icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

urma
25. nov 2011

@maxara fuu zemiakovy salaaat, to by som si veru dala 😕 Som teraz daka zemiakozrava, aj dnes som si zapekala so syrom a zeleninkou a strasna pochutka, heh. Ale neviem si predstavit robit si zemiakovy salat sama pre 1 osobu, taku malu majonezu nepredavaju 😀 a zas by som to vyhodila...bud salat alebo tu majonezu. To su problemy, co? Skoda ze u nas sa moc nekonaju taketo rodinne oslavy zraveho typu. ked nieco je, tak u svokrovcov a to take ze chlebicky, ocka, torta, cipsy...Takze asi az na vianoce sa nadlabnem salatom.

jefinka18
25. nov 2011

ahojte tehulky, aj ja mam termín v apríli...pred dvoma dnami som bola u lekara, vraj sa neotvaram a babo je v poriadku, ale ked som sa vratila od lekara, začalo ma bolieť v podbrušku, potom to prestalo a dnes ma zas pichalo tam dole a sem tam aj v brušku...neviem čo sa teraz deje, dufam, že to nič nieje.. bojím sa zase...som tehotna prvý krát a všetko ma vystraši...

danka.chomka
25. nov 2011

Zienky tak hlasim ze sa pridavam k pipikovskym maminkam. Vypiekol s nami ten nezbeda podla 7metod mal mat susku a podla jednej mal byt pipik a predsa sa predral. 😀 Velmi sa tesime. v mojom pripade vsak test na pohlavie z mocu totalne fiasko 🙂 robili sme cez geneton nakoniec kedze maleho uvidime cez usg az pred porodom, resp v 32 tt. Tak mam zase o zabavu postarane patrat po mene kedze ziadne proste nemame 😀 prisli mi vysledky mailom vcera o pol noci a dve hodiny som kukala do stropu uplne v soku ze fakt je to skutocne uz.🙂 vobec som s tym totiz neratala-bola som presvedcena ze je to dievka. Ale nemenila by som ho ani za tri dievky teraz. Je to nas syncek najdrahsi zo vsetkych B-)

palmarmj
25. nov 2011

😉 zdraviiim... tem glukozovy test bol u mna ta klasika najhorsia... rano nalacno... krv... pitie tej sladkej tekutiny.. hodinka v cakarni... krv... dalsia hodinka v cakarni... a krv... a pravdaze vsetko o hlade a bez prechadzok .... ☹ O chvilku ma to caka zas... som zvedava, ci sa nieco zmenilo ..k lepsiemu..

A pas v aute? No ten original podsedak pre tehotne... to sa mi zda velmi prakticka vec..ale 99ecok sa mi vidi dost vela... ja som kazde tehotenstvo veeeela jazdila a pas som nosila vzdy , az kym mi nezacal vadit... teda, ked uz som zacala mat riadne brusisko..... a to som sa potom snazila aj obmedzovat soferovanie... teda ked to tak ratam asi zo 3-krat som isla s velikym brusiskom bez pasu..... a co sa tyka policiie, niekto mi hovoril, ze staci mat tehotensku knizku pri sebe... a vraj vas nemozu pokutovat.... 😀

janka273
25. nov 2011

@danka.chomka vitaj cicuška medzi nami pipíkov. 🙂 mamičkami, aj nám všade vychádzali dievčatá / okrem sódy - tá penila/, ale tušáka som mala na chlapca, a máme už z 2 sono - že chlapec, i v tehot.knižke máme pohlavie CH / a chceli sme CH/....meno sa ti istotne dáke krásne zapáči - aspoň máš o zábavku postarané 😵 😵 😵 😵
Mne pri 1.tehot. vychádzal / podľa metód/ všade CH a bolo dievča 😉

palmarmj
25. nov 2011

@danka.chomka ak sa smiem opytat...ake vsetky metody na potvrdenie pohlavia ste robili??? 😨

ivanka.7
25. nov 2011

Ja som si kúpila tu na modrom koníku v bazáre taký ten podsedák, čo drží ten spodný pás pod bruchom a myslím si, že je to dobrá vec, hlavne ak idete na dlhšie cesty (tam sa ide rýchlejšie, človek nikdy nevie, čo za somára je s ním na ceste vo vedľajšom aute napr.)

strihalka
25. nov 2011

https://www.modrykonik.sk/bazar/ine-pre-mamicky...
tu je jeste na prodej na mk jeden pas do auta

sunday1
25. nov 2011

Baby, nebláznite s pásom, mne už doslova zachránil život. Ak by som ho nemala, letím von oknom a rovno dole z mosta, a to sme žiadnu chybu nespravili. Radšej dať pár eur za ten pás, čo som sem hádzala link, ako riskovať, že nebudeme ani my, ani bábo.

danka.chomka
25. nov 2011

@palmarmj no soda bikarbona, cinsky kalendar, lunarne fazy mesiaca v case pocatia, "novost" krvi, potom nejaky cerveno modry graf, ktory na neviem akom principe fungoval 😀 test na pohlavie z mocu.viac ma na rychlo nenapada a aj sa mi zle pise lebo som na nete cez mobil.😉

palmarmj
25. nov 2011

@danka.chomka aha... tok to mi z toho ani jedno nic nehovori... ja poznam len test s tym prstenom na snurke... a este som citala o nejakom teste z ameriky co je ako tehotensky.. "na cikanie" ale neviem ci ho dostat aj u nas v lekarni... ci?????

