icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
25. nov 2011

@dennkaa no a jestly to bude vporadi ze se k nam otoci zady pak zkrizi nohy a pak toto...tak omdlim🙂

pimpilla
25. nov 2011

@babatko23 ja som tu glukozu tiež neudržala v sebe, za pár minút bola zo mna vonku, a na druhý pokus som šla do ambulancie zo zlatou pani sestričkou o 6 ráno a do 8 som tam dokonca musela ležat, lebo ked som sa chcela posadit už ma napínalo, tak som to nejak zvládla, a teraz sa toho tiež bojím 😢

dennkaa
25. nov 2011

@strihalka 😀 Potom si vymenime info, ze co nam drobci ukazali 😉 Tu fotku musim jednoznacne ukazat aj manzelovi, ked pride domkov - ja fakt bohovska 🙂

pimpilla
25. nov 2011

Baby musím používat v aute bezpečnostný pás? tak strašne mi začal teraz vadit 😒

strihalka
25. nov 2011

@pimpilla je topovinnost, ale nekde sjem videla nejaky popruhy pro tehotne, ze to zmirni tlak pasu, aj tu na MK vpravo na to beha reklama....ham zrovna ji tu mam, tak kukni http://tummyshield.sk/

strihalka
25. nov 2011

no babulky, manzel si dnes vyzadal opet zelerovou pomazanku tak ja jdu kuchtit, prevleknu se z pyzama, vycistim si zuby, umeju se a jdu do kuchyne😀

pimpilla
25. nov 2011

@strihalka ááá už ju vidím, no keby tá cena nebola taká vysoká, to radšej kupim niečo bábetku za to, mne vadí inak všade nielen na bruchu, aj na pleciach , a kdeže som nízka tak ma to ide uškrtit...ááááá čo už 😉

pasoa
25. nov 2011

Ahojte, dievčatá, nechodím medzi Vás, lebo popri malom a škole by som to už nestíhala, ale všetkým vám držím palce, ako aj sebe, samozrejme.
Zaujala ma otázka od @pimpilla , bolo to vidno na hlavnej stránke v prehľade tém.
Pimpilla, áno, mala by si. Bezpečnostný pás pri prípadnom náraze narobí menej škody, ako palubovka, volant či nebodaj preletenie cez okno ☹
Mne ušila kamarátka zlepšovák - na podsedák sa našije pevná šnúra alebo suchý zips, do ktorého spodnú časť pásu, čo ide cez bruško, zapneš medzi nohami. A je to. Záležitosť za pár centov.

Aj tu vedľa v rekl. banneri je reklama na to isté, len toto je nenormálne drahé s akousi kovovou prackou. http://tummyshield.sk/
ja mám to kovové zo suchého zipsu.
Tu je návod http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=6674
A podsedák som si kúpila taký hrubý a mäakký, aby aspoň trošku absorboval otrasy, lebo dosť často jazdím.

Veľa šťastia!

dennkaa
25. nov 2011

Ja som sa nechala inspirovat strihalkou a tiez trielim do kuchyne - manzel cochvila pride domov, tak mu idem tiez nachystat papanie.

strihalka
25. nov 2011

@pimpilla vyzkusej podsedak, nebo sedadlo ti nejde zvysit?vyska sedadla, me da nastavovat aj vyska

strihalka
25. nov 2011

ha ha , jsem se odfotila brrrr

pimpilla
25. nov 2011

@pasoa dakujem za super inšpiráciu, vyskúšam 🙂

pimpilla
25. nov 2011

Inak teraz som sa dočítala na jednej stránke že vo vyhláške platí výnimka pre tehotné ženy a pokial má teh.knižku či potvrdenie od lekára že pás nemusí mat, neviem ja som sa to v autoškole neučila,a na druhej stránke zas že musí mat, že neplatí žiadna výnimka pre tehulky, že v zákone je život matky cennnejší než život nenarodeného dietata...psss, ja som z toho "jeleň" 😀

strihalka
25. nov 2011

@pimpilla v autoskole je povinnost v testech ze musis mit, ale mozna fakt pokud budes mit od dr napsany papir ...ale zase na druhou stranku, ty muzes jet sebevic opatrne a nekdo to do tebe napali, budes npeipoutana, ja bych to s tim pasem radeji vydrzela, nez ohrozovat na zivote sebe a babetko...

