icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
16. nov 2011

@sunday1 moja ale to ani ja.. ja som totalne bez napadu.. ja som tam aj preto isla 😉 ze ako najst tu inspiraciu.. a cele je to iba o odvahe.. ked mi vysvetlili, ze takto sa to robi, ale moze sa aj takto a neboj sa, vyskusaj.. pokazis premalujes, toto je caro akrylu 😉 Tak to ma velmi povzbudilo .. a vidis.. dala som za par dni taketo pre mna velmi cenne obrazky, lebo normalne mam pocit, ze maluje zo mna malinky 😀 predtym som radsej ani neskusala..

maxara
16. nov 2011

@strihalka draha, ale toto je napr podla predlohy.. a strom .. takze nikto nevie, aky bol na predlohe 😉 a navyse lektorka sedela kusok odo mna, ked som potrebovala poradit, hned priskocila a povedala, co a ako by ona robila.. na malovani je najtazsie si uvedomit, co sa ma robit prve, aby to vyzeralo ako ma

maxara
16. nov 2011

@eviko25 🙂 super, tak predbezna gratulka k dievcatku 😉 inakje pravda, ze chlapcov identifikuju skor a baba nikdy nie je ista 🙂

strihalka
16. nov 2011

@maxara stejne je to krasne

strihalka
16. nov 2011

Junak uz treti den me poboliva jlyva. Prece nejde abych si oorad do papuky cpala paralen, tak prezivam bez
V pravi mrznu a to mam na dobe zimni boty, leginy, kalhoty mikinu a jeste nam jednu mikinj v rezerve, hruza

peka13
16. nov 2011

@maxara Krásny obraz,...keď si začiatočník...tak si fakt talent....len tak ďalej...fandím 🙂

peka13
16. nov 2011

@strihalka SKús to povedat, svojmu doktorovi, alebo obvodnej....nech ta vypíše...predsa nemožeš v takej situácii pracovať...nie to ešte tehotná

anet2212
16. nov 2011

Ahojte, prepacte ze vam sem vstupujem. Ale objednala som si pre seba tehu tricko s dlhym rukavom a s napisom: planujem svoj utek v aprili 😀 ale porodila som skor, takze ho predavam, je NOVE aj s vysackou!!!! Ak by mal niekto zaujem napiste mi, dakujem. A pekne tehulkovanie 🙂))

maxara
16. nov 2011

@strihalka @peka13 vdaka babulky za pochvalu 🙂 😵

eviko25
16. nov 2011

@maxara no presne, baby sú opice - zatajujú sa 😉

strihalka
16. nov 2011

@peka13 planujem uz v pondeli za obvodni, bo gynek. Neni ochotna, akoze fakt hruza ta zima sffka jakoby nic, ta jsem prijde na deset minut a jde pryc, takze to neciti

ludmila25
16. nov 2011

caute 🙂 chcem sa spytat mavate a vy sem tam bolesti bruska a aslabe krce ja som to mala vcera podvecer tak som pekne odychovala v posteli dr som sa nato pytala tak ze e to normalne a co vy tehulky 🙂 aspon kebysom uz aspon pohyby citila tak by som bola kludnejsia 😢 aspon by som vedela ze babo je ok

sunday1
16. nov 2011

@ludmila25 Ja, našťastie, nemám problémy, ale môže byť, že Ti teraz naraz trošku viac narastie bruško a maternica sa rýchlejšie rozťahuje. Netreba robiť paniku, ale pre istotu veľa oddychuj 😉 Na pohyby ešte máš čas, tým sa nestresuj 🙂

giapetko
16. nov 2011

@ivanka.7 a ake meno mate vybrate ? mojej sesternici sa narodilo vcera malinke a dali jej meno Lurdes.... 🙂

strihalka
16. nov 2011

@ludmila25 hej hej ty bolesti a krece jsiu normalni mam je tak a dr rikala ze je to tim jak je tam do chrupavek dostaava voda a telo se tim pripravuje na zvetsenk maternice. Ale pokud se ty krece nedxji vydrzet radeji navstiv dr

