icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
16. nov 2011

@certica22 myslim, ze do spravy zapise.. a odporucam upozornit vopred, ze nechces vediet, lebo ti to povie.. pripadne sa dohodni, nech ti to sestricka urcite zapise na papierik

certica22
16. nov 2011

@sunday1 dakujem za odpoved :D...jaaj tak ja jej poviem že chcem ale nech to nehovori len zapiše :D

teleranka
16. nov 2011

čaute holky 🙂
no konečne po čase odo mňa pozitívna správa. Bola som dnes na ultrazvuku, tak tá moja placenta sa už pomaly dvíha. Bábatko je vraj v poriadku, podľa jeho veľkosti som v 19tt. A že je to chlapček 🙂)) Taká som bola šťastnáá, ešte som dostala aj svoje prvé darčeky pre bábo a kúpila pár vecí a cumlík s mackom PU. Prišla som domov a môj malý jazvec (jazvečík) ako vždy mi šiel do kabelky, keď som si ho nevšímala a zrazu si vybral cumlík z kabelky, z tašky (ale ostal v obale) a zobral si ho do postieľky 🙂 zlatý 🙂)))) tak som mu povedala, že cumlík je pre jeho malého bračeka a určite nie je určený pre jazvečíkov. trochu sa urazil, ale snáď to pochopil 🙂)

certica22
16. nov 2011

@maxara no asi tak poviem 🙂 lebo ja nevydržim dop aprila asi :D....a do najbližšieho ultreazvuku kedy sa to budem mocť dozvedieť je straaašne daleko..

urma
16. nov 2011

@maxara no ja sa uz vidim a ty mna?

katkarv
autor
16. nov 2011

@adik109 urcite to napisala len aby bola kryta ale nechapem preco ti to nepovedala.

micifuzik
16. nov 2011

Ahojte dievčatá. ako vidím pekne rastieme a väčšinou už viete či čakáte dievčatko alebo chlapčeka. ja to ešte neviem. ale teraz ma trápi niečo iné. už asi druhý týždeň mám bruško nejaké čudné-boľavé. ja mám sedavú prácu a vždy poobede okolo druhej tretej ma bruško začína bolieť. nie je to veľká bolesť, ale mám pocit ako by mi išlo vypadnúť. neviem či je to tvrdnutie, nepoznám ten pocit, pri prvých dvoch tehu som to necítila. prejde mi to keď si vyložím na hodinku dve nohy. máte to tiež niektorá. k dr. idem v pondelok, tak sa na to spýtam, ale dneska ma to morduje nejako viac. a ozaj som 19.tt ďakujem 🙂

peka13
16. nov 2011

@adik109 No mne sa to ešte nestalo, ale v pondelok idem na kontrolu, tak si to možno tiež prečítam v knižke 🙂 ...asi by som to neriešila...keď sa cítiš fajn, vy...er sa na ňu 🙂

jennyna
16. nov 2011

@teleranka my sa mame teraz fajn, nastastie bolesti a krce pominuli. obcas mi trdne brusko, ale beriem to ako samozrejmost, snazim sa na to nehladiet ako na problem. dnes som bola na kontrole-zatial vsetko ok, o dva tyzdne nas caka ultrazvuk, zamerany hlavne na krcok, tak sa potom uvidi... 🙂

maxara
16. nov 2011

@urma no tuto na tej malickej ta vidim 🙂 ale hod do albumu nejaku, aby si bola spoznatelna.. kuknem sa a mozes vymazat 😉

kukucka1982
16. nov 2011

@dennkaa ahoj, to ma teší, že v tom nie som sama a nemusím si pripadať ako dáka cintľavka čo sa pri všetkom rozplače... 😉

kukucka1982
16. nov 2011

ešte sa vás chcem opýtať baby, či si už chystáte pre bábo výbavičku a ak hej, čo už máte a čo nechávate na koniec...viem, že už dávnejšie ste tu rozoberali kočíky, ale to jediné neriešime, veď je na to ešte kopec času...diky