belissima85
25. nov 2011

@peka13 ahoj moja chcem ti len povedat ze nie si sama:ja sice zaspim o 20:00ako babetko ale okolo pol1nej sa zobudim a takto cumakujem cca do4 apotom nejako zaspim🙂asik nas babo pripravuje na prebdete noci🙂

efci
25. nov 2011

@dennkaa
@strihalka ja som bola v kuchyni do teraz a urobila som Lenivu kremesku 🙂 a rukolvy salat, aby aj nieco zdrave bolo 😎 Chcela som aj avokadovu pomazanku (prvykrat), ale asi mam este nezrele avokado, lebo mi neslo vylupnut von, tak lahko ako som to videla v TV 😖

darinkazv
25. nov 2011

@pimpilla ahojky, ja som sa pýtala brata, je 15 rokov policajt, že či sa tehotná musí pásať. tak u tehotných to ževraj nie je povinnosť. ale ja som to robievala tak, že som si to stiahla pod bruško. inak sú aj také podsedáky pre tehotné, aby ti ten pás netlačil tak na bruško. 😉 pri náraze vie pás viac ublížiť bábätku ako keby si nebola pripútaná. samozrejme záleží aj od sily nárazu. ale pri náraze sa tvoja hmotnosť až strojnásobí, takže ty ak máš cca 50kg, tak ťa ten pás zatlačí silou 150kg

darinkazv
25. nov 2011

@efci jej, hoď recept na lenivú krémešku 🙂

sunday1
25. nov 2011

@strihalka Ja som postupne zistila, že mi pištoľ netreba, stačí úplne obyčajný chemoprén a je to 😉
@dennkaa Nie je to nič ťažké, len treba mať pripravené ozdôbky. Ja každý rok po Vianociach nabehnem na výpredaje vianočných ozdôb a za pár halierov mám krásne ozdoby na budúcoročné adventné vence 😀

strihalka
25. nov 2011

@efci no tak ja nachystanou pomazanku a uvareny cajik a muze v 17hodin prijit🙂
napsat seznam na nakup a hura na nocni nakup v tescu, snad kolem devate desate uz kontrola chodit nebude😀
jeste sefku muzu potkat v tescu 😀

pimpilla
25. nov 2011

@darinkazv si zlatá že si sa na to ešte aj brata spýtala,vieš všade sa inak píše, inak vyskúšam to s tým podsedákom 🙂 dakujem za info 😉

sunday1
25. nov 2011

@pimpilla Ja som kúpila toto: http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/9239... Neviem si to vynachváliť, pás mi ide namiesto brucha cez stehná.

strihalka
25. nov 2011

@sunday1 pri dnesni bolesti hlavy bych asi chemoprenem nerobila, bych si asi hlavu rozsekla o zed
jinak segra cely rok zbira sisky a ruzne veci ktere kdyz uschnou tak to pak pouzije, ja az taky tvurce nejsem, ale uz aj mne to zacina chytat, no zitra dopoledne sjedem na zahradu pro jehlici, kuknu nejake vetvicky🙂ktere budou popripadne dobre horet az svicka dohori:D a pak uz jen buraky orechy, sehnat tak sipky nekde hmm☹ a korpus na venec....porad doufam, ze to vyjde lacnejsi, nez kdyz ho koupim🙂

pimpilla
25. nov 2011

@strihalka a už ti prišla kontrola? lebo ja som pri prvom tehotenstve bola vypísaná 8 mesiacou a kontrolu som nemala ani raz 😉 ale aj to je pravda že to bolo pred 6 rokmi 😒 😝

darinkazv
25. nov 2011

@pimpilla tak nechcela som ti len tak trepnúť. ale si pamätám, že sestra raz spomínala, že šli s priateľom autom a on nebol pripútaný, tak sa ho policajt opýtal, že či je tehotný. že ak nie, tak šup pokuta 😀
a s tou kontrolou. ja som doma od 22.8.2011 a ešte ani raz som nemala kontrolu. ale tak riskovať to nebudem 🙂 idem von len cez vychádzky 😀

strihalka
25. nov 2011

baby jinak ja nevim ale fakt ten pas je az tak pevny pres bricho ze by to mohlo babu ublizit??to se mi nezda...

sunday1
25. nov 2011

@strihalka Chemoprén nesmrdí 🙂

strihalka
25. nov 2011

@pimpilla nikdy neprisla ale nikdy nevis kdy prijde 😀
radeji to enriskuji, sefka je na me tak nasrana, ze si pisu zaucho ze mi ji posle aj ona
🙂

strihalka
25. nov 2011

@sunday1 neee?ja myslela ze ano🙂
ale tak s tou pistoli mam zksuenosti🙂s lepsidelm bych se asi prilepila tam kam ybch nemela🙂

darinkazv
25. nov 2011

@strihalka čím väčšie bruško, tým ťa viac páše. a pri náraze sa on zasekne vlastne, aby nepovolil. a vtedy je to ten tlak, čo som písala. ale s tým podsedákom a stiahnutým pásom to vyzerá bezpečne. ale bez toho by som sa radšej nepásala. 😉