icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

efci
25. nov 2011

@amanda683 aspon o tom neviem

ancovicka30
25. nov 2011

ahojte baby, tiez prajem vsetko naj vsetkym Katkam, @katkarv tak to je zvlastny den pre teba, myslim na teba 😔
@teleranka co sa toho glukozoveho testu tyka, tiez som tam pri prvom bola 2 hodky, odbery robili na zaciatku, po hodine a po 2 hodinach...teraz mi o tom este nikto nic nevravel, aj by som sa tesila, keby to zrusili alebo nahradili niecim novsim, no uvidime najblizsie idem do poradne v 24tt tak asi vtedy mi povedia co a ako...tu chut prezijem, len tie 2 hodiny mi vadia, lebo tam budem musiet asi strasit s malym... ☹

sunday1
25. nov 2011

@amanda683 To množstvo vody asi nie je až tak podstatné, dôležitejšie je množstvo glukózy 😉 Ja som len napísala pokyny, ktoré som dostala ja 😀

amanda683
25. nov 2011

@efci to nebola otazka 🙂 Moze sa do toho vytlacit citron,viacere mamicky to tak maju aj nam to v nemocnici dovolili 😉

amanda683
25. nov 2011

@sunday1 no tak to je asi jedno,myslim ze cim mensie mnozstvo,tym skor to vypijes a hotovo 😉 nam to sestricka zarabala do salky 😝

babatko23
25. nov 2011

ja som to minule tehotenstvo pila 2 krát pretože prvý krát som to v sebe vôbec neudržala a n druhý krát mi tiež sestrička poradila ten citron ale tak že som si dala trochu citronu, vypila a zasa dala citron 😀

efci
25. nov 2011

@amanda683 no tak mne to tu zaraba laborantka v sterilnej miestnosti kde robia odbery a o citronoch ani nechyrovat 😀

urma
25. nov 2011

@takitak no nemyslela som tak, ze nebudeme vnimat a potom stresovat 😉 ale ze spat a nebudit sa na to...akeze nic mimoriadne sa nedeje. Lebo co ked to bude robit celu noc kazdu chvilu? 😀
Ako mna nezobudi normalne hocico, ale ked som akoby v strehu, tak zas vsetko. Niekedy mm ked pily o 106 tak nic a v inej situacii ma zobudi ked sa pes presuva po dome za zatvorenymi dverami spalne 😀 /napr.ked som zacala byvat sama doma a bolo to trochu bubu/

teleranka
25. nov 2011

@sunday1 🙂 uvidime, ako to zvladneme. pre istotu si vezmem aj citron, aj vrecusko, aby som im tam neico nepgrcala hahahahaha 🙂)))

urma
25. nov 2011

...pily rozumej píli aliac chrape 😉

teleranka
25. nov 2011

@ancovicka30 apson sa nebudes nudit, ako ja 🙂 mozes mu potom povedat, ze tu si s nim v brusku chodila tiez 🙂 aj mne tak povedali, ze dve hodiny budem cakat....a to sa picha do prsta, ze?

dennkaa
25. nov 2011

Viete co som zistila, ze nase miminko sa cez den preberie vzdy, ked sa napapam a potom kopcuje ako o zivot - chapete to?

ivanka.7
25. nov 2011

@urma este obzeram, ved casu mame dost, staci nam po novom roku, aj keby sme chceli objednat 🙂 ten hartan racer som prave pozerala v retre, to by slo tiez, len je tazsi ako ta inglesina, ale zas ma lepsie kolesa do terenu, tak si to musim este porovnat 🙂

efci
25. nov 2011

@dennkaa lebo sa tebe a aj jemu zvysi cukor v krvi... tak ma prival energie 🙂

dennkaa
25. nov 2011

@efci vazne?? Aj u Teba je to tak?? Mne to pride take podarene 🙂

peka13
25. nov 2011

@strihalka s tym chrapajucim manzelom ti to nezávidim :( ale mozem ta ubezpecit ze ja aj napriek tomu ze manzel je tíško ja nespím :( neviem čo sa to so mnou deje...cez den nespavam, aby som spala v noci a v noci sa budím o 3.00 a som hore do rana a to idem spat okolo 24,00..

