Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Fiiiha tu pribudli 4 strany od rana 🙂 Idem citat.
@evulilik ja som zas optimista a ked niekto pise strasne veci a niekto porodi v relativne v poho /ako sestra/ tak ja si z toho vezmem to kladne a takto si to vsugerujem vlastne. Aky bude verdikt, tak to sa necham prekvapit. Ale ked to pride uz mi ine neostane...aj ked budem skapinat 100 h, no tak proste cesty spat uz nie je 😀 Ale aj tak neverim tomu...ved musi aj daka genetika fungovat a mama aj sestra ziadne katastroficke scenare z porodov nemaju.
@amore61 ani mne vara dako moc nechuti a neviem co by som jedla, tak kludne si dam na obed take ze piskoty v mlieku ale pol balika 😅 a take somariny. Teraz som prave puding zjedla. Uz ani na polievocky mi nejde chut, ako na zaciatku tehu. A vcera som trafila s obedom do cierneho, ako uz dlho nie. Vacsinou vyhadzujem jedlo 😝 Mala som zemiakove placky s kyslou kapustou vo vonutri.
@amore61 ja som tie placky strasne dlho nemala, vlastne som to robila prvykrat v zivote. Ale bol obed a ja som rozmyslala, na co mam chut a co mam doma a na nic som neprisla. Vsetko bolo bleeee. Tak som otvorila kucharsku knihu. Musim to tak zacat praktizovat zakazdym 🙂 Mam v hlave velmi obmedzeny repertoar jedal, vlastne som nikdy moc nevarila, kedze som ani doma nebola ani muz cele dni..
ja teraz moc nevarim lebo sa mi nece v poslednej dobe 😀 ani mi to nechuti a drahemu akurat navarim nieco nech nepisti on teda varu moze a vela
😀 ale zdrave veci mi zas vobec neje sak ja ho to naucim ked sa malinke narodi,nech sa tesi 😀
@urma
@amore61 ešte že som už po obede - mc donald hranolky ... lietam zo stretka na stretko tak som to mala po ceste a mc wrap bez mäsa a majonézy (za toto ma vždy milujú v mc donaldovi keď si dávam podmienky čo áno a čo nie 🙂)
s tými vajcami ste ma dostali, dnes zase bude vajíčková nátierka s bambinom ... joj už nech idem domov, nespať celú noc a potom 14 hodín v práci ....
@peka13 to sa dá? že neobmedzené vychádzky ??? z niečoho to vyplýva alebo je to podľa rozhodnutia lekára ?
@jennyna ja detto epidural som mala, ja preto lebo som chcela a chcem aj teraz. Pre mna genius ten co ho vynasiel, lebo ako pises kazdy porod je iny, ja som si aj odzila 15 hodin v bolestiach trojminutovych kontrakciach kym mi ho mohli napichnut a vtedy som ho uz fakt potrebovala. Vobec nemam na prvy porod ktory trval dokopy 22 hodin zle spomienky, ale epidrual bol teda na mieste. To som tu nikoho nechcela strasit prvorodicky.
Baby co cakate druhe, vy tiez mate take obrovske brucha??? Lebo teda toto moje vobec nevypada na koniec stvrteho mesiaca ale hadam na siesty 😀 A mne sa tam teda mimco mrvi len velmi malo.
@urma moja hlava je tiez extrem co sa bolesti tyka a po epidurale nic, ani naznak 😉 To su len take predsudky, ako ma vsetko svoje vedlajsie ucinky, tak aj pri epidurale je ich niekolko. Ale musis si povedat, ze preco prave tebe by sa malo stat nieco zle 😎
Ja kym som si to tu docitala, tak som zjedla cinu s ryzou (domaca vyroba) a cviklovy salat k tomu. Juuj no my ak sa dostaneme zajtra na SK tak salas tras sa!!! Halusky, kapustnica, sulance makove 😝 😀 Aj korbaciky vyprazane nie su najhorsie.
so zemiakovymi plackami ja kamaratko som 😎 ale nemam robot, takze ich kvoli skrabaniu robim velmi ale velmi ojedinele. No a teraz este Nestle hotovy vanilkovy puding so slahackou... Kokso taketo hovadiny by som jedla, ale jogurt ako som tehotna ziadny... Predtym minimalne dva denne, teraz mi z nich od zaciatku bolo zle a celkovo z mlieka.
