Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@urma no ja to viem podla toho, ze ked mi robi doktorka ultrazvuk, tak stale nim beha na lavej strane a na lavej strane citim ze je tam malicke ulozene 🙂
musim povedat ze si ma pobavila 😀
@darinkazv ja som si to tiez myslela, ze to bude tym, ze je este malicke 🙂
@vajanika27 jasne, no dufam, ze najblizsie uz budem mat aj ja laskavo utz cez brucho. bola som 3x vzdy zo spodu 😒 takze viem velke prd, kde ho vymakol.
@urma aha, tak to je divne, mne ho robila 2x a vzdy cez brucho 🙂 ale tiez nemam ziadne foto, dozvedela som iba ze sa stale hybalo aj teraz sa neustale hybe, lebo som podla mna som ho zacala velmi skoro citit, ale to steklenie sa opakuje stale, takze uz si to nenamyslam, ako v prvy den 🙂
Ty citis uz to svoje?
@urma
@amore61
@vajanika27 ja už od 15tt cez brucho sono. chvalabohu 😀
@vajanika27 ja som dnes lek. tiez hovorila že citim uz pohyby a on ze este tak 2-3tyzdni a potom by som mala citit ale sak u kazdeho je to individualne,viem ze vetry su to neni, toto je ine je to krasne 😅 🙂
Kočenky a uz vam rastu bruska ci to len ja budem jak sud za chvilu? 😀
@amore61 mame rovnaky termin porodu 😉
@amore61 no ja som si hned myslela ze to nebude babo, ze to je velmi skoro, ale to steklenie sa opakuje od vtedy kazdy den a hlavne ked mam stlacene brusko tak to citim, uvidim co povie mne doktorka, idem na poradnu 15 🙂
@vajanika27 aaaaaaaale su to nasi drobcekovia uz sa ohlasuju že ich mame aby sme nezabudli🙂
@danka.chomka jejoooooooo no super 🙂
vidim krasne brusko aj ja mam take tusim aj take väcsie trosku fuuuuu uz som si myslela ze som jedina🙂
@amore61 no ja som akurat par dni predtym mala take pocity, ci je vsetko v poriadku, lebo mam par dni predtym dost bolelo brusko, ktore ma boli od zaciatku 😒 tak som sa trosku bala ci je v poriadku a o par dni na to prislo to jemnulinke steklenie 🙂
@vajanika27 ja sice mam 2 fotky, ale to bolo este fakt malicke a nie je tam nic moc vidiet 🙂 pre laika. ja som veru este necitila pohyby 😒

@urma
@darinkazv
alebo možno to je prevzaté a skomolené slovo s cudziny....
našla som toto
http://www.dobre-recepty.sk/detail/6009-gris-koch/ - ale to je iná kaša či krupica, či gris 😀