Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ahojte babenky...chcem sa opytat, ci uz citite pohyby
@katkadz aj mne obcas po ranu napne ze zubni pasty a to mame chutnou elmex😀, ale za cele tehu asi 3x se mi to stalo🙂tak ok, me spise vice trapi moje lina stavba tela☹no zitra si volam na objendani na masaze, tak sjem zvedava kdy da termin...
jinak oddychujem oddychujem🙂jasna vec🙂 a nejvic v nejlblizsi spolecnosti u lednicky, od 16hodiny nejvetsi spotreba😀a teda pokracuje az do pozdnich hodin, nez se odeberu do rise snu 😀
toho zubare se bojim, aj uz jsem dostala aj take info ze se chodit nemusi, takze ten źub co je pripraveny na korunku a prezil presne to vypalovani a nejvesti zachranovani si jeste oddychne a majitelka taky, ale po psychicke strance, bo zubika nesnasim🙂
tak my sme dnes robili vianocnu kapustnicu 🙂)) mnaaaam a teraz som spraskala pudingcek so slahackou, ktory som si o 22h urobila 😀 aj tie kilecka uz isli veru hore
@huterika tak zatim varime co muze ale ja si sunku ani masko neodepru🙂jkdyz jdem na obed nekam, on si vybere svou dietku ja sve masko🙂 je statecny, musime tu dietu tak mesic vydrzet a pak malinko povolime, ale nic velkeho masko, tak jednou za cas, jina testoviny brambory a zelenina ovoce
Dobre raaaaanko babyyyyyy 🙂
Chcem sa Vás opýtať. Môžem si dať na vlasy onduláciu alebo studenú?????? Farbiť som si povedala, že ich nebudem, aj keď mi po lete príšerne vybledli, ale nechcem ich farbiť. Ale zatúžila som opať po vlnách. Ako ja tak raz dvakrát ročne mám také nápady a musím ich zrealizovať, ako napr. kyselina hyalúronová, chemický peeling. Aj teraz som cchela ísť, ALE CHEM. PEELING SA NEODPORúčA, IBA mikrodermabrázia. Tá mi moc nepomohla, navyše by mi trebalo aspoň 5 kúr, čo stojí do 200€.
Počkám ešte, ako sa mi pleť zhorší alebo vylepší, ale tie vlny...už nevydržííííím.... myslíte, že je to okej? Ja myslím že hej.
@janka273 my sme pochodili úplne rovnako ako Ty v poradni..tiež sme týžden popredu a preto z 134. nám posunula p.dr. termín na 5.4.2012...
@ivetka1981 ahojky, aj ja to mam stejne... znamena to, ze ked je babatko podla ultrasoundu vacsie o tyzden, posuva sa aj termin porodu?
@misickah môj prvý syn sa narodil 3.4. 2005 a teraz mám termín na chlapček taktiež poblíž 5.4....takže ak to výjde rovnako ako môj prvorodený,budeme jasať celá rodina 🙂
@baranovadanka ahoj..ja som bola minulý týžden v Gynstare..platila som 20eur
@jalinka popravde asi len posledný týžden a to čakám druhé mimi ☹
@teleranka neviem to naisto,ale mám výbornú doktorku a tá je v tom fakt odborník....myslím,že však ani rozmery plodu nezaručujú presný tabulkový dátum konečného pôrodu..
baby mna tak dnes rano to moje male koplko do brucha ze som sa normalne musela narovnat 🙂 kto by si pomyslel ze take male cudo vie tak silno kopnut 🙂))
@ivetka1981 a mala si aj ziadanku alebo si sa len ty objednala?
