icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

ivetka1981
8. nov 2011

@atreyu ahoj..no popravde tiež mám z nej dobrý pocit,aj ked som s ňou hovorila len po telefóne...pravdepodobne budem rodiť PO,lebo do LM to je dosť ďaleko a ťažko povedať ako sa to celé vyvinie...inak na morfe som ešte nebola..ale mooc sa teším..Ty už vieš,čo budete mať??

mirka7582
8. nov 2011

ahojte viem ,že niesom tehu ani nemam termín, ale takto som bola aj ja pred rokom 😀 ach užívajte si to 😉 chyba bruško

atreyu
8. nov 2011

@ivetka1981 áno vieme...chlapčeka 😵 ja som bola u nej v 16tt na predčasné morfo kvôli genetike...ja som chcela rodiť v KE, ale tak bude asi v Prešove...chcem prísť 2 týždne pred termínom ku mame...a potom keď budem ležať v nemocke tak mužík môže chodiť aj každý deň...takto keby musel dochádzať tak neviem...

ivetka1981
8. nov 2011

@atreyu jeej Ty budeš mať Martinka...ja už doma takého mám...je to pokladík..voláme ho Tinko..je prváčik a nevymenila by som ho za nič..tak nech všetko u Teba dobre dopadne..snád sa v pôrodnici stretneme🙂

amore61
8. nov 2011

@peka13 ajoj a ake cviky cvicis?ja mam ten isty problem 🙂

atreyu
8. nov 2011

@ivetka1981 ďakujem krásne a prajem napodobne 😵

ludmila25
8. nov 2011

@amore61 vraj nato pomaha tosku cvicit aj ked to boli ale zesa uvolni tym svalstvo ja mavam problemi s chrbticou a s bedr.kostami tak mi kazal dr sa hybat a pomalicky cvicit nenarocne cviky a my to pomaha 🙂

amore61
8. nov 2011

@ludmila25 len neviem jake cviky,necem zas babätku ubližit 🙂ja to mam vzdy ked uz mi v praci padne 10 hodina co som tam uz ledva capkam s nohami apo 12 tich ked dojdem domeno idem sa zblaznit

ludmila25
8. nov 2011

@amore61 a zvyknem ked som v praci a nemam ludi sa natahovat a ked som doma tak klasicke cviky ze si sadnem na zem a natahujem sa ua spickou nohy zdvyham nohy hore do vzduchu nadvyham panvu ked lezim na chrbte klasicke cviky na chrbticu ale davaj pozor pomaly s tymi cvikami nak a ja stale chodim do prace robim kratky a dlhy tyzden a taham az 15 hod.fusky

amore61
8. nov 2011

fuha no pekne 15tky davaj pozor na babatko,ja keby som mala peniazkov tak uz nerobim ale peniazky treba tak sa este trapim v robotke,v stredu vybehnem do fitka u nas precvicuju cviky pre tehotne tak nieco obkuknem 🙂

amore61
8. nov 2011

@ludmila25 fuha no pekne 15tky davaj pozor na babatko,ja keby som mala peniazkov tak uz nerobim ale peniazky treba tak sa este trapim v robotke,v stredu vybehnem do fitka u nas precvicuju cviky pre tehotne tak nieco obkuknem

amanda683
8. nov 2011

vo stvrtok poradna 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tesiiiiiim 😀

ludmila25
8. nov 2011

@amore61 neboj davam pozor ved aj u nas je to tak ze si nemozem dovolit ist na pnku kvoli peniaskom a moj chlap by nezvladal vsetko platit sam tak preto este robim dokym sa mi da a zvladam to chcela by som to potiahnut do januara a potom sa dam uz vypisat na pnku dobry napad chod tam a obkuka niejake cviky tie potom mozes cvicit doma 🙂

amore61
8. nov 2011

@ludmila25 napodobne ani moj priatel by to nezvladal sam,len neviem ako to zvladneme ked uz budem len na rodiovskom prispevku 🙂mna uz to v tej robotke nebavi vobec ale tak ina moznost nezostava mno 🙂

