Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@strihalka draha, ale toto je napr podla predlohy.. a strom .. takze nikto nevie, aky bol na predlohe 😉 a navyse lektorka sedela kusok odo mna, ked som potrebovala poradit, hned priskocila a povedala, co a ako by ona robila.. na malovani je najtazsie si uvedomit, co sa ma robit prve, aby to vyzeralo ako ma
Junak uz treti den me poboliva jlyva. Prece nejde abych si oorad do papuky cpala paralen, tak prezivam bez
V pravi mrznu a to mam na dobe zimni boty, leginy, kalhoty mikinu a jeste nam jednu mikinj v rezerve, hruza
caute 🙂 chcem sa spytat mavate a vy sem tam bolesti bruska a aslabe krce ja som to mala vcera podvecer tak som pekne odychovala v posteli dr som sa nato pytala tak ze e to normalne a co vy tehulky 🙂 aspon kebysom uz aspon pohyby citila tak by som bola kludnejsia 😢 aspon by som vedela ze babo je ok
Tak mne sa práve podarilo trepnúť zo schodov. Našťastie som dopadla na zadok 😝
@sunday1 moja ja som si dnes zas drevenou ruckou od metly vrazila rovno do zobaka 😅 presne ako z dakeho komiksoveho filmu...som zakopla o mm bagandze, tie kopli do metly a ta vystrelila.
Ja sa bojim, co budeme robit, ked budeme mat skutocne brucha, ze si nebudeme vidiet pod nohy a k tomu daka smiklavica 😒 + v mojom pripade tahajuci psisko...uz som ho vybavila vychovnou ohlavkou proti tahaniu, este poriesit seba 😅
http://www.arkadiatrnava.sk/caffepascucci.htm
tuna kocky. 🙂
Cafte zienky,
ja som spat z nasho uzasne Slovenska 😎 Vsetko bolo ako som si naplanovala 🙂 cesta lietadlom tiez OK a teraz back to reality a hlavne Var si sama!!! 😠 😎
Docitat velmi nemam sancu co ste popisali za 6 dni 😀 fici to tu jedna radost.
@ivanka.7 no moj psisko v podstate tiez netaha, len ked mu hrabne tak necakane z nicoho nic vie narobit paseku a to je najhorsie, ze som kolkokrat aj nepripravena 😠 Robi to zo strachu, bojko moj. Alebo aj ze sa taha za psami, ale to len za malickymi, vecsich sa zas boji. On sa zlakne aj vlastneho tiena a vtedy berie nohy na plecia.

@sunday1 moja ale to ani ja.. ja som totalne bez napadu.. ja som tam aj preto isla 😉 ze ako najst tu inspiraciu.. a cele je to iba o odvahe.. ked mi vysvetlili, ze takto sa to robi, ale moze sa aj takto a neboj sa, vyskusaj.. pokazis premalujes, toto je caro akrylu 😉 Tak to ma velmi povzbudilo .. a vidis.. dala som za par dni taketo pre mna velmi cenne obrazky, lebo normalne mam pocit, ze maluje zo mna malinky 😀 predtym som radsej ani neskusala..