@baranovadanka len sa sa objednala cez telefón,nakolko som sa k nej prihlásila ako novo prisťahovaná z LM
@ivetka1981 @teleranka náš malinký je od začiatku tehu o týždeň väčší...ale k tomu nepripisujem veľkú váhu bude to proste macko alebo bude vysoký po mužíkovi...termín podľa MS 10.4. a podľa všetkých uzv 4.4...lenže keďže ja som si merala bazálnu teplotu, mala som presne ovuľku v strede cyklu a cyklus vždy 29 dňový tak o tom ich výpočte veľmi pochybujem...malý si aj tak vyberie kedy sa narodí 😵 a po ďalšie keby sme sa mali orientovať podľa pohybov tak rodím začiatkom marca 😀
Dobre ranko
ja som dnes mierne nevyspata 😠 😠 ale teda okrem toho, ze som isla chrapat az po farmarovi , tak o 1nej ma zobudil moj blby m, ale tak, ze so mnou zamykal a ja som sa strasne zlakla, lebo aj sen sa mi nejako pototo.. a nakoniec ma dorazil dovod, pre ktory ma budi.. a to, ze nasa jebnuta Lara chytila pred troma dnami potkana, totalne ho rozzula, rozplestila, roztlapkala na placicku a tu placicku si nechce dat zobrat 😖 a polozila si ho pred misky so zranicou, lahla si tam na deky a nechcela tam pustit Basa, aby sa nazral. Takze okupovala deky, zranicu, vodu.. Bas sa snazil dostat k jedlu, aj ked ked som cez den vysla von, tak pod mojim dozorom sa nazral.. ale teda pointa. Vcera rano to Basa uz asi nasralo, ved mu neda ani jednu deku, ani jedlo, tak na nu obcasne zasteka a snazi sa jej zobrat toho potkana, aby sa znormalizovala. No a ona si ho neda a vcera cely den po sebe stekali.. a v noci detto. Ibaze tym, ze ja som bola na to cez zvyknuta, tak som zaspala v pohode, ale mm spat nemohol, tak ma zobudil, nech s tym idem nieco urobit, lebo on uz bol dvakrat a nepodarilo sa.. Nechapem, co si myslel, ze urobim 😖 samozrejme som nesla, zadriemala a pri zastekani mnou opat zamykal 😠 strasne ma to nasralo, ved ja nemam carovny prutik, ale tak vstala som, zobrala som metlu a tak som nou Laru vymlatila a nahnala do budy, ze nestihla ani pipnut ani pochopit, co sa deje.. uz aj sa triasla v bude.. az tak, ze sa triasla cela buda 😅 Samozrejme som ju pocastovala roznymi delikatnymi privlastkami a metlu som oprela o okno. Takze cumak z budy nevytiahla celu noc. Mala svina. 😖
Takze moja dnesna nalada je pekne na bode mrazu.. idem sa ventilovat do ikey ak sa mi podari ucesat moje mastne vlasy tak, aby to nebolo vidno, lebo umyvat sa mi ich nechce 😒
@baranovadanka ja idem dnes do gynstaru na morfo a budem platiť 20€ a je v tom aj fotka..myslím, že tu niekto písal, že je to len 2D...ono ti potom 3D môžu robiť neskôr ak chceš, ale to sa mi zdá, že stojí 60€
@atreyu to si pekne napísal s tými pohybmi..ono sa fakt nedá spoliehať na vypočítaný dátum...prvého som prenášala 9 dní a to mi už dávali vyvolávačku...hlavne aby bolo všetko ok a ja s drobčekom budem ná najšťastnejšia dvojka v tej chvíli... 😉
@atreyu na Gynstare Ti urobia na obrazovke aj 3D,ale je lepšie si na to počkať po 24tt,je to krajšie vidno..teraz som to mala nejaké rozmazané...
@teleranka podla ultrazvuku vypocitaju termin porodu iba podla mozgovych struktur, lebo babatka su rozne velke.. takze nie kazdy gyn by ho mal posuvat hore dole.. preto sa robi toto morfo, kde sa to da krasne skontrolovat.. mne podla mozgu stanovoval termin aj jeden aj druhy dr, co mi robili to morfo a jeden napisal 8.4. druhy 5.4. a moj gyn mi stanovoval termin podla utz v 5tt, lebo zas cim skor, tym menej je prejavena genetika (predispozicia na velkost dietata) resp, tie rozdiely su minimalne, takze den dva hore dole a on mi stanovil 4.4. Takze ja sa tohoto pekne drzim, ale ak mi budu musiet vyvolavat pre cokolvek co sa bude tykat mna, ako opuchy a tlak, tak nedovolim skor ako 8.4. iba ak bude babo ohrozene, to je jasne.. 🙂
super tripl testy dopadli super joooj ale som rada 😵

Dnes som bola u zubarky...tak ma vytrapila ☹...este teraz ma zub boli...a dalsi sok ked som videla blok - ze 120 eciek za 1 zub???!!! Mala som sice gangrenu, mala som zub vyvrtany a mrtvy (som si aspon myslela, ale bolelo to strasne, tak neviem) a nieco mi tam vypalovala a pichala mi tam nejake vyplne a plomba pomaly vacsia ako zub...ale aj tak....keby som bola vedela ako ma bude tyrat a kolko ma to bude stat, tak asi ostanem len pri tej vate v zube... 🙄 Tomu sa podla mna hovori dobry biznis...mam pocit, ze cim blizsie k BA, tym drahsi lekari. Sestra sa smiala, ze cesta 360 km na vychod a spat aj s navstevou zubara tam by ma urcite stala menej 😀
Uz ma vazne stvu ti nasi lekari...furt im je malo a myslia si o sebe ze su neviem co...a pritom casto aj prd vedia a len sa tvaria ze ano (cest vynimkam)...Ved nech si idu (aj tak najdalej asi do CR 🙂) - pridu lekari z Ukrajiny, tam maju platy 300-400 Eur...
Krize posledne 2-3 dni bolia aj mna - dnes som sa citila asi ako stara babka, ked som sa suchtala k zubarke...a v bruchu ako keby som mala balvan...klby teraz nastaste nebolia, ale jednu dobu ma tiez strasne boleli bedrove klby...takze ja uz viem, co je chodit ako kacka 🙂 Si neviem predstavit, ze by som mala cely den stat ako strihalka.... oddychuj na PN 😉 Narobila si mi chute na vyprazany syr...
A tiez ma zase zacina napinat zo zubnej pasty...ale jest mi zatial nastastie chuti 😉
Moja hodina sa blizi, idem navstivit chladnicku 😀