Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@peka13 tak je 15 kg asi prekonam tentokrat
@strihalka no ja som startovala na menej ako ty a tiez mi ta 80 smrdi 😀
Ale je fakt, ze co to budeme riesit teraz.... Na to bude casu, pokial nie su ine zdravotne problemy, tak je to OK. Kazdy nech si pribera ako treba, kazda mame inak nastaveny metabolizmus, na niekoho sa lepi viac na niekoho menej. Hlavne nech su deticky zdrave. 😎 Ja si o sebe nemyslim, ze sa prezieram, ale je fakt, ze si dam aspon jedno sladke pecivo a este nejaku sladkost za den. Normalne sladke velmi nejem, nepotrebujem to, ani mi nejde na chut.
@strihalka jasné, len nech sú chrobáčikovia zdraví 🙂 , j asom si dnes poobede išla ľahnúť, a ani som nezaspala, lebo ten môj chrústik tak kopkal a mrvil sa, že som to nakoniec vzdala a išla som uvariť kapustnicu 🙂 ....mne večer tiež najviac chutí žrútikovať, ale mala by som to obmedziť 😉
@janka273 inak s tou vodou to je tiez brutal. Ja som bola tiez pri prvom zavodnena riadne, aj teraz uz zacinam byt. Sa pamatam ako sa mi asi po 5 dnoch od porodu regulovala voda v tele. To mi vecer zrazu tak napuchli nohy, ze som si nemohla obut vlastne slapky, sa mi tam nohy nevosli 😒 Ale do dvoch dni to bolo OK.
@efci no aj sjem pred tehu jedla lake velmi sporadicky, spise vuebc a ted mi zacala chutit fanta a mirinda nalitry, ale snazim se to vlemi omezit, nidky jsme nemela probelm s vahou nikdy jsme nedrzela dietu a vzdy jsem byla tak akorat....jasny ze kazdy metabolismus je jiny, ale jake to bude po porde, to netusim, uz jen proto ze nevim, jak moje telo reaguje na prevytecne tuky ktere bytam byti nemeli, ale tak sand vse vybehame okolo baba.)
@janka273 no uvidim🙂
a ja na zaciatku tehotenstva vazila 58kg a teraz 62,5kg a mam 164cm
BABY NOVA TEMA - OTAZKA :
Tak dnes som prvý raz nakúpila na bazáriku, už mám doma monitor dychu za 35 eur a poštou mi príde dojčenská váha Gorenje za neuveriteľných, podržte sa, 12 eur 😀
@darinkazv Nany som kupovala, za tú cenu mi to doviezli domov a ešte som dostala ako darček aj 2 tričulká 🙂 A váhu tu predávala jedna kočka z Nitry, ani som neplánovala kupovať, ale za tú cenu sa to nedalo neobjednať 😉 Na nete stojí okolo 85 eur, najlacnejšia tohto typu bola v akcii za 65. Tak som strašne spokojná 😀
mamicky neviem ale lezim v postielke pozeram telku a v brsku uz asi necelu hodinku mam uz
bublanie a sem tam slabe tukanie zeby babo sa uz ozyvalo 😀

@janka273 ja by jsme rada devcatko, ale posledni mesic uz je mi to fakt jedno🙂
hlavne at to pradne kope a roste 😀
no podvod by to byl keby si to odfotila ted plna caje a vecere 🙂).....i kdyz ja se taky fotim prevazne vecer🙂
a to jsme nejvic rozezrana:D, ale psssssttt