Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@sunday1 v železničnej, to akože ešte pokračovanie amnia ... mala som ísť pozajtra do mediferi ale to som zrušila nech ho moc neožarujem ... ale tak vydržím, veď za 5 mesiacov sa na neho vynadíííívam 24 hodín denne ...
@beronsche trvalo to asi 15 minút aj s rečami ... tú maternicu mi nehovoril, lebo moja bola teda viditeľná aj na pohľad 😀 ale vraj krčok alebo niečo toto fakt som si to nezapamätala
Dievcata, idem si spravit rajcinovu polievku na zajtra. Dnes som mala cestoviny pomodoro 😀 Vratila sa mi rajcinova mania spred par mesiacov. Ale ved ona ma zas prejde, ako vsetky jedla postupne. Co ja len budem jest na konci tehu 😕
takže bodičko 62 číslo (neviem neviem či som dobre odhadla, ale hádam do leta to dorastie) s textom "ľúbim ocka" objednané. Dostane to na narodeniny od svojho synčeka 😀 objednala som si aj tehu pásy keďže do Kik ma už nedostanú a nemám čas behať po obchode ...
už som si preštudovala celý záznam a fotky z morfo - nevedela som tie značky ale už som v obraze. je tam k tomu aj tt+d ktorému to zodpovedá a teda asi to je v norme, sme tak o týždeň väčší - obvod bruška až o dva týždne ... mám stresovať ???? alebo to je tiež po manželovi a jeho pivnom brušku .... ????? alebo po tej kapuste čo som si pred morfom naložila ????
keďže mi dnes pindulkológ znova predĺžil pn-ku a mám veľa veľa času, tak som sa rozhodla spracovať zoznam vecičiek pre drobčeka a pre mňa do pôrodnice a celkovo po návrate domov... a potom už budem len míňať a odfajkovavať 🙂 pokúsila sa už niektorá o niečo také?
baby,ked vam mozem poradit,tak isto si nekupujte flasky na umele mlieko. ja som cely cas kojila a vobec mi ich nebolo treba.
ale jedna vec, co som zacala pouzivat uz v porodke je odsavacka, ta mi strasne pomohla, lebo mne nabehlo mlieko naraz a koooopec, som odsavala jak diva, a aj prvy mesiac som nosila aj do porodnice mliecko, som si zarobila 😉
ale je zase pravda, ze v niektorych porodniciach pozicaju na zaciatok tu odsavacku, no ja som bola rada, ze som to mala a ze som nemusela potom zhanat....a elektricka odsavacka je odveci, s rucnou Avent som 10x rychlejsie odsala! 😉
baby jaka byla ta uzasna poloha kd ypri ni citit babo?jsem doma, idem to odzkouset 😀
ja som neskutočne nešťastná. kuriér nedoručil komplet kočík. chýba konštrukcia - spodná časť s kolesami. ale že to zajtra budú riešiť kurieri. a ešte mi pani písala, že na športovej časti je dačo zlomené, že sa nedá polohovať opierka nožičiek. ja neviem, ako sa to bude riešiť ☹ ako teraz dokážem, že to poškodili v kuriérskej službe a nie my? ☹ mi je do revu. ja jej tie peniaze zas tiež nemôžem vrátiť, lebo čo ak si to zlomili oni. to je hrozne ťažká dilema a mňa z toho hrozne hlava bolí ☹ ☹ ☹

@mrka2 myslela som v tom zmysle, že si potrénujem vydržať 1 hodinu necikať 😀