icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

eviko25
24. nov 2011

@efci sranda 🙂 A v apríli sa chystáš sem, do zvolena?

maxara
24. nov 2011

@takitak mna ti napadlo.. ako ti dopadla ta licencia? 😕 predpokladam spravne, ze s prstom v riti bez zavahania si si obhajila? 🙂

carrie84
24. nov 2011

@strihalka - modriny zmiznu o par dni 😉 Ja milujem bankovanie, strasne mi to pomaha na chrbat. To mozme aj teraz v tehu? Tak to sa pojdem hned zajtra niekam objednat. Mne dr vravela, ze masaz radsej ee, ale myslim, ze by mi teraz velm pomohla 😝

strihalka
24. nov 2011

prodam moji hlavu. zn. velmi rychle, postovne hradi odesilatel

huterika
24. nov 2011

@strihalka Zistila ze mame skoro podobne zivotne datumy, teda okrem svatby ;) zoznamenie s priatelom pred cca rokom aj 10 mesiacov, zasnubenie 27.9., PM 4.7., termin 18.4. 🙂 tak nejako podobne

strihalka
24. nov 2011

Zmena, hlavu darujem, kdo by to chtel kupovat 😀

huterika
24. nov 2011

Som tak len nakukla do temy november 2011 😀 ako sa z tehuliek ktore riesili kilecka, pohyby a bolesti postupne stavali mamicky riesiace mliecko, plienocky a pomyleny rezim babatiek 🙂 juuuuj to je zlateeee 😵

strihalka
24. nov 2011

@huterika a kdo to tu nespi?😀

teleranka
25. nov 2011

Dobre ráááánkooooo 🙂)))))))))))))

palmarmj
25. nov 2011

@teleranka dobre ranko.... 🙂

nana80
25. nov 2011

dobré ráno všetkým a ak ste tu nejaké Kataríny tak aj všetko naj k meninám 🙂

dennkaa
25. nov 2011

Dobre ranko. Podobne ako nana80, ak ste tu niektora Katarinka, tak prajem vsetulinko najlepsie a najkrajsie k meninam 🙂
@strihalka hlava je uz v pohode?? A ako si sa vybuvala tuto noc, zaspala si skor ako manzelik?
@babatko23 urcite bude lepsie. Hlavne, ze su nasi drobcekovia OK 🙂

babatko23
25. nov 2011

dobre ráno všetkým
@dennkaa veru to je najhlavnejšie
Chcem sa vás opýtať či ste už rozmýšľali nad kočíkom mne sa jeden páči aj som si ho chcela už kupiť ale neviem či to nie je skoro

baranovadanka
25. nov 2011

bree ranko 🙂 ja sa vytesujem ako pekne tie tyzdne utekaju uz ame zacali 19. a ani sa nenazdame budeme za polovicou 🙂 babo kope ked sa mu zachce inak volala som si o kontrolne vysledky z triple testu a zase su blbe ale na usg nebolo nic zle tak sestricka povedala ze na dalsej poradni urobi doky dalsi ultrazvuk a snad uz aj bude poriadne vidno ze ci to je chlapcek alebo dievcatko 🙂 takze uz len "trpezlivo" cakam do 8.12 kedy mam mimochodom aj narodeniny ... fuu uz 30 tak som sa rozhodla ze dookymu aj sestricke donesiem babovku nech aspon trochu oslavia so mnou a kedze do nej davam rum tak aj vypiju na moje - nase zdravie :D

dennkaa
25. nov 2011

@babatko23 my sme uz s manzelom rozmyslali a mame uz aj vybraty - len ho chceme ist este mrknut do predajne, kym si ho objedname cez net. Objednat ho chceme niekedy pred Vianocami 🙂

dennkaa
25. nov 2011

@baranovadanka veru uteka to - ja sa v pondelok prehupnem do 20tt a to som nedavno mala rozlucku so slobodou a hovorila som kamaratkam, ze som v 6 tt 🙂

babatko23
25. nov 2011

@dennkaa ja by som to tiež chcela tak niako objednať ale tiež ešte pôjdem niekde popozerať ale u nás nemajú nič moc za kočíky

dennkaa
25. nov 2011

@babatko23 ak ho nikde nenajdeme, tak ho aj tak objedname - moc sa nam paci. Myslim, ze siva, je taka univerzalna farba a da sa zladit so vsetkymi farbami a tato zostava je paradna. Ty sa nebojis tej bielej farby, ze sa bude moc spinit?

takitak
25. nov 2011

@maxara ďakujem za opýtanie, skúšali ma do 21,30 hod. - takže som už fakt bola unavená ... a očakávala som teda za 3 (pri 4 berú licencie u ideš pred nejakú komisiu), a nakoniec teda teória za 1 a prax za 2 - čo som fakt nechápala ... na to že som sa vôbec nepripravovala ako by som sa chcela

takitak
25. nov 2011

@dennkaa čo to je za kočík, je krásny ...

ivanka.7
25. nov 2011

@dennkaa aka je to znacka prosim?🙂
Zeby som si pozrela rozmery, lebo ja nad 60 sirku a meter dlzku nemozem ist🙂 (a v pripade max. rozmeru z jednej strany, nesmiem mat max. rozmer z druhej strany :D) a potrebujem rukovat celu, nie golfac a byt schopna ten kocik uniest🙂 predbezne mam vybratu Inglesinu Avio, ale tak, clovek nikdy nevie🙂

babatko23
25. nov 2011

@dennkaa ani nie ale ešte som není 100% presvedčená ten x-lander je tiež fajný už som ich videla aj na živo a sú fajn

dennkaa
25. nov 2011

@takitak @ivanka.7 kocky je to X-lander XA 2011 - uz dlho po nom s muzikom pokukujeme 🙂

takitak
25. nov 2011

@dennkaa ďakujem, idem kuknúť ...

ivanka.7
25. nov 2011

Ach, vyzeral pekne, ale bol by mi velky a tazky🙂 holt male vytahy ruzinovskych starych panelakov🙂

takitak
25. nov 2011

@dennkaa mám ešte dotaz, neviem to tam vyčítať - je dvojstopový alebo štvorstopový ? nevidela som ho naživo tak neviem posúdiť ...

katkarv
autor
25. nov 2011

ahojte baby trosku vas pocitam,vidim ze kociky riesite,ja asi este pockam.Inak dnes mam meniny ale od roku 1999 je to premna taky cudny den,v tento den o 17tej mi zomrela dcerka tiez Katka.Vcera som bola pri nej na cintorine kedze ona je pochovana v RV kde sme vtedy byvali.Rozmyslam nad exhumaciou,nech ju mam blizsie,ale zas je to cudne takto prenasat aby bola tu,asi nech ju uz nerusim nech odpociva kde je.

dennkaa
25. nov 2011

@ivanka.7 no my nastastie nemame problem s vytahmi, sme v novostavbe a su tu dva dost velke vytahy - takze rozmery sme ani moc neriesili
@takitak tak to fakt neviem a nazivo som ho este nevidela ani ja

sunday1
25. nov 2011

@katkarv V takejto situácii sa asi nehodí gratulovať so širokým úsmevom, ale aspoň myslím na Teba a prajem v živote už len to najlepšie. Aj moja mamina a segra sú Katky 😉

ivanka.7
25. nov 2011

@dennkaa ja som tiez pred svadbou byvala v novostavbe, takze by som to tam tiez neriesila 🙂 ale teraz to mam 8 schodov k vytahu (ked idem domov) a potom este aj maly vytah :D ale nevadi, casu dost na vyberanie
a mimochodom x-lander maju v kocikove, oni su na drienovej🙂