icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

pimpilla
21. nov 2011

@danka.chomka ,mne býva tiež niekedy zle, uplne na vracanie, viackrát do týždna a doobeda, potom to prejde, akonáhle mám prázdny žalúdok počas dna, ale necítim žiaden hlad ma v kuse napína, tiež to nechápem , ale nie sme rovnaké, kamoške bolo celých 9 mes,zle....drž sa, zvládneme to 😉

janka273
21. nov 2011

@danka.chomka tak ťa tie "tehotenské nevoľnosti " chytili uprostred tehotenstva - ale to je skôr výnimka alebo to môže byť i z nedostatoč.spánku - to máva i mm, keď po nočnej nie je vyspatý - tak mu je zle od žalúdka 😒
Uvidíš zajtra, ako ti bude 😉

urma
21. nov 2011

@danka.chomka mne bolo vcera tiez blivno 🤐 a tiez som sa cudovala lebo mi davno nebolo. Som 19+4

strihalka
21. nov 2011

@urma ty naseeeee, v nastaveni ti to nejde nastavot ty tydny?tt

baranovadanka
21. nov 2011

ahojte babenky ktore ste z PO v gynstare kolko sa cca plati keby som chcela len 2D ultrazvuk? lebo ten moj mi v 20tt uz usg robit nebude 😒

urma
21. nov 2011

@strihalka ja neviem, kam sa mi podeli tie tt, ved ked kliknem na moje meno, tak tam to je, ale ked ukazem len mysou na fotku, tak nic. Nejde mi to prave odvtedy, ako som foto pridala 😒 ale vyplnene to mam v profile

darinkazv
21. nov 2011

@urma nenastavila si si súkromie, že tieto veci sú viditeľné len pre priateľov? lebo mne to tiež raz takto zmizlo a nakoniec som zistila, že je to v tých nastaveniach súkromia 😉

urma
21. nov 2011

@darinkazv hm to by mohlo byt, lebo som tu fotku chcela dat len pre priatelov 😕 A da sa to rozlisit potom dako?

darinkazv
21. nov 2011

@urma pokiaľ si nastavíš súkromie že len pre priateľov, tak to nerozlíšiš. všetko bude ukazovať len priateľom. tvoj vek, odkiaľ si, tvoj rodinný stav, proste všetko, čo sa nachádza v pase. okrem fotky teda.

strihalka
21. nov 2011

@urma teda, hmm, presne zkus to soukromi hned prvni tri radky daj iba registrovani

urma
21. nov 2011

dievcata,ale ved vas mam v priateloch cez aprilovky,takze... 🙂 ?

strihalka
21. nov 2011

@urma jaaaj, moja, tento software asi neni tak rychli aby si nas spojil s pratelstvim z aprilovek

strihalka
21. nov 2011

@urma tak tim to neni na profilu to vidim ze si 19tt ale tu ne
tak zkus jeste zverejnit pro pratele prispevky v forecha rto je soukromi napravo, ono se to rozbali kdyz na to kliknes🙂

urma
21. nov 2011

@strihalka hm dala som ze vsetci registrovani uzivatelia mozu vidiet stare prispevky vo forach ci take nieco...predtym som nemala ani jednu z 3 moznosti vybranu. Asi to nepomohlo

strihalka
21. nov 2011

@urma stale nic☹
zkus napisat adminum do fora otazky pro adminy, at s tim koukaj neco delat

urma
21. nov 2011

@strihalka si predstav, ze mi to tam neudrzalo, tu bodku...zasa tam nemam nic vybrane po rozkliknuti. 😒

strihalka
21. nov 2011

@urma to ani me to tam nezustane😀

urma
21. nov 2011

@strihalka tak potom ok 😉 skusim cez admina

strihalka
21. nov 2011

Babulky, v cem je chyba, kdyz tvrdne brisinko? Nestava se mi to nejak moc casto, za posledni tyden 2x, ale tak se ptam.....

darinkazv
21. nov 2011

@strihalka aj mne sa to sem tam stane. začalo to teraz, keď som cez chorobu mala horúčky. ale aj teraz sa mi to občas stane. no viacmenej len na pravej strane. akoby len polovica bruška. 😝 ale tak nemám bolesti, drobca kontrolujem cez angelsounds, tak hádam je to ok 🙂

strihalka
21. nov 2011

@darinkazv no me cely podbrisek ztvrdne, trochu citim aj taky tlak , kdyz si sahnu, zjsitim ze ztvrdlo, ale boelstive to neni...
Jaj, no dnes jsme byla u dr a poslouchala jsem stetoskopem...tak sjem chtela ci by neposlechla drobce, ale nebyl cas☹nez by ho nasla, uz tak jsem tam byla neplanovane a v cekarne objednani lide🙂, tak snad je vse v poradku

ivanula
21. nov 2011

@strihalka aj mne sem tam tvrdne brucho, hlavne ked vela chodim, alebo sa viac namaham, ale ked si sadnem a uvolnim, tak to rychlo prejde. Toto sa mi stavalo aj pri prvom tehu, tak tomu neprikladam ziadnu vahu. Ale to bolo u mna. Moze to byt individualne.

strihalka
21. nov 2011

@ivanula tak dnes uz to bylo dvakrat za vecer☹...

zeta123
21. nov 2011

@danka.chomka ahoj aj mne bolo dnes znovu zle..ja to tiež nechápem, či sa tie nevolnosti vrátili..ci co?hm 😠

danka.chomka
21. nov 2011

@zeta123 ako netesim sa z toho ze ta to tiez trapi ale pravdupovediac mi odlahlo ze to pravdepodobne nie je ziadna raritta a teda to mozno ma svoj dovod, ktory dufajme ze coskoro pominie a budeme opat fit 😉 idem si skusit dat polievku. drzte palce 😀

adik109
21. nov 2011

@strihalka aj mne sa to začalo stávať, od minulého týždňa a mám pocit akoby som mala bruško hrozne ťažké.... keď si ho chytím tiež je tvrdé ale keď si sadnem alebo ľahnem vždy to prejde tak dúfam že to nie je nič vážne....

zeta123
21. nov 2011

@danka.chomka ja ako som sa najedla bolo mi lepsie..tak ti držím palce 😉

katkadz
21. nov 2011

@darinkazv ak su makke, mozes prosim dat recept? 😉

strihalka
21. nov 2011

jeee babulky kde ste kdo, kdyz mam volno a jsem olna energie tak tu nikdo neni☹

huterika
21. nov 2011

@atreyu Ty si utekala a ja som bola na toboganoch 😀