nelicefo
16. nov 2011

@maxara
@urma kocky tak dakujem za komplimenty. 😀 😀 😀 😀

maxara
16. nov 2011

@kukucka1982 jaaj tebe som chcela napisat, ze aj ja revem pri vsetkom 😉 a UTZ si to priam vyzaduje.. ale inak bezne aj reklama, film a nedajboh ako teraz, ked prepnem modre z neba.. 😖 ale tak noa, ved sme tehulky 😉

a este som chcela napisat @atreyu ze som prisla na to, koho mi pripominas podla tej tvojej profilovej fotecky 🙂 to dievcatko z reklamy na kofolu.. to nie nie, ja nemusim, ja uz ho vidim 😀
@nelicefo 😀 nemas zac

atreyu
16. nov 2011

@maxara heh 😀 ďakujem 😀 to mi ešte nikto nepovedal 😀

maxara
16. nov 2011

@atreyu 😀 no a ty ked sa takto kuknes do zrkadla, tak co povies? 😀

zeta123
16. nov 2011

@rene82 je mi to veľmi lúto co sa ti stalo ☹

jennyna
16. nov 2011

@atreyu
@maxara vies koho mne strasne atreyu pripomina? tu komisarku zo serialu Odlozeny pripad, chodi to na markize niekedy hned poobede. si to vsimnite baby 😀 😀

kukucka1982
16. nov 2011

@maxara vďaka, tak sme už 3 čo pri utz plačú...ale pri iných veciach neplačem, určite nie pri telke, to musí byť vážne niečo extra smutné a dojímavé...

zlatulienka
16. nov 2011

@kukucka1982 na mňa to príde až doma, keď pozerám fotečky 😉

urma
16. nov 2011
zlatulienka
16. nov 2011

@ludmila25 keď mi Dr. robila UTZ, tak mi ukázala ako vyzerá kontrakcia maternice, aj som to cítila, že mi trochu brucho stvrdlo, povedala, že je to bežné a úplne v poho
a krčok mám pevný, všetko zatvorené, vraj sa nemám vôbec báť

jennyna
16. nov 2011

@kukucka1982 ja tiez placem pri ultrazvuku. a najlepsie bolo, ked sa mi narodil syncek, a ked mi ho prvykrat dali do narucia, este takeho od krvi, ja som tak plakala od stastia, ze som az vzlykala, a nevedela som to ovplyvnit, strasne emotivna chvilka, nadherna, jedina. lekari sa na mna pozerali, ze co mi je, tak som vysvetlovala, ze to od radosti 😉

urma
16. nov 2011

@zlatulienka a to si mala tu kontrakciu nahodou, ked ti robila utz alebo ti ju ona dako navodila?

maxara
16. nov 2011

@jennyna nooo veru, moze byt 😉 zrejme je @atreyu taka univerzalna tvar 🙂 😀
@kukucka1982 jooj tak to potom rozhodne nie si precitlivela 😉
@urma jeeej ano 🙂 a mas este take vlasky? preco som si myslela, ze si blond? 😕

strihalka
16. nov 2011

@kukucka1982 aj me slzi ocko pri utz, je to neskutecne krasny pocit 🙂

atreyu
16. nov 2011

@maxara @jennyna fíha vy dávate 😀 ináč sa vraj tiež podobám na banášovú, diaz a hilton 😀

ludmila25
16. nov 2011

@zlatulienka a to pri kontrakcii maternice su tie krce a slabe bolesti bruska ?

maxara
16. nov 2011

@atreyu no tak to si naozaj velmi univerzalna tvar 😀 daj normalnu foto 😅 nech posudime

zlatulienka
16. nov 2011

@certica22 nás sa Dr. predtým než začala robiť morfo rovno spýtala, či chceme vedieť, mm že jasné chceme a ja som to aj hneď zbadala, do správy mi to však nenapísala
asi bude dobré sa nejako dopredu dohodnúť, na nejakom znamení alebo len nech to niekde tajne poznačí 😉 až to priateľ neodhalí 😝

v správe mám rozmery hlavičky (obvod + priemer), dĺžku stehennej kosti a k tomu zodpovedajúci týždeň tehu, dlhočizný popis všetkých orgánov, ktoré pozrela