icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

anicka9
9. nov 2011

@mrka2 myslela som v tom zmysle, že si potrénujem vydržať 1 hodinu necikať 😀

takitak
9. nov 2011

@sunday1 v železničnej, to akože ešte pokračovanie amnia ... mala som ísť pozajtra do mediferi ale to som zrušila nech ho moc neožarujem ... ale tak vydržím, veď za 5 mesiacov sa na neho vynadíííívam 24 hodín denne ...

@beronsche trvalo to asi 15 minút aj s rečami ... tú maternicu mi nehovoril, lebo moja bola teda viditeľná aj na pohľad 😀 ale vraj krčok alebo niečo toto fakt som si to nezapamätala

urma
9. nov 2011

Dievcata, idem si spravit rajcinovu polievku na zajtra. Dnes som mala cestoviny pomodoro 😀 Vratila sa mi rajcinova mania spred par mesiacov. Ale ved ona ma zas prejde, ako vsetky jedla postupne. Co ja len budem jest na konci tehu 😕

sunday1
9. nov 2011

@takitak Aha, ja som si myslela, že to si už bola v tej mediferi. Hlavne že je všetko ok 😉

lillienn
9. nov 2011

@anicka9 no mne keď treba cikať a najbližších desať minút nejdem, tak mám pocit, že ma roztrhá...tak fakt netuším ako tú hodinu vydržím 😖

pata31
9. nov 2011

ahojte, zienky....ja sa ani necitim byt tehu, bo pohyby necitim, ani cikat nechodim casto...no absolutne...uz aby tu boli tie kopanceky 😉
@mrka2 ahoj, aj ja som zo snv, ty si chodila kedysi do temy snv, nie?

mrka2
9. nov 2011

@pata31 ahoj Patka, ano, chodila,len potom sa osukromnicili a uz som nove baby nepoznala,tak sa mi tam nechcelo byt. opat si tehula? super, blahozelam! 😵

takitak
9. nov 2011

takže bodičko 62 číslo (neviem neviem či som dobre odhadla, ale hádam do leta to dorastie) s textom "ľúbim ocka" objednané. Dostane to na narodeniny od svojho synčeka 😀 objednala som si aj tehu pásy keďže do Kik ma už nedostanú a nemám čas behať po obchode ...

už som si preštudovala celý záznam a fotky z morfo - nevedela som tie značky ale už som v obraze. je tam k tomu aj tt+d ktorému to zodpovedá a teda asi to je v norme, sme tak o týždeň väčší - obvod bruška až o dva týždne ... mám stresovať ???? alebo to je tiež po manželovi a jeho pivnom brušku .... ????? alebo po tej kapuste čo som si pred morfom naložila ????

pata31
9. nov 2011

@mrka2 hej, som tehu 😉 tak som rada, ze nie som sama zo snv, mozno budeme spolu rodit 🙂 🙂 a tiez blahozelam ku tehu...a ku akemu dr chodis?
a ja chodim do sukromky, ale to uz len uzavreta skupinka nas je po jednej udalosti...

mrka2
9. nov 2011

@pata31 vies co, asi pojdem rodit do Krompach, mam to blizsie 🙂 uz len koli malej, lebo to je strasny ciciak a nechcem,aby za mnou stale dochadzali tak daleko. i ked so SNV porodnicou som bola velmi spokojna 🙂 ja chodim k nam k dr.Hritzovi do Sp. Vlach 🙂

pata31
9. nov 2011

@mrka2 jaaj, ty si zo Vlach, tak to mas blizsie, to je jasne...inac my chodime do Vlach obcas, bo nasi odtial pochadzaju, tak chodime ku babke a dedkovi 😉

lillienn
9. nov 2011

keďže mi dnes pindulkológ znova predĺžil pn-ku a mám veľa veľa času, tak som sa rozhodla spracovať zoznam vecičiek pre drobčeka a pre mňa do pôrodnice a celkovo po návrate domov... a potom už budem len míňať a odfajkovavať 🙂 pokúsila sa už niektorá o niečo také?