My obedujeme slepaci vyvar a sosovicovy privarok s volskym okom 🙂
@ takitak ale zaleži aku diagnozu ti napiše do PN listku, lebo nie vsetky môžu mať neobmedzene vychadzky 🙂 ale pravdupovediac nevyznam sa do toho a keby s tym bol nejaky problem, no tak hold ostanem bez PN 🙂
no teda riadne chute mi tu robite, zemiakove placky si veru musim urobit, len ked moj drahy take mastne nerad a malemu to tiez nechcem davat, ale dako to vymyslim....🙂 a aj ta vajickova natierka, inak ze s bambinom, tak to som este nerobila, ale znie to feeest dobre, celkovo mi bambino v tomto tehu hrozne chuti, zrovna vcera sme mali mrkvickovu natierku s bambinom, tak to je tiez uzasne...a aj vajicka mi hrozne chutia, takze dokopy to musi byt super...
ja idem akurat obedovat lasagne, tak hadam budu tiez mnam 🙂
inak aj ja tak viem s epilepsiou ze nie je dedicna, mam toho o tom nastudovane, kedze aj ja som mala raz zachvat...:( ale moze byt ze dake predispozicie sa predsalen vedia zdedit, ked to takto mate v rodine @ludmila25, kazdopadne nie je to prijemna vec, ale nie je to nic s cim by sa nedalo zit (aj ked samozrejme zalezi od frekvencie zachvatov...)
@efci Jeeeej aj vy idete na SR? to keby som vedela zviezla by som sa s vami hehe 😀 😀 😀 A ako cestujes? aj s muzom ci len syncekom? Praveze zatial mam len taku Attestation len papier, namiesto Carte vitale (este stale mi neprisla) a mutuelle mame Malakoff tak uvidim ako to bude dalej s preplacanim, niekedy mi to pride zvlastne. Ako dlho sa zdrzite na SR? Ja do 27.novembra potom uz nepojdem az sa male narodi niekedy. Takze ak rodinka nepride sem tak sa ani neuvidime. Ako to mate s Vianocami? zostavate tu?
ahojte babenky akurat som pprisla s tej genetiky v NR.robili mi aj morfo uzg dopadol dobre🙂len mi povedali ze ked mam znizene tie HCg hodnoty ze by bolo dobre ist na amiocentezu to som odmietla tak mio povedali ze aby som aspon sla na 4D sono tak tam som objednana koncom mesiaca a este mi povedali ze moze byt riziko potratu abo ze mozem mat tehotensku cukrovku.tak si myslim ze to dopadlo zatial celkom dobre.Aky je vas nazor?
@huterika my letime zajtra podvecer 🙂 ale len na 5 dni, muz ma take hyperkratke volno 😎 tak ideme cela rodina. A potom najblizsie pojdeme az s mimcom, niekedy v maji. Vianocujeme kazdy rok tu, mm nema vela volna cez sviatky, vacsinou 3-4 dni, tak aby som ja dva dni precestovala, to ani omylom. Takto sme v klude s malym, stastni pri stromceku... Ved tie Vianoce su hlavne pre neho 🙂

@evulilik mno my ked sme mali fazulovicu minule som myslela ze ma vystreli z postele chúda drobec tam nadskakoval jak na trampoline ale za teplo sme neusetrili lebo ked sa do toho pridali draheho vetry tak sme museli otvárať oknáááááá ble 😀 😝