sunday1
16. nov 2011

Tak mne sa práve podarilo trepnúť zo schodov. Našťastie som dopadla na zadok 😝

urma
16. nov 2011

@sunday1 moja ja som si dnes zas drevenou ruckou od metly vrazila rovno do zobaka 😅 presne ako z dakeho komiksoveho filmu...som zakopla o mm bagandze, tie kopli do metly a ta vystrelila.
Ja sa bojim, co budeme robit, ked budeme mat skutocne brucha, ze si nebudeme vidiet pod nohy a k tomu daka smiklavica 😒 + v mojom pripade tahajuci psisko...uz som ho vybavila vychovnou ohlavkou proti tahaniu, este poriesit seba 😅

maxara
16. nov 2011

@urma 😀 som si to predstavila 😀

Baby ja som sa skoro znova dogrcala 😝 🙄 Isla som kuknut psov, ze ako sa im dari a kuknem cez balkonove dvere, Lara si spokojne lezi na deke a pred papulou asi 20cm vykoteny zakusnuty potkan 😝 🤐

nelicefo
16. nov 2011

@maxara
@urma
@carrie84
18.11.2011 (t.j. piatok) o 14:00 Arkadia 🙂 moze byt krasky moje? 🙂

P.S. v pripade nespokojnosti sa obratte na staru dobru lamparen 😀 😀 😀 😀

maxara
16. nov 2011

@nelicefo @urma @carrie84 v piatok o 14tej arkadia u mna dobre 😀 a kde tam?

sunday1
16. nov 2011

@urma Ja som teraz celkovo nejaká nemotorná, ale mám dojem, že to s bruchom ani moc nesúvisí. Všetko mi padá, o všetko zakopávam, ostáva mi len dúfať, že neskončím dochrámaná na pohotovosti 🙂

nelicefo
16. nov 2011

@maxara pojdes na poschodie a tam hned ako vydes na eskalatoroch uvidis taku kaviarnicku. 🙂 moze byt? 🙂

maxara
16. nov 2011

@nelicefo oki tak tam 🙂 to cislo este mas rovnake?

ivanka.7
16. nov 2011

@urma tak to psisko mam tiez🙂 sice az tak netaha, ale ked nahodou stretneme psa, ktory ho neznasa, tak ani Jimmy nejde daleko pre stekot a zurive ksichty, co zahrna aj tahanie k nenavidenemu objektu :D takze si kupim nejake protismykove navleky asi🙂

nelicefo
16. nov 2011

@maxara moja ja teraz nemam ziadne cislo lebo mam nieco z mobilom. :-/

efci
16. nov 2011

Cafte zienky,
ja som spat z nasho uzasne Slovenska 😎 Vsetko bolo ako som si naplanovala 🙂 cesta lietadlom tiez OK a teraz back to reality a hlavne Var si sama!!! 😠 😎
Docitat velmi nemam sancu co ste popisali za 6 dni 😀 fici to tu jedna radost.

urma
16. nov 2011

@nelicefo
@carrie84
@maxara
oki, suhlasne prikyvujem a tesim. A ako sa vlastne spozname, alebo co? Lebo ja som dost nemozna v takychto veciach traposivych, ze sa prihovorim dakomu cudziemu mam mindrak 😀

nelicefo
16. nov 2011

@urma 😀 😀 😀 😀

@urma @maxara @carrie84 moje spoznavacie znamenie...stara tucna vraskava buchta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

urma
16. nov 2011

@ivanka.7 no moj psisko v podstate tiez netaha, len ked mu hrabne tak necakane z nicoho nic vie narobit paseku a to je najhorsie, ze som kolkokrat aj nepripravena 😠 Robi to zo strachu, bojko moj. Alebo aj ze sa taha za psami, ale to len za malickymi, vecsich sa zas boji. On sa zlakne aj vlastneho tiena a vtedy berie nohy na plecia.