anicka9
9. nov 2011

@lillienn veď to poznám aj ja 😉 neviem ako, ale budeme musieť vydržať 😖 veď nie sme nejaké padavky 😀

mrka2
9. nov 2011

@pata31 fakt? no vidis, ake nahody 😀 citam,ze este necitis pohyby, no ja ich citim uz,ale len ked lezim,tak sem tam ma stuchne prcek. 🙂 podla doktora som uz pomaly 19.ty tyzden podla sona 😒 tak ktovie ako to vlastne je 😝

takitak
9. nov 2011

@lillienn hoď ho potom sem nech nám to pracujúcim uľahčíš a ostatné Ti zase určite radi niečo poradia a doplnia, alebo škrtnú ... alebo do tej našej tajnej apríl 2012 nech to je furt na jednom mieste ... vďaka vopred

lillienn
9. nov 2011

@takitak hehe ten zoznam bude asi plný zbytočností, keďže to bude moje prvé mimi, ale zase skúsené maminy mi určite ušetria rozpočet...

takitak
9. nov 2011

@lillienn veď práve ... ja sa tiež toho bojím že budem toho mať veľa a hlavne toho že to čo bude treba nebude, nechápem ako sú vždy tie maminy pripravené a kdekoľvek vyťahujú z tašky to tamto hentamto a furt to majú ... no naučíme sa - na vlastných chybách možno ...

peka13
9. nov 2011

@lillienn Keď budeš mať ten zoznam, mohla by si mi ho poskytnúť ? 😅 mne by sa to moc zišlo, nemám na to akosi čas, apoň na nič nezabudnem 🙂

lillienn
9. nov 2011

@peka13 jasné, určite ho tu dám, veď ho budem potrebovať s vami skonzultovať 😵

pata31
9. nov 2011

@mrka2 uz 19tt? tak to dost rozdiel...a ja mam sadlo na bruchu, tak asi preto necitim este 😅 😝

mrka2
9. nov 2011

@pata31 no este len 18,ale konci mi,tak ale je to rozdiel. co narobim? 😀 😔 aaale, sadlo mam aj ja. 😝 😀 😀

pata31
9. nov 2011

@mrka2 ale sak keby nieco nebolo ok,t ak by ti dr povedal, asi bude len babo vacsie 😉 jooj, ale ja mam riadne sadlo 😅 😀 ale hadam ro raz prekopne...inac pri Tamarke som zacala citit v 19tt, tak uz by som mohla aj... 😝

mrka2
9. nov 2011

baby,ked vam mozem poradit,tak isto si nekupujte flasky na umele mlieko. ja som cely cas kojila a vobec mi ich nebolo treba.

pata31
9. nov 2011

ja mam tiez doteraz odlozenu flasu v skrini, co som si kupila, ze keby nieco...dr.brown flasku.... 😉
@mrka2 a do kedy si kojila? ja do roka a pol, ale zavislacka riadna to bola, som zvedava, ake bude druhe babo 😉

zeta123
9. nov 2011

@lillienn ešte nie...ale ked budes mat zoznam, prosím pošli...ja ani šajnu nemám čo všetko budeme potrebovať 😉

pata31
9. nov 2011

ale jedna vec, co som zacala pouzivat uz v porodke je odsavacka, ta mi strasne pomohla, lebo mne nabehlo mlieko naraz a koooopec, som odsavala jak diva, a aj prvy mesiac som nosila aj do porodnice mliecko, som si zarobila 😉
ale je zase pravda, ze v niektorych porodniciach pozicaju na zaciatok tu odsavacku, no ja som bola rada, ze som to mala a ze som nemusela potom zhanat....a elektricka odsavacka je odveci, s rucnou Avent som 10x rychlejsie odsala! 😉

strihalka
9. nov 2011

baby jaka byla ta uzasna poloha kd ypri ni citit babo?jsem doma, idem to odzkouset 😀

strihalka
9. nov 2011

@takitak odkud objednavas?

darinkazv
9. nov 2011

ja som neskutočne nešťastná. kuriér nedoručil komplet kočík. chýba konštrukcia - spodná časť s kolesami. ale že to zajtra budú riešiť kurieri. a ešte mi pani písala, že na športovej časti je dačo zlomené, že sa nedá polohovať opierka nožičiek. ja neviem, ako sa to bude riešiť ☹ ako teraz dokážem, že to poškodili v kuriérskej službe a nie my? ☹ mi je do revu. ja jej tie peniaze zas tiež nemôžem vrátiť, lebo čo ak si to zlomili oni. to je hrozne ťažká dilema a mňa z toho hrozne hlava bolí ☹ ☹ ☹

strihalka
9. nov 2011

@darinkazv snad se to nejak vyresi a firma bude solventni k nejake financni nahrade