icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

evatko
14. nov 2011

@kukucg to sa asi neberie normalne v pravidelnych odberoch, ci? Je to dost obmedzujuce a otravne. ☹

danka.chomka
14. nov 2011

@kukucg @stassa ja sa mam vyborne. zatial je to krasne tehotenstvo bez akychkolvek problemov, comu sa velmi tesim a pevne dufam ze sa nam to podari v takejto kondicii dobačovat az do konca. 😉
@kukucg tak vam velmi velmi prajem nech vianky prinesu krasny darcek 😉 a potom k nam dufam opat castejsie zavitas 🙂

kukucg
14. nov 2011

@evatko pokial viem tak nie, nejake zakladne asi ale mozu spravit ja som ale chodila na hematologiu...

kukucg
14. nov 2011

@danka.chomka Urcite podari 😉 A dakujem 😵

pimpilla
14. nov 2011

Zdravím tehulky, dnes som bola v poradni, výsledky z AFP sú dobré, takže sa teším , akurát mi doki vravel že mám nižšie položenú placentu, že dávat pozor pri pohlavnom styku,kvoli krvácaniu, ale že sa to može ešte napravit,ako rastie maternica, máte s tým niektorá skúsenosti? 😉

strihalka
14. nov 2011

@vajanika27 ja s prominutim zeru jak zjexnana, porad do sdbe neco cpu

carrie84
14. nov 2011

@maxara @urma @nelicefo - tak super. Ja som si na piatok vybavila babysitting 😀 Dajte mi len vediet, kde a kedy. Tesiiiiiim 😀

strihalka
14. nov 2011

@kukucg ahooooh, jak by sme na tebe mohly zapomenout, pravda ze jsem dlouho nic nenapsala..... Co ty, jak se mas? Myslim, ze jsi vzpominala, ze vy std zkusili asistovanou reprodukci po novem roce..pracujete na tom, ci to nechavate na prirode? U me babo jeste nekope, placenta vpredu nam brani v citeni kopanceku. Ale obcas ritku vystrci

kukucg
14. nov 2011

@strihalka 😅 ne ne my nie, to bol niekto iny, ja mam buduci tyzden mrsku druhu dostat a potom ideme na to, tak dufam ze sa podari 🙂 Neboj urcite uz coskoro zacnes citit kopanceky 😵 to bude radosti... a uz viete co to je??

llaurra
14. nov 2011

ahojte tak aj ja patrim sem.. zatial to vyzera na 27.4. je to moje prve tehotenstvo som z PO.

jennyna
14. nov 2011

jooj, ledva som vas stihla ako tak od piatku precitat a maly sa mi prave zobudil :((, nestiham 🙂. mali sme krasny nostalgicky vikend u starkych s uzasnou Libertou. Odkedy mala nelicefo profilovku s Inglesinou, snivam o tomto kociariku. Tak aspon takto som si troska ulahodila. Brunovi sa uzasne spinkalo 😉

maxara
14. nov 2011

@jennyna ja mam taku uzasnicu doma 🙂 Nina v nej spavala do 8 mesiacov (cize cely zimu, zababusena), co by nehrozilo v beznom "novodobom" kociku.. navyse ked mala ako polrocna 9 kil 😀

@carrie84 no ja az zajtra nasich postavim pred hotovicu, ze v piatok varuju 😀

danka.chomka
14. nov 2011

@jennyna bombovka kociar 😉

jennyna
14. nov 2011

@danka.chomka @maxara tento kociarik pouzivame len u babky na dedine, kde byva cca 40 ludi, no normalne by som ho brala aj do mesta 🙂

amore61
14. nov 2011

@llaurra gratulujem a vitaj medzi nami 🙂

amore61
14. nov 2011

babulky dajte mi nejaku radu na kyselinu,mam ju strasnu od rana 😒

giapetko
14. nov 2011

ahojte babulky, tehulky...aj ja patrim sem.....mam termin na 12.4.2012, podla poslednej menstruacie som v 20 tt, no podla velkosti malickeho o tyzden neskor......uz citite pohyby ??malicke bude nase prve....viete uz aj pohlavie ?...dakujem za odpovede..papa a pekny dnik.. 🙂

peka13
14. nov 2011

Ahojte baby, len sa ozývam, idem si vás prečitať.. celý víkend som vás ani nekukla, tak mám čo robiť pribudlo 6 strán...tak vás preletím, aby som vedela, čo doležité ste preberali...

