Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@danka.chomka tak ťa tie "tehotenské nevoľnosti " chytili uprostred tehotenstva - ale to je skôr výnimka alebo to môže byť i z nedostatoč.spánku - to máva i mm, keď po nočnej nie je vyspatý - tak mu je zle od žalúdka 😒
Uvidíš zajtra, ako ti bude 😉
@danka.chomka mne bolo vcera tiez blivno 🤐 a tiez som sa cudovala lebo mi davno nebolo. Som 19+4
ahojte babenky ktore ste z PO v gynstare kolko sa cca plati keby som chcela len 2D ultrazvuk? lebo ten moj mi v 20tt uz usg robit nebude 😒
dievcata,ale ved vas mam v priateloch cez aprilovky,takze... 🙂 ?
Babulky, v cem je chyba, kdyz tvrdne brisinko? Nestava se mi to nejak moc casto, za posledni tyden 2x, ale tak se ptam.....
@darinkazv no me cely podbrisek ztvrdne, trochu citim aj taky tlak , kdyz si sahnu, zjsitim ze ztvrdlo, ale boelstive to neni...
Jaj, no dnes jsme byla u dr a poslouchala jsem stetoskopem...tak sjem chtela ci by neposlechla drobce, ale nebyl cas☹nez by ho nasla, uz tak jsem tam byla neplanovane a v cekarne objednani lide🙂, tak snad je vse v poradku
@danka.chomka ahoj aj mne bolo dnes znovu zle..ja to tiež nechápem, či sa tie nevolnosti vrátili..ci co?hm 😠
@zeta123 ako netesim sa z toho ze ta to tiez trapi ale pravdupovediac mi odlahlo ze to pravdepodobne nie je ziadna raritta a teda to mozno ma svoj dovod, ktory dufajme ze coskoro pominie a budeme opat fit 😉 idem si skusit dat polievku. drzte palce 😀
@danka.chomka ja ako som sa najedla bolo mi lepsie..tak ti držím palce 😉
jeee babulky kde ste kdo, kdyz mam volno a jsem olna energie tak tu nikdo neni☹

@danka.chomka ,mne býva tiež niekedy zle, uplne na vracanie, viackrát do týždna a doobeda, potom to prejde, akonáhle mám prázdny žalúdok počas dna, ale necítim žiaden hlad ma v kuse napína, tiež to nechápem , ale nie sme rovnaké, kamoške bolo celých 9 mes,zle....drž sa, zvládneme to 😉