Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte baby, tiez prajem vsetko naj vsetkym Katkam, @katkarv tak to je zvlastny den pre teba, myslim na teba 😔
@teleranka co sa toho glukozoveho testu tyka, tiez som tam pri prvom bola 2 hodky, odbery robili na zaciatku, po hodine a po 2 hodinach...teraz mi o tom este nikto nic nevravel, aj by som sa tesila, keby to zrusili alebo nahradili niecim novsim, no uvidime najblizsie idem do poradne v 24tt tak asi vtedy mi povedia co a ako...tu chut prezijem, len tie 2 hodiny mi vadia, lebo tam budem musiet asi strasit s malym... ☹
ja som to minule tehotenstvo pila 2 krát pretože prvý krát som to v sebe vôbec neudržala a n druhý krát mi tiež sestrička poradila ten citron ale tak že som si dala trochu citronu, vypila a zasa dala citron 😀
@takitak no nemyslela som tak, ze nebudeme vnimat a potom stresovat 😉 ale ze spat a nebudit sa na to...akeze nic mimoriadne sa nedeje. Lebo co ked to bude robit celu noc kazdu chvilu? 😀
Ako mna nezobudi normalne hocico, ale ked som akoby v strehu, tak zas vsetko. Niekedy mm ked pily o 106 tak nic a v inej situacii ma zobudi ked sa pes presuva po dome za zatvorenymi dverami spalne 😀 /napr.ked som zacala byvat sama doma a bolo to trochu bubu/
...pily rozumej píli aliac chrape 😉
@ancovicka30 apson sa nebudes nudit, ako ja 🙂 mozes mu potom povedat, ze tu si s nim v brusku chodila tiez 🙂 aj mne tak povedali, ze dve hodiny budem cakat....a to sa picha do prsta, ze?
Viete co som zistila, ze nase miminko sa cez den preberie vzdy, ked sa napapam a potom kopcuje ako o zivot - chapete to?
@strihalka s tym chrapajucim manzelom ti to nezávidim :( ale mozem ta ubezpecit ze ja aj napriek tomu ze manzel je tíško ja nespím :( neviem čo sa to so mnou deje...cez den nespavam, aby som spala v noci a v noci sa budím o 3.00 a som hore do rana a to idem spat okolo 24,00..
Máte to niektorá?
fiha baby ked tak citam, ako sa vase babatka ozyvaju a budia vas v noci, tak len mlcky zavidim... Aj ja uz sem tam cosi citim, ale len tak slabucko a niekedy ani neviem, ci si to len nenamyslam... Dufam, ze je to naozaj len tou placentou na prednej strane....
@beronsche hlavne sa nestresuj, ja keby som nevedela, ze ma nohy a casto aj ruky napravo, tak by som to tiez vacsinou neregistrovala 🙂 ale takto viem, ze to nema byt co ine a tiez ju citim len parkrat za den a niekedy ani to nie...najcastejsie len ked idem spat, lebo vtedy utichnu ruchy okolo mna a ja sa vtedy sustredim (a krpata je vacsinou vtedy hore, inak podla mna stale spi)
@peka13 ktovie co si to babo pomyslelo o tom blbcovi 🙂 Ja sa dost lakam aj sama a tento tyzden sa mi to stalo viackrat, nejaki magori uz pod oknami hadzu petardy, a to ja len tak nadskocim - ale na tieto zvuky nase babo zatial nereagovalo. Nemam rada toto petardove obdobie ...
A ten Tvoj problem so spanim Ti nezavidim ... ja chodim spat o 21,30 h a spavam velmi dobre ak neratam vylety na WCko a to, ze sa pri kazdom otoceni preberiem, ale potom tiez hned zaspim. Som zvedava dokedy mi to takto vydrzi,
@beronsche neboj urcite je vsetko OK. Ja mam palcentu tiez na prednej strane, ale v pondelok som bola u doktora a povedal ze dietatko je otocene tvarickou k mojmu bruchu a lezi ( tak na boku), preto citim kazdy kopanec... ale ty mozes mat opacne..dietatko otocene tvarickou ku tvojmu chrbtu a kope ti tam kde to necitis...no a ritku budes citit az ked bude este vacsie...hlavne je ze ho trosku citis, takze tam drobciatko lomcuje urcite 🙂
http://www.gynekologiekolek.cz/imagebank/602895...
no takouto fotku jestly 8.12. dostanem 😀 my asi svihne😀
Takže adventné vence pre celú rodinu vyrobené 😀 😀 😀 Už máme doma kúsok Vianoc 🙂

@amanda683 aspon o tom neviem