Máte to niektorá?

peka13
25. nov 2011

@dennkaa aj my to tak máme 🙂 tiez sa tesim ked idem papat ze bude lomcovat 🙂

peka13
25. nov 2011

@dennkaa @efci mne sa dnes stalo, byvame na prizemi a mala som otvorené okno a nejaký brbec zacal trúbit v aute na celú ulicu....ja som sa nezlakla ale brusko sa tak zlaklo, ze som sa musela smiat 🙂

beronsche
25. nov 2011

fiha baby ked tak citam, ako sa vase babatka ozyvaju a budia vas v noci, tak len mlcky zavidim... Aj ja uz sem tam cosi citim, ale len tak slabucko a niekedy ani neviem, ci si to len nenamyslam... Dufam, ze je to naozaj len tou placentou na prednej strane....

ivanka.7
25. nov 2011

@beronsche hlavne sa nestresuj, ja keby som nevedela, ze ma nohy a casto aj ruky napravo, tak by som to tiez vacsinou neregistrovala 🙂 ale takto viem, ze to nema byt co ine a tiez ju citim len parkrat za den a niekedy ani to nie...najcastejsie len ked idem spat, lebo vtedy utichnu ruchy okolo mna a ja sa vtedy sustredim (a krpata je vacsinou vtedy hore, inak podla mna stale spi)

strihalka
25. nov 2011

@beronsche stale jsme na tom rovnako, krom toho ze mi se mi natahuje nohama dolu, bo se mi obcas natahne maternice smerem k mechuru, ale nic jineho necitim☹zadne lechtani, simrani, kopkani, hladkani......nic nic nic

dennkaa
25. nov 2011

@peka13 ktovie co si to babo pomyslelo o tom blbcovi 🙂 Ja sa dost lakam aj sama a tento tyzden sa mi to stalo viackrat, nejaki magori uz pod oknami hadzu petardy, a to ja len tak nadskocim - ale na tieto zvuky nase babo zatial nereagovalo. Nemam rada toto petardove obdobie ...
A ten Tvoj problem so spanim Ti nezavidim ... ja chodim spat o 21,30 h a spavam velmi dobre ak neratam vylety na WCko a to, ze sa pri kazdom otoceni preberiem, ale potom tiez hned zaspim. Som zvedava dokedy mi to takto vydrzi,

peka13
25. nov 2011

@beronsche neboj urcite je vsetko OK. Ja mam palcentu tiez na prednej strane, ale v pondelok som bola u doktora a povedal ze dietatko je otocene tvarickou k mojmu bruchu a lezi ( tak na boku), preto citim kazdy kopanec... ale ty mozes mat opacne..dietatko otocene tvarickou ku tvojmu chrbtu a kope ti tam kde to necitis...no a ritku budes citit az ked bude este vacsie...hlavne je ze ho trosku citis, takze tam drobciatko lomcuje urcite 🙂

peka13
25. nov 2011

@dennkaa mna by celkovo zaujimalo co si v niektorych situaciach mysli ta nasa slecna...🙂 hlavne ked jej spievam 🙂 :D

strihalka
25. nov 2011

@peka13 no ja asi tedy citim jeho ritulku, lebo vzdy se mi to tam nejak nakopi taka boule tvrdsi a za chvili zase nic...je to primo v podbrisku🙂ale zadne kopance...hmmm, no uvidime🙂

strihalka
25. nov 2011

http://www.gynekologiekolek.cz/imagebank/602895...

no takouto fotku jestly 8.12. dostanem 😀 my asi svihne😀

sunday1
25. nov 2011

Takže adventné vence pre celú rodinu vyrobené 😀 😀 😀 Už máme doma kúsok Vianoc 🙂

dennkaa
25. nov 2011

@peka13 ja nechcem vediet, co si mysli, ked sa mi snivaju kadejake blbosti 🙂

strihalka
25. nov 2011

@sunday1 ja se chystam o vikendu zkusit uorbit, ale nikdy jsem to nedelala......budu si muset pujdit od svagriny tavnou pistolku a pif pif tvorit😀 snad to zvladnu, jen nevim kde sezenu jehlici☹ jaaaj, ved u nas na zahrade:-d

dennkaa
25. nov 2011

@strihalka super fotka 😀 Ako este teraz sa rehocem.
@sunday1 Ty si robila?? Sikulka potom. My sme si dali vyrobit, akurat isiel drahy pon - ja nie som moc na taketo vyrabanie ... ale mam sikovnu kamosku - kvetinarku, takze vzdy to dam na starost jej 🙂