icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

belissima85
18. nov 2011

taaaaaak prave som prisla s poradne doktoreka povedala ze vyzera byt vsetko ok zepekne rastieme🙂

darinkazv
18. nov 2011

ahojte žienky, nestíham to tu všetko počítať, snáď neskôr, keď budem mať všetko dorobené domka. bola som tri dni mimo, lebo ma zdrapila črevná viroza, tak som horúčkovala, zvracala, hnačkovala. ale už je lepšie. drobčeka som kontrolovala, tak dúfam, že je všetko ok. dr. ma skoro zase do nemocky hodila, že aby som sa nedehydrovala, ale som odmietla, že viem do seba dosť tekutín dostať. no zase mám 1kg dole. takže od začiatku tehu dokopy 4,5kg dole. drobček však doteraz podľa meraní vždy pekne narástol, tak nemám obavy. sa teším na 30teho na sono. 🙂 včera sme šli kúpiť stromček do metra a tak som sa na kopčeku vyťala, že ma do večera brucho bolelo, ešte som si aj koleno roztrepala. tak ja mám posledné dni takéto úžasné 😝

maxara
18. nov 2011

@ivanka.7 no veru, aj ja som ich mala dlho doma, v skrinke sa mi vyskytli tak, ze som isla s mm nakupovat, zbadal ich a velmi chcel, aby som mu nejaky kolac vymyslela.. ale tak ja nie som na to.. tak som urobila toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=248 odporucili mi ho baby julovky a je ozaj ze dobry 🙂 skus ho a daj vediet 😵

ja som v priberani nestandardna, lebo pri ninke som nepribrala nic a v 9tom mesiaci som pribrala 9 kg vody, ale teda do ksichtu, ruk a noh, vyzerala som ako ta sumomaska gumena.. fuuuj.. ale po porode som sa 4 dni vkuse potila tak, ze som mala stale mokre vlasy, koselu, vsetko.. na posteli v porodke som len uterakom stale utierala ksicht.. a potom som zistila, ze mam asi o 12kg menej, ako pred tehu. 😒 ale samozrejme som ich nabrala spat, hlavne od februara, co som bola po tej druhej operacii, teda uz po pruhu.. vtedy som sa nemohla vobec moc hybat, uz som ani nekojila, takze som uz len naspat naberala..
Ale ostala mi zmenena postava, mensia rit, a chudsie stehna, ale vacsie brucho 😖 a aj vacsia celulitida.. alebo je viac vidiet, neviem.. ale az taka nechutna.. 😔
ale mm ma stale lubi, takze som rozhodnuta, ze po tomto porode a dokojeni sa dam uz ozaj dokopy..

urma
18. nov 2011

@darinkazv no moja vidim, ze ta moja tehotenska nemotornost nie je ojedinela, aj ked ja som zatial este neskydala...ale ako keby nemam koordinaciu tela ci co. Vrazam hocikam rukami, nohami a tak. No a tiez mi jasnacka padaju veci a ked si kvoknem, sa dako nevladzem ani postavit. Totalna mlandrava som skratka....

darinkazv
18. nov 2011

@urma tak mne sa našťastie ten pád stal prvý a dúfam, že posledný raz. aj to na kopčeku, kde bola šmyklavá tráva, tak tam som sa šmykla a zletela som. 😝 s koordináciou problémy nemám. neviem, ako by som fungovala ešte aj pri dcérke, keby ma chytilo to, čo teba 🙂

atreyu
18. nov 2011

@katkarv neboj sa všetko bude dobré 😵 musí byť 😵 veď preto čakáme barančeky 😵

katkarv
autor
18. nov 2011

@atreyu ja viem za cakame baranceky,ale tesit a budem az mozno po usg.Inak AFP mam v poriadku vraj,sestricka dostala vela vysledkou a maju este dovolenku ale vraj si nepamata ze by dosli niekomu zle vysledky,takze naisto to budem vediet v utorok v poradni.

adik109
18. nov 2011

@katkarv áno na 3D ešte pôjdem, idem ale hlavne kvôli mm lebo všetky ultrazvuky doteraz bohužiaľ nestihol a na to 3D sa teší ako malý 🙂

strihalka
18. nov 2011

Tak piji celkem dost aj behem nocimked se probudim, u postele mam nagnezii, v praci piju cistou vodu a vecer doma ovocne caje, tak vazne netusim cim to uz od pondelka muze byt, neverim ze to prestane a v pondeli jdu m dr, stejne jsem chtela na par dni pnku
Kinak baby, mate nektera zkusenost s dnou?? Muzoviv lete otek´ prst a ted loket, zjistili mu akutni zachvat dny a mame dietku, no hruzs, v podsrare bude o hladu, vse ju zakatali, takze uz ted prechazime na detdku stravu.

