som to vedela aj pri prvej, tak by som nebola s mužom drevo z traktora zhadzovala 😀

certica22
4. nov 2011

@ava11 Ahooj necitíš ešte pohyby ?? ani ja a ked vidim že každy naokolo už cíti :(

beronsche
4. nov 2011

@darinkazv Aku mas peknu fotku! 🙂

janka273
4. nov 2011

@darinkazv čiernu som si vyrobila, poradila mi to jedna cukrárka 😉 zasmeješ sa 😀 prifarbila som to živoč.uhlím, ktoré som nadrobila a zmiešala s mmf / oči , nos a fúzy sme nejedli - aj keď sa to mohlo/.

darinkazv
4. nov 2011

@beronsche jejo, ďakujem 🙂 dúfam, že mi ju admini nezrušia ☹

darinkazv
4. nov 2011

@janka273 ja odpadnem. ma to nenapadlo. ja som fúzy urobila nastrúhanou čokoládou a oči som spravila zo želé cukríkov s príchuťou tmavého ríbezlia 😀 ale super nápad. nabudúce vyskúšam 🙂

janka273
4. nov 2011

@darinkazv cicuška, ten červený kočík nemá chybu, kde si ho splašila .....ak sa smiem Darinka opýtať mal i dobrú cenu?
Pochvala za nádhernú fotečku 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

ava11
4. nov 2011

@certica22 Necítim vôbec :(

darinkazv
4. nov 2011

@janka273 kočík som kúpila cez bazoš. mááálinko používaný. aj detailné fotky mi poslala na mail, tak som sa mohla uistiť. cena 260eur a zadara mi ho jej muž dovezie, lebo chodieva autom cez zvolen. oni sú zo žiliny. vo výbave je vanička, šporťák, autosedačka, taška, slnečník, sieťka proti hmyzu a jasné, že nánožníky na vaničku aj športiak. tak som straaaašne rada, lebo super kočík za ešte supernejšiu cenu 🙂
a za fotočku ďakujem 🙂

janka273
4. nov 2011

@darinkazv ani mňa by to nenapadlo, ja chodím na stránku www.tortyodmamy.sk - a tam je diskusia, a keď sa zaregistruješ, cukrárky ti poradia - zlaté, šikovné, žienky 😵 , ešte by sa to dali oči, fúzy, nos, urobiť z čierneho pelendreku, aj z čiernych hašleriek, ....ale čokoláda - je tiež dobrý nápad 🙂

darinkazv
4. nov 2011

@janka273 jj, ja som najprv chcela čierny pelendrek, ale som ako naschvál nezohnala 😝 a tie hašlerky tiež super nápad 🙂 ja mám švagrinú cukrárku, ale nie sme moc v kontakte, ak skôr na nete nájdem rady 😀

janka273
4. nov 2011

@darinkazv tak to si naozaj natrafila na dobrú kúpu, asi to je i nový model 2010, či 2011?, však? 🙂

darinkazv
4. nov 2011

@janka273 r.2009

janka273
4. nov 2011

@darinkazv na tej stránke, čo som ti písala , ti napíšu aj recept / teda pošlú/ a veľa je ich tam i uložených....ja mám odtiaľ veľmi veľa koláčov, a nemusíš sa báť, že sa ti nepodaria, sú vyskúšané 😵

janka273
4. nov 2011

@darinkazv vyzerá nádherne a elegantne, a muž schválil, či bude prekvapko?

darinkazv
4. nov 2011

@janka273 ja som raz skúšala tú mmf spraviť z cukríkov, ale to bol otras ☹

darinkazv
4. nov 2011

@janka273 jedným okom pozrel a povedal, že nech si spravím, ako chcem. som mu povedala, že mu to môže byť jedno, že aj tak pôjde s kočíkom vonku možno 2 rázy 😝 aj pri júlii sa vytiešal ako bude kočíkovať a nakoniec bol 2 rázy, aj to nie sám.... a tiež sme inak pri nej mali červený. ale s malými časťami krémovej 🙂

janka273
4. nov 2011

@darinkazv ja ti pošlem recept,
http://www.tortyodmamy.sk/content/marschmellows...

robím to podľa tohoto receptu, mne sa to vždy vydarí, vyskúšaj 🙂

darinkazv
4. nov 2011

@janka273 ďakujem. vyskúšam 🙂 skúsim na vianoce dáky vianočný stromček upiecť. len ešte zohnať formu na stromček 😀

janka273
4. nov 2011

@darinkazv tak možno teraz ho chytí kočíkovanie 🙂 , ale veď farba kočíka je krásna a chlapom to môže byť jedno, nie? mm zase chodil často kočíkovať, ja som si poupratovala, navarila a oni sa medzi tým luftovali....dnes moje bábätko je strašne aktívne, asi má veľa energie, ale za to včera asi celý deň prespalo 😵

janka273
4. nov 2011

@darinkazv na tej stránke dolu vpravo vľavo sú stránky na ktorých sa dajú kúpiť formy- ale ceny sú veľmi rozdielne, musíš porovnávať aj s poštovným 😵

darinkazv
4. nov 2011

@janka273 no, veď uvidíme, či ho to chytí. nehám sa prekvapiť. ja som úplne namotaná na ten kočík. sa neviem dočkať, kedy mi ho dovezú 😝
no, aj naše bábo má občas také futbalové dni a občas o ňom ani neviem 🙂