icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

efci
17. nov 2011

@maxara wow ze kilo!!! No ja sa uz od tretieho mesiaca ani nevazim, nemam na to nervy zdeptavat sa tymi cislami, doky ma doteraz nevazil, aĺe na najblizsej kontrole 1.12. ma to uz asi caka, tak len dufam, ze nebude pindat ze vela, lebo tieto francuzsky tie su take, ze maju fakt len brucha... No ine genotypy 😀
Aj teraz som bola v pekarni, tak cerstva bagetka, cerstve maslo a marhulovy dzem... a nejdem sa dojest aku mam na to chut 😎 Ja si uz praveze ani nepridem ze sa prepchavam (oproti zaciatku kedy som jedla sustavne), jem 3-4 krat denne, pomedzi ovocie, ale ja som proste taky tip co sa musi trosku strazit a hlavne pohyb, ktory nemam, lebo len spim a teraz by to uz aj moje brucho nezvladalo.
@ava11 neviem kolko mas rokov, ja som pri prvom mala 25 a tam to islo lahkou dolu, teraz to uz az tak nevidim 😉
@zlatulienka aj ja sa zvacsujem uz aj zo vzduchu neboj nic 😎

ava11
17. nov 2011

@efci Mám 23, keď drobca porodím, tak 24 🙂

mandarinka34
17. nov 2011

ahojte tak ja som zatial pribrala 3kg brusko myslim ze mam malinke no niektorí mi hovoria ze mam velke na to ze budem mat prve babo ale mne je jedno hlavne nech drobec rastie tak jak maa.veci nosim stale rovnake.a pohyb neviem ci som uz prvy spozorovala raz ano bolo to vecer ale neviem ci to bol len sen alebo skutocnost 😀 strasne rada mam sladke a chrumky 😀

beronsche
17. nov 2011

@strihalka A kde presne mas placentu? Ja som vcera zistila, ze moja je vpredu, celkom hore... Zeby to bol dovod, ze malinku vobec necitim?? 😕

Ozaj zabudla som vam napisat, ze pravdepodobne cakame dievcatko! 😵
Inak tento modry kon ma celkom pomylil s pocitanim, myslela som, ze uz mam ukonceny 20tt a to este len 19+6... 😅

ludmila25
17. nov 2011

@ejka11 a tiez len zatial 1 kilo 😒

maxara
17. nov 2011

@efci nooo lenze ja mam 50kil navyse aj bez tehu 😅 😅 no tak mozno 30, ale aj tak dost, nie? Takze sa odo mna priam ocakava, ze nepriberiem 😅
inak tisko zavidim, cerstvucka bagetka s masielkom 😵

strihalka
17. nov 2011

@janka273 no kila mam nahore asi 3, takze si myslim ze klasika co se rpibrat ma, ale to ej podle me jidlem😀
@maxara no tusaka na babu nemam, jen by sme si ji vice prali, a a jjmeno pro babu je snazsi vybrat nez pro chalana, ale posledni dobou je nam to tak enjak jedno, samo, ze hlavne at ej to zdrave🙂
akoze koukam na sebe, a mas pravdu cela puchnu a ato vsude, ale je to cele sadelnate☹take mekke, nic pevneho, spis jen vsechny ty potraviny co jsme schopna sezrat ale deloha je skryta malinka stale dole hodnee pod pupkem

ivanka.7
17. nov 2011

Ja som pribrala zatial 4 - 4,5 kila, takze mam 62-63, podla toho kedy cez den sa odvazim :D. Tolko som v zivote nemala, bola som na svojej "naj" vahe v momente, ked som otehotnela (58). Inak som mala roky 52-55, tak som zvedava, kolko este priberiem a ako to pojde dolu, teraz mam 25, pri porode to bude 26 rokov, mamina s tym problem v tomto veku este nemala. No, necham to na prirodu a ked tomu bude treba pomoct, tak s tym daco urobim 🙂