Ak niekto aj iny vie nejaka babickovske... napiste vyskusam.... bude sranda.... 😉

darinkazv
25. nov 2011

@palmarmj ahoj, tie testy sú aj u nás. ale jeden stojí cez 30eur. to radšej dám 39eur na 4D sono. 🙂 sú hrozne drahé a často sa babám stalo, že ocikali, vyšla jedna farba a za nejaký čas sa zmenila na druhú farbu. takže ostali ľahšie o 30éčok a s tým istým poznaním, ako pred testom 😀
skús si nacikať na sódu bicarbonu. ak pení, tak chlapec, ak nie, tak dievča 😀 ale už to tu niektorým nevyšlo 😀 mne ešte ani raz nepenila, tak uvidíme, čo povedia budúci týždeň na sone 😉

palmarmj
25. nov 2011

No a kukala som tie liky co ste sem dali na tie tehotenske pasy.... ale velmi sa mi to nevidi...lebo je to tam na nejake suche zipsy... a to neviem... neviem ci by pri ozajstnom naraze nevytrhlo... ved to je strasna sila.... pomoze to asi naozaj len pri nejakych takych tuknutiach... no neviem nie som odbornik.... ☹ ten drahy http://tummyshield.sk/ s tou kovovou sponou sa mi zda lepsi... ale ta cena je fakt prehnana... 😝

palmarmj
25. nov 2011

@darinkazv jeeeej dik... ozaj ty si zo ZV...vsak... som niekde tu na fore citala ze je vo ZV nejake nove 4D sono... vies o tom nieco? Dik

sunday1
25. nov 2011

@palmarmj Tak už som sem tento link nahadzovala, tak ešte raz 🙂 Ja mám tento a nie je tam žiaden suchý zips. Vzadu sa pripne cez ten pás o sedadlo ten výčnelok si vytiahneš medzi stehnami a cez tie nity tam pripevníš bezpečnostný pás 😉

darinkazv
25. nov 2011

@palmarmj jj, sestrička mi vravela, že nejaký nový dr. je od 4.11. ale ona mi povedala, že oproti centrumu u spasiteľa. ale kamoška mi vravela, že oproti divadlu vo wittmannovom dome. tak keď pôjdem v stredu do poradne, tak zistím. aj koľko pýta. lebo v nemocke pýtajú 39eur. máš v tom video, ale fotky musíš cvakať navyše 6eur

palmarmj
25. nov 2011

@darinkazv Aha... ok tak sa tesim na stredu co zistis.... 😉 ak je to nieco dobre... mozno by som nieco vyspekulovala, ako darcek mojmu mm pod stromcek.... lebo zatial este nic nemam.... 😎

darinkazv
25. nov 2011

@palmarmj no, mne to tiež vychádza kol vianoc. teda aspoň v nemocke to robia od 24tt. ktovie, odkedy robí ten nový doktor. a chcem tam zobrať aj mužíka aj malú. nech vidí bábo, lebo fotky nie sú ono 😀

palmarmj
25. nov 2011

@darinkazv a ozaj kukla som tvoje foto... a klobuk dole..... ty uz mas teda riadnu vybavicku pripravenu....KRASNU nezavadzia ti to este v byte.... ja sa chystam vytahovat a chystat az okolo feb.-marc.... 😕

palmarmj
25. nov 2011

@darinkazv ja som skor myslela ze nikomu ani muk... len to video potom dam pod stromcek 🙂

darinkazv
25. nov 2011

@palmarmj jaj ty taktoooo 😀 ale tak môj to bude vedieť, lebo máme spoločný účet a keď vytiahnem 40euri, tak by som ťažko vysvetľovala, že na čo 😀

palmarmj
25. nov 2011

@darinkazv no aj my mae spolocny ucet... ved by som mu povedala ze na darcek pre neho... no neprezradim na co konkretne.... 🤐

darinkazv
25. nov 2011

@palmarmj no, ja teraz na PNke dlhodobo, tak v nákupoch sa brzdíme. tak to by mi uši obtrhal, keby som mu povedala, že 40euri len na darček pre neho 😀 a to som mu ešte objednala knihu za 15eur, tak by ošedivel, že len pre neho som toľko minula 😀

palmarmj
25. nov 2011

@darinkazv no ved uvidim aj ja.... kolko a co ako.... Tak prosim v tu stredu na mna mysli 😉

darinkazv
25. nov 2011

@palmarmj no, skús sa mi pripomenúť, lebo ja dosť zabúdam. a ver, že nie naschvál ☹ ozaj, pozerám, že mladšieho máš 5 ročného. kedy si rodila? a v zv si rodila?

palmarmj
25. nov 2011

@darinkazv jeeej ano, Jakubko ma 5 r. a rodila som vo ZV 26.4.

darinkazv
25. nov 2011

@palmarmj ja som tiež rodila v zv, ale 25.9. 🙂 takže sme sa nestretli. oki, tak sa mi v stredu pripomeň, ak by som nič nespomínala 😀

palmarmj
25. nov 2011

@darinkazv jasne...dik... pekny vecer este prajem...

darinkazv
25. nov 2011

@palmarmj 😉 aj tebe 😉

palmarmj
25. nov 2011

Baby ako je to s tym bikarbonovym testom... bola som vyskusat... a v pohariku, kde bola soda sa urobil taky tenucky biley basik ako peny ... ale nesipelo to nijak.... Tak co bude... chlapec ci baba????? 😵