peka13
14. nov 2011

@sunday1 @maxara baby ja som ešte na takomto veltrhu nebola, a čakala som teda viac :( škoda, že toho bolo tak málo a hlavne veci, ktoré som čakala tam ani neboli... :( čo už

peka13
14. nov 2011

@evatko Aj u mňa to s tou švagrinou sedí....svokru mám super...ale švagriná ..joj, tá aj nos medzi očami závidí

sunday1
14. nov 2011

@peka13 No veď práve. Zubnú pastu si môžem kúpiť aj v drogérii 😖

belissima85
14. nov 2011

@amore61 ahojky mne tlmili kyselinu tie velke kukuricne chrumky nesolene vyskusaj🙂

belissima85
14. nov 2011

baby boli ste niektora na 4D sono v BN?

baranovadanka
14. nov 2011

@pimpilla ahoj no ja mam placentu v predu a nizko tak mam techtle metle zakazane uplne lebo uz som par krat krvacala takze velmi opatrne s tym radsej menej aby ste neuskodili

baranovadanka
14. nov 2011

inak babenky som volala dnes sestricke ze co mi vyslo zle na triple testoch a ona ze nevie ze jej este ani vysledky neprisli len volali z labaku tak mi povedala nech hned zajtra pridem na kontrolny odber tak mi drzte palce nech je ok 😒 a snad sa vyhnem amniocenteze...

strihalka
14. nov 2011

Babulky taky nate za posledni mesic zvysenou bolest hlavy??? Ja jen co prijdu do prace a barva tak do hodiny nolest jak slak. A paralen je slaby pan. No a dr s tim opet asi nic neudela chjooo
Uz neviiim co delat

danka.chomka
14. nov 2011

@giapetko pohyby uz cititme viacere, aj riťky vydute hmatame podaktore 😉 Ale sme tu aj take co necitia este. Gratulujem k prvemu babatku, vy uz viete co cakate?

danka.chomka
14. nov 2011

som si vsimla ze riesite svagriny. Tak ja so svojou vychadzam uplne ukazkovo. Mame sa velmi rady sme dovernicky, svokra je tiez super. Som stastna ze som vyfasovala taku ordinu, lebo svagrina ma zase svokru a druhu svagrinu z manzelovej strany take harpie ze sa vobec nestykaju a maleho neboli pozriet ani raz ani sa na nho neopytali a to uz mal 5 mesiacov. Katastrofa. Clovek az ked pocuje ostatne historyk si uvedomi ake je vzacne ked su v rodine pekne, druzne vztahy. Mna by strasne ubijalo mat ,,blizkeho" dakoho kto by robil zle, abo skodil abo bol protivny....obzvlast v tehotenstve vedia taki ludia mat ,,prijemne" poznamky.

peka13
14. nov 2011

@stassa Vobec sa neboj...nic sa nedeje, len je malinké unavené, lebo si ho vyčerpala, preto sa nehýbe a oddychuje...ked budes dva dni oddychovat aj ty uvidis ako zaktivnie...ja tiez ked sme boli na takej mini ture 🙂 ....som mala potom dva dni obavy, ziadny pohyb a bolest v podbrusku...jasne hned som volala doktorovi ...on ma upokojil, sice som dostala sprda, ze kam ja chodim na tury ked nemozem a potom povedal,ze vela oddychu treba...aj napriek tomu ze dietatko nechodilo, cirkuluje v nom tvoja unavena krv, takze je z toho aj ono unavene...no a ta bolest je preto, lebo chudiatko nevladze a usidlilo sa uplne dole, a tam ked je este mechur a crevá a tak...tak to dost tlací a môze aj pichať...takze vodorovna poloha a hajat...ak by to po dni nepreslo, tak aj ty bez za doktorom...pre istotu 🙂

stassa
14. nov 2011

@peka13 ďakujem moja. 🙂 Poctivo ležím, akurát som sa zobudila po 2hodinovom spánočku..,..juuuuj dobre padol 😎 🙂 🙂