Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@stassa aj ta moja prisla po sexe 😝 lebo spermie narusaju PH. Odvtedy radsej kondom a hotovo. Ako za starych cias 😉
Ale ja mam mm doma tak raz za mesiac, takze to sa tesim na neho. Ale tiez mi po tej dobe plodenia dietatka pride ze uz to nema ten svoj vyznam odrazu. Ved sex je v prirode na to heh.
@stassa mne sex chutí rovnako len sa bojím teraz "experimentovať" proste neviem sa úplne uvolniť a keď cítim, že je to hlbšie tak skáčem ako divá 😀 manžel je z toho zasa na nervy, ale chápe ma...hlavne nech je malinký ok
@urma ja som takúto mala aj prvé dni tehotenstva...ono mi to zväčša prejde samo...uvidím snáď sa to nezhorší...
@dennkaa no ja som sa s mužíkom včera tak vytešovala...sme večer pozerali na brucho lebo malý mal ródeo a to brucho sa nadvihovalo 😀 sranda ako cca 20cm človiečik, ktorý má cca 200g má toľko síl 😀
@teleranka tiež sa pripájam moja..nech všetko dobre dopadne,mooc držíme palčeky,aj ked sa nepoznáme ale súcitíme s Tebou...hlavne pozitívne mysli a všetko bude dobré.... 😉 😉 😉
ahojte kocky, kedze my sme boli od prveho dna stopro presvedceni ze budeme mat chlapca /a ako velmi sme sa mylili vieme az posledny mesiac 😀 / kupili sme si dopredu kvalitne americke bodinka carters, dva sety - aby sa mi pokrylo cele leto - 5ks velkost 3mesiace a 5 velkost 6 mesiacov. kym to dam na bazar, tak ma napadlo, ze to ponuknem najprv vam, ak by niektora z vas, ktore mate v brusinku chlapceka chcela, posuniem dalej, davam samozrejme zlavu, nas vyslo bodinko na 6-7€, ja davam za 4€, teda jedno 5balenie za 20€. znacka je carters, ja som pri malej bola nemsierne spokojna s touto znackou, u nas sa zial neda kupit,bodinka drzia tvar, farbu a su krasne dlhe..bodinka su krasne, jedno je set rokersky s gitarkami a tak a druhy je vojensko havkovsky 😵 vsetko novo zabalene aj s vysackami samozrejme 🙂
@elfka.elfka no mozna az budem vedet co cekame a to bude az na zacatku decembra.....
@elfka.elfka su peknuckeee pre ozajstneho chlapa 🙂 Ja nemam pohlavie urcene, takze kupujem take vseliake s drobnymi vzorkami zajacikov a macikov iba.
Jinak baby dost tu dnes vzpominate ty mykozy.... V tehu se zatim uspesne vyhybam jen belavy vytpk, ktery nezapacha ani nesvrbi, taky ten co he v tehu ok
Cim se ta mykoza spusobuje???
@atreyu Aby som bola konkrétna....ja som ten gel používala aj pred tehu...mala som takú suchšiu sliznicu a sex to vzdy este zhorsil, ale pri plodení to inak nejde....vzdy po sexe si to len aplikujes dnu a sliznica sa ti upokoji vyrovná Ph, dokonca po chvilke je to aj prijemne 🙂 ....ale treba lezat, alebo si dat vlozku...ked nieje sex a problémy máš bez neho mohlo to vzniknut cim kolvek...nohavickami, toaletnym papierom, sedení, teplotou...ved to asi vieš, ale akonahle cítim, že niečo je iné tak si ho dám...používa sa aj ako prevencia napr. pri plávani na kupalisku... Je to pre všetky ženy aj pre tehotné...moje sestry aj mamina si ho nevedia vynachváliť tieź 🙂 ved kukni tuto :http://www.multi-gyn.sk/multi-gyn_actigel.html
Nech ti to skoro prejde...a inak aj s kondómom môžeš mať tieto problémy, hlavne keď nepoužiješ vhodný lubrikačný gél s vhodným Ph.
@strihalka tej tvoj je ok. 🙂 Teraz ho mam aj ja, bez intimky nemozem existovat.