kukucka26
18. nov 2011

ahojte zdravim vas zienky moje no ja som konecne dostala po potrate menzes sice prvy ale ideme sa snazit uz vas nedobehnem ale dufam ze budem aspon za vami

ludmila25
18. nov 2011

caute tehulky ja mavam teraz dost casto silne vytoky mavate ich aj vy?

adik109
18. nov 2011

@dennkaa na boľavé hrdlo je dobré kloktať slanú vodu - je to hnus ale fakt zaberá

dennkaa
18. nov 2011

@adik109 dakujem, ked pridem dnes z prace, vyskusam, cez vikend to nejako snad vylezim. Rada by som bola opat fit, ved som po PNke 4 den v praci a hned takato chora ☹

adik109
18. nov 2011

@dennkaa inak mne ešte dosť pomohlo keď som ochorela okrem litrov čaju s citrónom aj oscilococinum - teda tak nejak sa to volá, je to homeopatikum a v dr mi povedala že to v pohode môžem, dokonca to ženám odporúča ako prevenciu prechladnutia a mne zabralo tak možno to skús...

janine6623
18. nov 2011

@ludmila25 Ahoj, ja mám taký výtok od začiatku tehotenstva. Ja však veľmi dôležité, či nezapácha alebo či ťa nepáli alebo neštípe - vtedy by mohlo ísť o kvasinkovú infekciu. Ale neboj sa ja ho mám fakt od začiatku.

dennkaa
18. nov 2011

@adik109 jej dakujem Ti naozaj aj za nazov homeopatickeho liekuna prechladnutie - myslim, ze by to nemalo uskodit miminku, vsak? Uz som volala aj manzelovi, aby mi to kupil v lekarni, ked pojde z prace. Vyskusam vsetko co mi pomoze a co neuskodi drobcekovi.
@ludmila25 ahoj, aj ja mam vytok od zaciatku tehulkovania, ale tak ako pise janine6623 pokial Ta nesvrbi, nepali .. tak je to OK - pytala som sa na to aj svojej doktorky

ludmila25
18. nov 2011

@janine6623 aj ja mavam vytoky od zaciatku tehotenstva ale teraz ich mavam silnejsie no raz som prekonala mykozu tak viem o co ide ale zatial mam pokoj 🙂

ludmila25
18. nov 2011

@dennkaa a ked som bola chora tak my velmi pomohol oscilococinum a pitie horuceho caiku s citronom

ivetka1981
18. nov 2011

Ahojte babenky..tak sa hlásim po kratšej odmlke(padol nám net)...a mám mooc dobrú správu: budeme mať opäť CHLAPČEKA...malý Maxim je u nás netrpezlivo očakávaný odkedy o ňom vieme 🙂 🙂 🙂

janine6623
18. nov 2011

@ludmila25 Tie výtoky su vraj fakt bežné a čítala som o tom že silnejú čoraz viac aj v knižkách o tehotenstve. Tak sa neboj.

ludmila25
18. nov 2011

@ivetka1981 blahozelam 🙂 a krasne meno ste vybrali

ludmila25
18. nov 2011

@janine6623 dakujem za radu no uz som kludnejsia 😉

dennkaa
18. nov 2011

@ludmila25 dakujem za radu, verim, ze kombinacia caju, citrona, medu, postele, slanej vody na kloktanie a teda aj toho oscilococinum zaberu a v pondelok napisem, ze ani neviem, ze mi nieco bolo.

ivetka1981
18. nov 2011

dakujeeeej...aj nám sa to meno veľmi páči...Ty asi ešte nevieš,čo budete mať,že?

katkarv
autor
18. nov 2011

@ivetka1981 to je dobre ze uz viete a bola si v Gynstare?

adik109
18. nov 2011

@dennkaa neboj, drobčekovi neublíži, mne ho odporučila gynekologička 🙂 tak nech rýchlo pomôže

ivetka1981
18. nov 2011

@katkarv áno tam...neskutočný zážitok ležať tam a sledovať malinkého cca 15 min...krásny pocit... 🙂 🙂 🙂

ludmila25
18. nov 2011

@ivetka1981 no my este nevieme ze co to bude do poradne ideme az 12 tak si este urcitu dobu pockame dokyym pride ten vytuzeny UTZ a dozvieme sa co cakame ale ja mam taky vnutorny pocit ze to bude dievcatko tak uvidime 12 ci sa babo ukaze 🙂 my ak budeme mat chlapca tak bude jozef po ockovi 😉

katkarv
autor
18. nov 2011

@ivetka1981 ano,ved preto tam chcem ist 🙂 A robila ti len 2D za tych 20eur vsak?

ivetka1981
18. nov 2011

@katkarv áno len 2D,ale mne to stačí,zase nemám peňazí na vyhadzovanie...spokojná som odišla,fakt som si aj poplakala 🙂