Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
HOLKY, dodrzujete nejak extra stravu, ci ako? Manzel me sleduje ze co jim a piju.....ako ste na tom vy, teraz v tehu, alebo v prvnim tehu?
baby a este info, tabulku spravuje Nelicefo, tak info do tabulky posielajte asi ako IP bud jej alebo aprilovkam 😉 nech v tom ma prehlad a nech sa nestane otrokom tabulky, lebo nie vzdy je cas presne neprehliadnut nejaky udaj
JINAK dneska prijedou svokrovci.....manzilek se jim to chysta rici, ja bych ejste pockala, ale oba dva sme taky vyteseny, ze jim to asi prasknem hned mezi dvermi 😀
@strihalka tak to si viem predstaviť. ja by som to teraz všade vykričala 😉 ale my chceme počkať a povedať to na oslave julinkiných 5. narodenín. to bude 25.9. tak sa idem zblázniť, že ešte mesiac musím čušať 😀 ale hlavne kvôli dcérke. dáme jej to ako jeden z darčekov. vydokladujeme to fotkou zo sona 🙂
@darinkazv bublinky muzem?
@darinkazv a v praci taky musim mlcet aby me nevyhodila🙂takjeidny kdo je moji oporou je konik a avted i @aprilovky2012
@strihalka ja neviem. som čítala, že aj bublinky by sa mali obmedziť. ale tak ke´d si raz za týždeň stiahnem 2 litre, tak hádam to bude ok 😀 u mňa v práci to už vedia. musela som to prezradiť 😉 ale zatim len personálna a vedúca to vedia. a teba by prečo vyhodila, keby si oznámila tehu? a okrem iného, to ani zo zákona nemôže. ako tehotná si chránená voči tomu 😉
@strihalka 😀 tak mozno pre to tiramisu ta napomina 😉 aby si ho mohol zjest cele 😀
@darinkazv 😵 😵 mnaaaaam, ja milujem veterniky a kremese tie klasickeeee, ale nepohrdnem ani tym medovym 😀 😝
inak my sme tehu uz rodine oznamili, teda nasim a svokrovcom a nasim sestram (bratov nemame ani jeden z nas 😀 ) ale ohlasila som to len tak ze mozno cakame, este to nie je iste.. a pod.. aj ked ja som presvedcena, ze budeme ok 🙂

ako sa dostanem aj ja do tej tabuľky? 😅