baranovadanka
17. nov 2011

no ja som sa vcera odvazila a sama som ostala prekvapena ze mam o 3 kila viac ... cize zatial som nabrala tie 3 kilecka ale pri mojej zravej nalade sa az cudujem ze to nie je viac 🙂 ale doktor ma ukludnil ze hlad je dobry pocit a kludne mozem jest viac ale nie naraz ale castejsie 🙂 tak sa napchavam kazdu chvilku 🙂 som zvedava kolko priberiem do 8.12 ked mam dalsiu poradnu inak presne v ten den mam 30. te narodeniny tak hadam aj nejaky kolacik donesiem lekarovi 🙂

maxara
17. nov 2011

@strihalka no podla mna mas tuk navrchu, tak mozno sa ti ho zda viac 😉 lebo ti ho zvnutra do von vytlaca maternica.. pekne ti narastla a ta vrstva tuku, co si mala, sa ti "rozliala" po povrchu 😉

urma
17. nov 2011

@maxara no a este si moja k tym okuliarom zajtra domysli opuchnute pomlckove oci ☹
Vecerny rozhovor s mm bol na moju velmi citlivu temu. Nemame ubytko v BE so psom a malo casu uz. ☹
Vidime to cierne a ja bez psa nechcem ist ani ho nemam v podstate kam "odlozit" No nic, uz nejdem na to mysliet a idem sa najest na ukludnenie...
Doboru nocku, rano bude lepsie

nelicefo
17. nov 2011

@urma @maxara ......zlaticka moje....tak ja zajtra nemozem...☹ vela roboty mame...veduca ma nepusti. 😒 Dnes som jej volala ci teda zajtra sa mozem uvolnit a ona mi tam cely prednes zacne prednasat...ach jo a tak som sa tesila. ☹

urma
17. nov 2011

@nelicefo ☹ sakris, to je blbee, skodaa

maxara
17. nov 2011

@urma jaaaj ☹ to je smutne.. mozno predsalen nieco najdete.. ja by som ti ho postrazila, keby bol vonkajsi ☹ 😔

@nelicefo cozeeee???? 😔 co mi to sem pisete.. odpadavam.. ani som radsej nemala nakukat 🙄 no tak mozno zdrhnes este 😉 uvidis zajtra.. ked si svihnes, tak ta mozno pusti..

nelicefo
17. nov 2011

@urma ☹ ani nevies ako ma to mrzi.....to vzdy ked nieco planujem sa doj*bka. ☹

@maxara nooo verim v to. ☹ Ale ak sa mi nepodari kocky spravte fotocky a poslite mi ich na mail nech sa aspon pokocham atmoskou ako vam bolo drahe. 😉

maxara
17. nov 2011

@nelicefo neboj, podari sa ti zdrhnut 😉

strihalka
17. nov 2011

@beronsche gratulujem k devcatku, pokud na tom budu podobne jako ty, tak budu rada🙂
jinak ja jsme mela pri poslednim utz vpredu ale casem ma rust a pokracovat hore, ci uz tam je, alebo ci zustala vpredu to netusim☹takze to je ten duvod proc enni citit kopanceky

ancovicka30
17. nov 2011

@ejka11 ja som pribrala tak 5-6 kil, asi aj dost, ale pred tehu som bola dost vychudnuta, takze som to dako dobehla asi...a brucho zacalo az prave tieto tyzdne poriadne rast...🙂

maxara
17. nov 2011

este vam sem hodim story
Ninke ukazujem uz dlhsie, ze mam babo v brusku, nech popocuva a tak.. a teda posledne dni sa jej skor pytam, kde je babo a ona ukaze mne na brucho, niekedy pride, pohladka, povie baaabo a urobi mooo.. a ja jej odpoviem, ano maminka ma v brusku babo, vsak? A vcera po tejto otazke si zacala ukazovat na brucho, ze uh uh .. tak sa jej pytam, ze aj ty mas babo v brusku? s prekvapenym ksichtom, a ona sa zohla nizsie, chytila sa spredu za plienku a uh uh, ukazovala tam velice a opakovala baaabo. Tak som prisl k nej, pricuchla a tam hovno 😀 😀 uff, asi nie som dobra vysvetlovacka 😝 😀

