Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte viem ,že niesom tehu ani nemam termín, ale takto som bola aj ja pred rokom 😀 ach užívajte si to 😉 chyba bruško
@ivetka1981 áno vieme...chlapčeka 😵 ja som bola u nej v 16tt na predčasné morfo kvôli genetike...ja som chcela rodiť v KE, ale tak bude asi v Prešove...chcem prísť 2 týždne pred termínom ku mame...a potom keď budem ležať v nemocke tak mužík môže chodiť aj každý deň...takto keby musel dochádzať tak neviem...
@atreyu jeej Ty budeš mať Martinka...ja už doma takého mám...je to pokladík..voláme ho Tinko..je prváčik a nevymenila by som ho za nič..tak nech všetko u Teba dobre dopadne..snád sa v pôrodnici stretneme🙂
@ivetka1981 ďakujem krásne a prajem napodobne 😵
@amore61 a zvyknem ked som v praci a nemam ludi sa natahovat a ked som doma tak klasicke cviky ze si sadnem na zem a natahujem sa ua spickou nohy zdvyham nohy hore do vzduchu nadvyham panvu ked lezim na chrbte klasicke cviky na chrbticu ale davaj pozor pomaly s tymi cvikami nak a ja stale chodim do prace robim kratky a dlhy tyzden a taham az 15 hod.fusky
fuha no pekne 15tky davaj pozor na babatko,ja keby som mala peniazkov tak uz nerobim ale peniazky treba tak sa este trapim v robotke,v stredu vybehnem do fitka u nas precvicuju cviky pre tehotne tak nieco obkuknem 🙂
vo stvrtok poradna 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tesiiiiiim 😀
@amore61 neboj davam pozor ved aj u nas je to tak ze si nemozem dovolit ist na pnku kvoli peniaskom a moj chlap by nezvladal vsetko platit sam tak preto este robim dokym sa mi da a zvladam to chcela by som to potiahnut do januara a potom sa dam uz vypisat na pnku dobry napad chod tam a obkuka niejake cviky tie potom mozes cvicit doma 🙂
@amore61 mne dost pomáhaju také strečingové pohyby, ale hlavne maćićka .... aj televízor pozeram vecer v takej polohe....alebo si lahnem na kolená, ze vypučim zadok....ale uz začina prekážať bruško, vtedy si roztiahnem kolená pod sebou aby sa tam zmestilo brusko....niekedy miv tejto polohe manžel namasíruje boky a tú časť čo bolí 🙂 inak som chodievala plávať, to bolo na to super, ale po zdravotným problémoch mi zakázali plávanie aj cvičenie, tak len takéto lahké naťahovanie 🙂
Ahojte baby, prosim o radu..... Od nedele me trapi streva, podvrisek je hrozne citlivy a nekolikrat za den mensi krece. No az tak male nejsou, jsou neprijemne a dost me nafukuji. V nedeli vecer me to prohnalo asi 4x a od te doby nic, caj jsem zkousela a nic☹ mam pocit, ze se mi tam vsd stehuje
@strihalka ajoj ja som mala toto iste riedke stolice ma tyzden nafukovalo krce som mala ale preslo to samo a jedla som normalne stale,len mna neprehanalo ja som mala tak 5x za den stolicu riedku tyzden nebolo to ze by som musela letiet na WC ,a teba doslova moc prehana?ak hej tak chod lekarke lebo teraz su same virozy taketo.

@atreyu ahoj..no popravde tiež mám z nej dobrý pocit,aj ked som s ňou hovorila len po telefóne...pravdepodobne budem rodiť PO,lebo do LM to je dosť ďaleko a ťažko povedať ako sa to celé vyvinie...inak na morfe som ešte nebola..ale mooc sa teším..Ty už vieš,čo budete mať??