Mykoza je hubove ochorenie myslim. Spustacov je milion a casto recidivuje. ja som o nej x rokov nemala paru az raz... 😖 ...bolo to po antibiotikach, ked som bola chora. normale to tam mas skoro u vsetkych medzi neziaducimi ucinkami. Ale vtedy som brala aj antikoncepciu a tej tiez pripisujem vinu. Odvtedy sa mi sem tam objavi, hoci vzdy som bola riadne preliecena. Nepriatelom je teplo a vlhko, takze mokre plavky, v mojom pripade turisticke vystupy 😅 Na nase aktivne dovolenky som uz chodievala s tym kremom Clotrimasolum tusim v hygienickych potrebach ako prva pomoc.
@urma Hej hej, az po chvilke je prijemny...najprv stipe...ale stípe iba vtedy ked je sliznica podrazdena, alebo ked tam je nieco co ju narusilo...alebo ked Ph nieje Ok
Ja si ju dávam aj ked nemam prblem ale viem ze idem na túru, alebo kúpať sa a keď nemám problém, tak neśtípe, iba tak chladí, alebo príjemne hreje, ani sama neviem čo to je za pocit...
Streknutia dnu sa nemusis bát, najcitlivejsia koža je okolo vonkajsich rodidiel...dnu skoro nič necítiš, len teplo, ale čim sme vo vyššom śtádiu je lepšie keď tam žiadny aplikátor pchať nebudeš, alebo aspon nie tak hlboko, lebo je to vsetko tesnejšie a bude sa ti to zle....len tak ako sama dočiahneš a cítiš...
Ahojte dievčatá, u mňa nič nové, brucho veľké, drobec nekope ☹ Dnes konečne nie som v robote 12 hodín, tak idem večer do divadla na Báthoryčku-muzikál. Videli ste niektorá?
Ahojte baby, k tym mykozam, ja som mavala tiez len ten biely vytok, co nesvrbi a nezapacha, ale pre istotu som si dala urobit kultivacne vysetrenie a na moje prekvapenie nebolo ok. Odporucam teda kazdej dat si urobit ster aspon raz za cas.
Ahojte kocky. Po dlhsom case sa opat hlasim. Ako chodim do prace, nemam cas ani konikovat, len si vas tak 1-2 x do tyzdna precitam...a to teda trva...pisat nemam sancu 😅
Dnes rano som zacala krvacat (ako keby som dostala kramy) ☹ takze sa chystam k Dr. ...bola som v pondelok a vsetko bolo OK, tak snad male zije ☹ Sa zamyslam, co mi treba do nemocky, ak ma nahodou posle... ved ja nemam ani nocnu koselu normalnu, len pyzama... Uvidime, mozno ma len necha doma na PN...
To urcite z tych stresov a nadcasov 😠 v tej blbej robote 😠 🙄 Drzte nam palceky...
Baby, nie je pravda, ze mykoza nie je nebezpecna a len je neprijemna pre nas. Citala som v inej teme ako babam sposobila prfedcasny porod (24+5tt, 29 tt a pod) urcite zavisi , ci su to len kvasinky, alebo je pritomny nejaky bacil. Tak ja radsej preliecim.
A k teme SEX... to co je... 😀 ?
@evatko Asi je mimi blbo otočené a kope smerom k chrbtici, to nemáš šancu cítiť. Ja som sa dnes tiež vyplašila, ešte mimi nekopalo a to som sa už schválne cpala aj čokoládou, sladké doteraz zabralo vždy. Tak som si vytiahla AngelSounds, že popočúvam srdiečko, priložila som si ho a nič. O chvíľu som ho našla úplne na ľavom boku, takže asi bolo malé chrbtom opreté o môj bok a kopalo smerom do brucha 🙂 Myslím, že u Teba to bude podobné, len trošku dlhodobejšie 😉

@atreyu ja neviem, ale ja som riesila aj slabu 🙂 lebo som sa bala, ze zosilnie a to uz je o nervy 😝 Ani som si nebola uplne ista, ci je to mykoza, ked som isla lekarovi, takze nebolo to take echt stadium.
Mozno ti pomoze len ten kremik zvonku, ak necitis palenie. Ja som mala z toho diskomfort uz pri moceni.