icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

janka273
4. nov 2011

@urma
@darinkazv
alebo možno to je prevzaté a skomolené slovo s cudziny....
našla som toto
http://www.dobre-recepty.sk/detail/6009-gris-koch/ - ale to je iná kaša či krupica, či gris 😀

vajanika27
4. nov 2011

@urma no ja to viem podla toho, ze ked mi robi doktorka ultrazvuk, tak stale nim beha na lavej strane a na lavej strane citim ze je tam malicke ulozene 🙂
musim povedat ze si ma pobavila 😀

vajanika27
4. nov 2011

@darinkazv ja som si to tiez myslela, ze to bude tym, ze je este malicke 🙂

amore61
4. nov 2011

@urma budes prvorodička?

urma
4. nov 2011

@vajanika27 jasne, no dufam, ze najblizsie uz budem mat aj ja laskavo utz cez brucho. bola som 3x vzdy zo spodu 😒 takze viem velke prd, kde ho vymakol.

urma
4. nov 2011

@amore61 ano 🙂

amore61
4. nov 2011

@urma mne robil zo spodu ale aj z vrchu no zvrchu prd videl poslal ma opakovane na WC čurať a ked som sa vratila zas šmatral po bruchu a povedl že je to este horsie🙂)tak ma pozeral radsej zo spodu🙂))aj ja som prvorodicka ty si tusim Trnavsky kraj koho mas lek.? 🙂

vajanika27
4. nov 2011

@urma aha, tak to je divne, mne ho robila 2x a vzdy cez brucho 🙂 ale tiez nemam ziadne foto, dozvedela som iba ze sa stale hybalo aj teraz sa neustale hybe, lebo som podla mna som ho zacala velmi skoro citit, ale to steklenie sa opakuje stale, takze uz si to nenamyslam, ako v prvy den 🙂
Ty citis uz to svoje?

darinkazv
4. nov 2011

@urma
@amore61
@vajanika27 ja už od 15tt cez brucho sono. chvalabohu 😀

amore61
4. nov 2011

@vajanika27 ja som dnes lek. tiez hovorila že citim uz pohyby a on ze este tak 2-3tyzdni a potom by som mala citit ale sak u kazdeho je to individualne,viem ze vetry su to neni, toto je ine je to krasne 😅 🙂

amore61
4. nov 2011

Kočenky a uz vam rastu bruska ci to len ja budem jak sud za chvilu? 😀

darinkazv
4. nov 2011

@amore61 nerob si z toho hlavu, mne tiež dr. neverí, že cítim pohyby. už 2 týždne cítim a ona mi stále neverí. že to je ešte skoro. tak ale ma nemôže brať ako prvorodičku. ale tak kašlem na ňu. ja viem, čo cítim. nech si hovorí čo chce

amore61
4. nov 2011

@darinkazv zavidim a aj tam vidi nieco cez brusko?spodkom bolo vidiet vsetko z toho mam fotku len vrchom len tien🙂

darinkazv
4. nov 2011

@amore61 kukni do môjho albumu, tam uvidíš moje najnovšie foto s brušinom 😝

darinkazv
4. nov 2011

@amore61 jj, pekne ho aj pomerali. som rada, lebo po vaginálnom sone ma vždy celý deň pálilo a bolelo. 😖

amore61
4. nov 2011

@darinkazv mozem ich omalovt viem ze citim nieco co predtym nie tak nech mi tento pekny zazitok neberu 🙂

amore61
4. nov 2011

@darinkazv no idem kuk 🙂

darinkazv
4. nov 2011

@amore61 presne tak. každá vie, čo cíti. ale to je to naše lekárstvo. najviac ma na tom štve to, že aj podľa pohybov sa určuje TP. potom sa budú čudovať, ak príde pôrod skôr, než oni počítajú 😒

danka.chomka
4. nov 2011

@amore61 mame rovnaky termin porodu 😉

vajanika27
4. nov 2011

@amore61 no ja som si hned myslela ze to nebude babo, ze to je velmi skoro, ale to steklenie sa opakuje od vtedy kazdy den a hlavne ked mam stlacene brusko tak to citim, uvidim co povie mne doktorka, idem na poradnu 15 🙂

amore61
4. nov 2011

@darinkazv este tu v tom neviem moc chodit mas tam album iba s vecickami iny som nenasla 🙂

amore61
4. nov 2011

@vajanika27 aaaaaaaale su to nasi drobcekovia uz sa ohlasuju že ich mame aby sme nezabudli🙂

amore61
4. nov 2011

@danka.chomka jejoooooooo no super 🙂

darinkazv
4. nov 2011

@amore61 jaj, lebo ostatné vidia len priatelia 🙂 ale mám tú fotku aj ako profilovú. tak možno z nej ak uvidíš 🙂

amore61
4. nov 2011

vidim krasne brusko aj ja mam take tusim aj take väcsie trosku fuuuuu uz som si myslela ze som jedina🙂

darinkazv
4. nov 2011

@amore61 neboj. a nedivím sa, že tebe ho viac vidno, lebo si chudšia ako ja 🙂

vajanika27
4. nov 2011

@amore61 no ja som akurat par dni predtym mala take pocity, ci je vsetko v poriadku, lebo mam par dni predtym dost bolelo brusko, ktore ma boli od zaciatku 😒 tak som sa trosku bala ci je v poriadku a o par dni na to prislo to jemnulinke steklenie 🙂

amore61
4. nov 2011

@darinkazv sak urcite ja som teda neni moc spokojna ako to chodi na poradnach ja by som bola za aby sa sono robilo kazdy mesiac:(sa bojim aby sa babatku nieco nestalo

amore61
4. nov 2011

@darinkazv heheeee no to určite nie som mam 81,8kg:DDD

urma
4. nov 2011

@vajanika27 ja sice mam 2 fotky, ale to bolo este fakt malicke a nie je tam nic moc vidiet 🙂 pre laika. ja som veru este necitila pohyby 😒