icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

amanda683
15. nov 2011

@rene82 To je strasne 😢 Ja uz som si celkom myslela,ze sme vsetky za vodou a do aprila prideme stastne vsetky spolu 😢 😢 😢 😢 😢 Toto by ma ani vo sne nenapadlo,ze sa to moze stat,uz v tak pokrocilom stadiu tehu 😖

peka13
15. nov 2011

@rene82 Nerozumiem tomu, ako ze to nikto nevidel.....a bola si na rizikovom? V kolkom tt si vlastne bola?
Moc ma to mrzí, dúfam,že sa rýchlo zotavíš ... chcem sa ešte spýtať, robila si predtým niečo ćo ťa vyťaźilo? niečo ťaźké? cítila si predtým aj pohyby?
Budem ti držať palce , aby sa ti to už nikdy nestalo :(

danka.chomka
15. nov 2011

@rene82 to je hrozne... ☹ velmi mi je to luto. Vela sil ☹ velmi ma to mrzi

dennkaa
15. nov 2011

@rene82 Je mi to velmi luto. Tazko sa hladaju vhodne slova, ale prajem Ti vela sil a optimizmu do dalsieho zivota.

giapetko
15. nov 2011

@rene82 prajem ti vela sil.......neboj, po kazdej burke vyjde slnko......je mi to naozaj velmi luto, co sa ti stalo.....aj ja som raz prisla o dietatko, je to naozaj velmi tazke..... ☹ drz sa...

urma
15. nov 2011

@27zuzka mne brali krv na afp v stredu a vysledky o tyzden vo stvrtok.A to u nas nerobia priamo ale posielaju do ineho mesta a celkovo vseobecne sa dost caka na hociake vysledky. 😉

urma
15. nov 2011

@rene82 ach, velmi smutne 😔 Vela sil prajem aj ja.

urma
15. nov 2011

Inak ani mne dnes nerobili na poradni utz, ale ako som vas citala, tak som s tym aj tak trochu ratala. Ale mam ist takto o tyzden, tak sa budem vytesovat uz. Pohyby necitim stale 😒

atreyu
15. nov 2011

@rene82 je mi to veľmi, veľmi ľúto...ale viem, že teraz ti žiadna ľútosť nepomôže 😢 drž sa

llaurra
15. nov 2011

🙂 katkarv chodievas niekde cvicit? ja som chcela troska pohybu ale tu v PO neviem nic okrem predpôrod. pripravy nasjt....

huterika
15. nov 2011

@rene82 Velmi je mi to luto, az mi zimomriavky presli po chrbte 😢 aj ja som si myslela ze v takomto tyzdni uz sme za vodou. Nerozumiem ani tomu ze doktor nevidi ze dietatko ma crievka vonku, viem ze taketo deticky sa daju zachranit akurat podstupia operaciu po porode. Teraz ale nepomoze spekulovat co by bolo keby bolo, kazdopadne zelam vela stastia a trpezlivosti aby smutok co najskor presiel a mozno ste skusili znova stastie neskor. Drz sa

katkarv
autor
15. nov 2011

@llaurra nie,nechodim,kazdy druhy vikend chodime na plavaren do Stropkova.

baranovadanka
15. nov 2011

no dnes som bola na kontrolnych testoch na afp doktor pozrel male na usg ( vyslo tam velke riziko razstepu chrbtice ) ale na ultrazvuku vsetko v poriadku chrbatik v poriadku hlavicka v poriadku 🙂 vsetko ako ma byt a este podla neho to vyzera na chlapca tak uvidime ci sa to v 30tt na prietokoch potvrdi 🙂 este sme sa so sestrickou dohodli ze ked pridu vysledky tak mi hned zavola na mobil takze ostava tyzden cakat a verit ze vsetko uz bude ok 🙂 len mi znova nasiel v maternici nejake krvacanie a ze sa z toho tvori dalsi hematom :( uz mam pocit ze sa toho nezbavim az do porodu :(

janka273
15. nov 2011

@rene82 cicuška moja , veľmi mi je to ľúto 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 , veľa síl , držkaj sa moja.

janka273
15. nov 2011

@zlatulienka Janulka moja teším sa spolu s tebou 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , super chlapček 🙂 , ja idem 21.11. - v pondelok, a dúfam, že nám opäť potvrdia chlapčeka 🙂 , pomaličky kysnem - ale priberám len do bruška,....v robote máme dáku angínu, / deti si to medzi sebou podávajú/ tak sa citrónujem a cibuľujem a dúfam, že ma to preskočí 🙂 ,
@ava11 nádherná fotečka 😵 😵 😵 😵 😵

kvila
15. nov 2011

ahojte dievcata, co mate nove? my nic extra, este stale sa stahujeme - uz 3 tyzdne prerabame a uz sa fakt neviem dockat, minule som to trochu prehnala s pomahanim, najprv som malovala, potom skladala skrinky a teda riadne som bola potom utahana... ale asi sa fakt neoplati riskovat, vidim, ze smutne veci sa deju aj v pokrocilom tehu, chudatko rene82, strasne smutne. Ja idem zajtra na utz. a dufam, ze sa uz dozvieme, co to bude, velmi som uz zvedava. Tak sa drzte. 😀

beronsche
15. nov 2011

@rene82 je mi to uprimne luto... 😢 Zelam ti vela sil, drz sa!