peka13
8. nov 2011

@amore61 mne dost pomáhaju také strečingové pohyby, ale hlavne maćićka .... aj televízor pozeram vecer v takej polohe....alebo si lahnem na kolená, ze vypučim zadok....ale uz začina prekážať bruško, vtedy si roztiahnem kolená pod sebou aby sa tam zmestilo brusko....niekedy miv tejto polohe manžel namasíruje boky a tú časť čo bolí 🙂 inak som chodievala plávať, to bolo na to super, ale po zdravotným problémoch mi zakázali plávanie aj cvičenie, tak len takéto lahké naťahovanie 🙂

peka13
8. nov 2011

@amore61 a nemohla by si v praci sedieť na fit lopte, to tieź dosť pomáha 🙂 skús sa spýtať 🙂

amore61
8. nov 2011

@peka13 nooooo to by bolo sice pekne ale jedine ze by som na nej skackala popri pacientoch 🙂

peka13
8. nov 2011

@ludmila25
@amore61 inak baby, nemali by sme bez odbornej pomoci cvičievať na chrbte, pretože...neviem to presne popísať, ale obmedzujeme nejaký hlavný prívod živín pre dieťatko...lepšie je cvičiť v sede alebo v stoji, či na kolenách... 🙂

peka13
8. nov 2011

@amore61 jáj 🙂 tak potom neviem :D ale bolo by to milé 🙂

amore61
8. nov 2011

peka13 @ludmila25 tiez som nieco pocula a nemalo by sa ani velmi na chrbte spavat uz vo vyssom stadiu 🙂 babulky a uz mate pohyby,a bruska vam rastu trosku?

amore61
8. nov 2011

@peka13 mno kazdopadne by to bolo velmi zaujimave 🙂 poskackavat si medzi nimi 🙂))len neviem ktora by podomnou nepraskla 🙂))

ludmila25
8. nov 2011

@amore61 no to ano ja neviem ze ake to bude u nas ked nastupim na pnku a budem dostavat skoro polku z mojho terajsieho platu pnku a mna to uz tiez nebavi v praci ale co uz niejakoto musim vydrzat do januara

amore61
8. nov 2011

sak to ta PN je strasne malo almuzna no hruza ja som chcela do februara vydrzat ale kaslem na to nebudem tak dlho trtosit ja mam rizikovu pracu mna chceli dat na PN hned na zaciatku ale necela som 🙂
@ludmila25

strihalka
8. nov 2011

Ahojte baby, prosim o radu..... Od nedele me trapi streva, podvrisek je hrozne citlivy a nekolikrat za den mensi krece. No az tak male nejsou, jsou neprijemne a dost me nafukuji. V nedeli vecer me to prohnalo asi 4x a od te doby nic, caj jsem zkousela a nic☹ mam pocit, ze se mi tam vsd stehuje

ludmila25
8. nov 2011

@amore61 ale kde este pohyby necitim len sem tam take slabe steklenie v brusku a brusko no to uz pekne vypuka 🙂 ale ani na vahe este nepriberam a vy

ludmila25
8. nov 2011

@amore61 ved to ze pnky su tak slabo platene a ak sa mozem spytat co mas za pracu ze ta chceli dat na rizikove ja robim casnicku v bare tiez to neni bohvie co ale co narobim

amore61
8. nov 2011

@strihalka ajoj ja som mala toto iste riedke stolice ma tyzden nafukovalo krce som mala ale preslo to samo a jedla som normalne stale,len mna neprehanalo ja som mala tak 5x za den stolicu riedku tyzden nebolo to ze by som musela letiet na WC ,a teba doslova moc prehana?ak hej tak chod lekarke lebo teraz su same virozy taketo.

ludmila25
8. nov 2011

@strihalka podla mna to mozes mat podrazdeny zaludok ked ta a prehanalo na velku potrebu ja som mavala hnacky a bolesti bruska a nakonec mi dr povedal ze to som mala podrazdeny zaludook nieco som zjedla co mi nerobilo dobre

amore61
8. nov 2011

@ludmila25 ja som sestricka v nemocnici robim na intenzivke,ja mam tiez len mrvkanie v bruchu niekedy sa tak smejem na tom mi to pripada ked v klude lezim ze tam šašinuje jak male jojo 🙂ziadna praca v tehotnosti nie je dobra :(

amore61
8. nov 2011

@ludmila25 a my teda priberame mam uz 4,8kg na sebe ale na vyzor som viac pribrala niekedy mam pocit ze uz som vo vyssom stadiu lebo nejak my moc brusko raste 🙂