Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@atreyu nic sa neboj ja som o mojom tiez cely vikend nevedela robil mi nervy 😀 tiez mam pocit ze menej casto alebo slabsie, to sa strieda. vela drichmu lenivci 😎
TRIPPLE TESTY DNES....
výsledky budú v piatok....bojííííííím....a navyše majú pokazený ultrasound, ani drobčeka som nevidela či je všetko v poriadku :(
@danka.chomka tak len nech im to vydržím aj po narodení 😀
ináč sa mi páči, keď sa niečoho zľaknem, že mi začne búšiť srdce malinký okamžite dáva o sebe vedieť...akokeby ma chcel ukľudniť 😵
Dobre rano babulky, tak me od vcera vybaji streva. Nic zleho jsem nezjedla. Tyk nevim, co to je. Ale super. Konecne si radne nahmatam maternice na dotek je teda celkem dost citliva. To mate taky????? Ale pokud ruku peilozim, tsk stale nic. A ve ctvrtek volame na vysledky. Zatim strach nemam, vsak on dorazi
Ahojte dievcata 🙂
Tak dnes som sa objednala na morfo sono - len, ci to do toho 28.11 vydrzim 😀
babenky v ktorom tyzdni ste vedeli pohlavie babetka
@certica22 -mne to ide celkom rychlo 😀 Maly ma zase teploty a ja som rada, ked si sadnem vecer a zistim, ze aha - dalsi den za nami 😝 Takze pevne verim, ze sa este parkrat vyspime a bude to tu 😀 Beries aj partnera/manzela? Mm bol pri prvom sone (1tehu) a az vtedy mu docvaklo, ze v tom bruchu mam fakt cloveka 😀 😀
@darinkazv - s nimi sa ani neplati natahovat. Jedina odpoved, ako tak sledujem niektore kauzy je bud odporucanie nechodit na konika alebo jednoducho bloknu ucet a hotovo 😝 Hlavne, ze z nas maju riadne prachy. Holt, chyba im akakolvek konkurencia.
@carrie84 tak ja ked som bola v 12tt som bola sama ..ale teraz by mal isť somnou ked nič do toho nepride ale verim že toto si nenecha ujsť heh 🙂.a aj chcem aby šiel možno to začne brať uplne inak ked uvidí nášho drobca tak inak ako len na fotke ked uvidí že fakt tam je že hýbe sa a čo tam stvára 🙂) chcem aby to zažil ake to je ..len musimn ho dovtedy presvedčiť aby chcel vedieť čo to je lebo nechce ale ja nevydržiim do konca 🙂 a vy chcete vedieť čo to je alebo už viete ?podľa mna to je uplne ine ako ked o malom len rozpravam ako ked ho aj uvidí ,,na živo ,, 🙂
@dennkaa tak ja som bola v piatok v poradni a som sa pytala či vidno a že nie ale nverim určite je vidno len doktorka na poradni sa tým tak nezaobera pozera len na male či je v poriadku a až na 3dcku sa venuje viacej takým to veciam nevieme ,priatel ani nechce vedieť ale ja chcem tak musiim ho dovtedy nejake presvvedčiť lebo nevydržiim to do konca až 🙂a najbližiša možnosť ptm bude až v nejako 30 tt 🙂
a inak baby ktore už viete čo čakáte vyšla vám soda??....lebo mne nejak ešte nikdy nepenila a skušala som veľa krat možno robim niečo zle...a do teraz každy že to bude chlapec...ale mama mi vravela že to bude dievča aj za posledny tyžden som strašne zoškaredela pleť uplne, skoro sama vyrážka aj vlasy mam pocit že su horšie ako boli ....Ked ja už maleho volam Alex hehe :D ale som povedala že bude Alex a ptm radšej ostanem prekvapena že dievča ..ale tak hlavne nech je nám drobček zdravučky 🙂)
@certica22 - ja som tym 1x myslela, ze 1x bol so mnou na morfo sone (a aj posledny 😀 ).Tak mm sa vtedy fakt zmenil - zrazu sa ku mne spraval akoby som bola z porcelanu (ale ho to preslo potom 😀 😀 ). Jasne, ze chceme vediet, co to bude! Sak ak to bude baba vyrazam do obchodov po ruzovu 😀
@rene82 o tom jogurte mi tiez moj gynekolog vravel. Podla neho je najlepsi biely sabinovsky jogurt.. 🙂 Alebo posvove vyplachy, ale meno toho pripravku som zabudla, bolo to rosa.. nieco...
Poznate niektora Canesten? Tiez mam problem s mykozou a porodna asistentka mi pred casom vravela, ze Canesten krem mozem pouzit, ale na letaku je napisane, ze je nevhodny pre tehotne... Tak neviem...
@carrie84 a prečo aj naposledy viac nechce už isť či prečo ??a šak to vždy tak nie že to len určitu dobu a ptm to už nieje take čerstve heh🙂 moj zo začiatku toto nesmieš tamto nesmieš.... toto ti škodi a teraz už ani nie 🙂... ja som chcela už tento tyžden isť neičo pokupiť aby toho nebolo vela ptm ale tak zatial pokupim neutralne 🙂 a pohyby už citiš?
@certica22 - nieze by nechcel - ale tak vzdy som mala taky termin, ze bol v praci. Jednoducho to neslo 😖 Ja mu aspon vzdy donesiem foto 😀
Ja budem kupovat az cca. v 6mesiaci. Najskor spravim inventuru, co mam a co chcem. Celkom slabucke bublinky v bruchu uz mam - ale musim byt v klude 🙂
@atreyu - mozno to na zaciatku boli len stahy maternice alebo len vetry. Pri prvom sa to velmi zle odlisuje 😉 😀
@carrie84 jaaj tak ja dufam že moj teraz si nenecha toto ujsť a nič mu do toho nepride tak ja tiež fotku donesiem ale predsa to je take ine ... tak ja možno dostanem niečo po tete a tak čo mala male ale predsa ona už ma najmadšiu školačku tak niečo by som chcela aj vlastne a nove ....a tak ja tiež mam pocit od včera len na jednej strane niečo citim ... aj dnes rano som to citila tiež na tej istej strane tak asi je to male 🙂 ved už načase hehe

@katkarv ja viem, že budem možno ešte nadávať, ale tak mám strach...ale snáď je všetko ok 😵