huterika
17. nov 2011

joooj dievcence dnes sme si urobili poobede relax v uherskom hradisti v aquaparku (riadne vybublinkovani aj na toboganoch na gumennych kolesach 😀 ale pred mojim ani slovo to by som sa napocuvala 😉 davala som si pozor) Ale teda isli sme po nie az tak vydarenom "obede" kedze sme polievku mohli jest z chladnicky, z kvetinacov, zo stropu nam prsala rovno do ust 😀 kedze bratov "zlepsovak" dat lyzicku pod uzaver tlakoveho hrnca (nesiel nejako utesnit ci co) a maminin este lepsi napad po vypnuti ju uvolnit az tak dobre nedopadoool 😠 a nastastie sa nikto neobaril ale trvalo to cele asi 5minut takze si viete predstavit tu spuuust vsade naokolo 😖 tak sme stravili 20min umyvanim a utieranim vsetkeho a vsetkych, a az potom sa zacala ta prijemnejsia cast dna v bublinkaaaach 😀

No a ako vas tak citam tak si hovorim ci nie je nieco divneee na mne, ja som sice po pecenej kacicke mala o kilecko viac ale vcera opat na povodnej vahe :/ teraz opat par deka viac ale nic moc 😒

strihalka
17. nov 2011

babulky neco se deje....neco ve mne klopka, zblunka a nafouknuta nejsem...uvidime, co to bude dal

evatko
17. nov 2011

@strihalka super, gratulujem. To Ti babo dava najavo, ze mami sup sup do perin 😉

strihalka
17. nov 2011

@huterika juuuuj dokazi si vlemi dobre predstavit co se tam delo, me papinak bouchnul jendou a od te doby kdyz varim hovezi polevku sze vyvar tak v normalni hrni a klidne pet hodin😀, ale ted jsem si vyhledla od tescomy, tak mozna casem

strihalka
17. nov 2011

@evatko no ved uvidime ci to bude ono vubec, nechc ese mi verit

ivanka.7
17. nov 2011

tak, aj ja uz som dnes konecne citila naisto, ze sa dievcinka rozhodla, ze uz som mala dost pokoj :D vcera som mala tusenie ale nebola som si ista, dnes som na 99%, ze to bola ona :D

evatko
17. nov 2011

@strihalka ja viem ako sa citis, prezivam nieco podobne. Stale necitim poriadne pohyby, i ked par x denne nieco citim, ale tiez tomu akosi neverim, lebo viem, ze prve dve deti boli o 100 perc aktivnejsie

strihalka
17. nov 2011

@evatko tak ty mas aspon to s necim porovnat, za to ja vim uplny prd ze co to ma byt

dennkaa
18. nov 2011

Dobre ranko tehulky, potrebujem poradit, najma asi od tych z vas, ktore ste uz nejake to prechladnutie prekonali. Od vcera vecera ma neskutocne boli v krku (hrdlo cele cervene) a este sa k tomu pridruzila aj nadcha ☹ Co si mam na to dat?? Co neuskodi miminku?? Pijem caje s citronom a medom a to je tak vsetko.

belissima85
18. nov 2011

@evatko kedze sa tu bavite so Strihalkou o pohyboch sa satrosku medzi vas zamiesam .Aj ja mavam take divne jeden den sa babo ohlasi asi 3krat za den apotom den dva ani neviem ze je tam na treti den sa zase trosku ohlasi.tiez mavam obavy ci je vsetko tak ako ma,ale dnes idem na poradnu tak uvidim co mo doki povie🙂prajem vam vsetkym pekny den🙂)

belissima85
18. nov 2011

@zlatulienka tak ta trosku upokojim tiez sa za to hambim ale ja doter 10kg tiez mam ten pocit ze priberam zo vzduchu ,pritom brucho az take velke nemam:(