adik109
15. nov 2011

@rene82 :( strašne ma mrzí čo sa stalo :( prajem veľa veľa síl aby to rýchlo prebolelo :(

janine6623
15. nov 2011

@teleranka
Ahoj pod zadkom som mala vankúš a zrolovanú deku a nohy ešte o niečo, o jednu vrstvu vyššie. Ale tak aby si mala kríže už na matraci, čiže od panvy smerom hore. Uplne v kuse sa tak ležať nedá, ale som sa otáčala na jeden alebo druhý bok v tejto polohe.Kamarátky čo mali tento problém ležali tak na polohovatelnej posteli v nemocnici a ešte mali nohy postele podložené nejakými predmetmy ale je to v podstate to isté. Uplne v kuse som nelezala, ale velmi často. Snažila som sa navariť na dva dni a upratovala som len sporadicky, radsej som si malé práce rozložila. Ale veľa mi pomáhal partner. Hlavne som absolutne nič nedvíhala. Von som sa snazila chodiť čo najmenej a v den ked som bola vonku som potom hned napr. poobede lezala. Teraz je to trošku už lepšie ale snazím sa to takto robiť aj nadalej. Bojím sa o bábätko naše vytúžené. Držím ti palce. Šetri sa.

nelicefo
15. nov 2011

@maxara @urma kočky tak v piatok kde? 🙂 už sa moc na vás teším. 😵

carrie84
15. nov 2011

Caute babule 🙂
Dieta spi, tak sa idem trosku venovat sebe a vam 🙂

carrie84
15. nov 2011

@rene82 - to ma velmi mrzi ☹ Drz sa ....
janine6623 - drzim paste 😉 Neboj, len sa aj dalej o seba tak dobre staraj. Super, ze mas takeho skveleho partnera, kt. ti pomoze - tusim si si vybrala uzasneho tatina pre male 😉 😀

Aj ja som sa dnes o seba postarala - najskor som sa znicila s malym na prechadzke, potom som sa dorazila na plavani a nakoniec som to dorazila mackacom 😀 Ale budem sa musiet zacat setrit. V poslednej dobe ma pobolieva podbrusku, to sa asi babo hlasi, ze nemam tolko dvihat maleho na ruky a viac oddychovat 😝

zlatulienka
15. nov 2011

@janka273 Janulka, si zlatíčko...budem čakať v pondelok na Tvoje správičky z UTZ 🙂
neboj, aj ja kysnem, oproti predošlým tehu si pripadám ako krabica 😀
držím palce, nech Ťa angína a tomu podobné pliagy obídu, ja tiež musím odolávať bacilom od klientov a dnes prišiel drobček nejaký nasoplený zo škôlky, uvidíme čo z toho vylezie...
pohyby cítim už celkom dobre, vidím aj keď sa drobec pretáča, placentu mám vpredu, tak preto som si sprvu nebola istá či je to čo to má byť, ale iste je, lebo aj počas UTZ bambuľko tancoval ostošest a cítila som to
dnes som bola na poradni, môj dr. mi tiež robil UTZ, ale pohlavie nevidel, má to sono naozaj slabé, nedá sa to porovnať s tou včerajšou mašinkou 😝
najbližšiu poradňu budem mať až 13.12., to pôjdem aj na odbery a 2 hodiny predtým musím vypiť tú hnusnú sladkú vodu 😝 😝 😝 v predošlých tehu som sa z toho vždy dogrcala 😝 fuj

a inak všetkým Vám prajem pekný večer
🙂

sunday1
15. nov 2011

Čaute kočky 😉 Idem z morfo, všetko vyzerá byť v poriadku a čakáme DIEVČATKO 😵 😵 😵 Takže u mňa sóda neklamala 🙂

carrie84
15. nov 2011

@sunday1 - gratulujem 😵 🙂 Len si ma s tou sodou nepotesila, teda 😝 😀

kukucka1982
15. nov 2011

ahojte...po dlhej dobe aj ja konečne niečo pripíšem. termin mam 5.4. a este stale necitim pohyby.tak som sa strasne bala, ci je vsetko ok, ale dnes som bola na sone a maly sa vykrucal tak,ze sa ani nedalo zistit, co to bude a doktorka ma upokojila, ze sa nemam nicoho bat, ze je vsetko ako ma byt..na minulom sono som bola sama a rozplakala som sa. dnes som bola aj s polovickou, a aj tak som plakala ked som videla ako malemu bije srdiecko a ze vo mne rastie...ze nie som sama, ktora sa pri tom rozplakala? ci? pekny vecer vsetkym...

sunday1
15. nov 2011

@carrie84 Ďakujem 😉 Zatiaľ nás takých nie je veľa, takže nezúfaj 🙂

sunday1
15. nov 2011

@rene82 Je mi to neskutočné ľúto, viem, ako sa cítiš. Prajem veľa síl 😢

carrie84
15. nov 2011

@sunday1 - hned mam lepsi pocit 😉

zlatulienka
15. nov 2011

@kukucka1982 ahoooj 🙂 🙂 🙂
už ma chytali myšlienky napísať Ti ako sa máš a či si OK, keď si sa tu tak dlho neukázala 😉
som rada, že si Ty aj malinké v poriadku
ešte pracuješ?