Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@vajanika27 držííím palce...🙂))
@lenka3103 joj, lenka, ja som tiez prvorodicka🙂 takze tych par veciciek co som kupila su bud na 0-1 alebo potom 1-3 mesiace, ale to je len par kuskov🙂 a potom od maminy mam par dalsich (nejake kosielky, dupacky a body) tiez tak do tych 3 mesiacov, takze ja uz ani kupovat asi nebudem, lebo este po neterke malej dostaneme asi daco. A keby sme doma zistili, ze nieco chyba, moj manzel je dost sikovny, jeho by som mohla poslat kupit🙂
U nas v rodine sa rodia deti nie zas tak velke (z manzelovej strany vacsie, ale ja som mala 2,600g, sestra 2,915g a druha sestra 3150g, takze nepredpokladam, ze by sa mi krpata po narodeni do malych veci nezmestila 🙂).
Jinak babulky vsetky moje : Prajem krasny zacatek adventu 🙂
😀 😎 ahojte, ja mam termin na 27.04.2012 😀, prve mimi
@beuska88 ja mam jeden 25.4 a druhy 28, a mohlo by sa nase zlaticko narodit 27, lebo vtedy mame vyrocie s drahym 🙂 uz vies co cakas?
este bohužial nie 😢 , 6.Decembra idem na ultrazvuk tak uz hadam uvidíme 😀 a ty uz vieš co to bude?
jeej, to by ste mali krasne, keby vam to vyjde prave na vyrocie 😀 tak budem drzat palce 😀
@vajanika27 jeeej to by ste mali krasne, keby vam to vijde akurat na vyrocie 😀 , my este nevieme az 6.12. idem na ultrazvuk tak uz hadam zbadame 😀 , a ty uz vies co to bude?
@beuska88 no to by bolo uzasne 🙂 nie my tiez este nevieme, ale 14.12 ideme na podrobny ultrazvuk tak dufame ze sa drobcek ukaze 😀
baby kdy davate svetla do oken? ja jsem byla z cech zvyknuta, ze jsme davali kompelt vancni vyzdobu na prvni adventni nedeli, no muz na me kouka, ze ted urcit eneee,, ze aztak za 14 dni....
jak je to u vas?
@vajanika27 tak potom daj veidet 😀 a uz mate aj vybrate neake mena?
@beuska88 🙂 no dievcenske mame iste na 100 percent to bude Laura, a chlapcenske budeme uvazovat ked sa potvrdi ze cakame chlapca, ale paci sa mi Jakub a Tomas, tak uvidime 🙂
@strihalka ja som chcela už dnes - aj tých lezúcich mikulášov čo niekto z duše neznáša - ibaže ozdoby sú na povale a nechce sa mi a ani by som to nezvládla teda, doniesť dolu a manžel išiel preč ... ale vonkajšie osvetlenie mám už na stromoch, levandulke a v oknách mám svietiace piramídky a hviezdy ... len tie ozdoby mi chýbajú ... akú máš farbu výzdoby ????
ja som vlani mala ružové všetko - ale také to staroružové, a tento rok som dostala zákaz kupovať vianočné veci, takže idem kombinovať matnú zelenú, s hnedou, zlatou a ružovou ... som zvedavá ako dopadnem ...
a hrozne sa teším na mikulášsku čiapku - vetrolam, má asi 5metrov a je to super zapichnúť z balkóna alebo do záhrady ...
@strihalka aj Tebe krasny zaciatok adventneho obdobia 🙂 No my sme na tom doma tak, ze od dnes mame aj stormcek vyzdobeny :D Tiez si bude mozno niekto mysliet, ze sme na hlavu, ale mame to takto radi a od zaciatku odventu mavame stromcek kazdy rok 🙂 A vyzdobu mame fialovo-zelenu - vraj je tento rok in (ale nedavali sme si ju kvoli tomu, ale preto, ze v byte nam prevladaju na stenach prave tieto farby). A my do okien nedavame ziadny svietnik.
A viete co robim, rozhodla som sa, ze si vecer pri telke pochutime na moravskych kolacoch - krasne nam to doma rozvoniava, mnamky.
ahojte tehulky...tak vam vestkym prajem krasne zacatie adventu...inak, ja som bola vo stvrtok na ultrazvuku a na 99 percent to bude chlapcek....bocian nam prinesie Jakubka.....my sme to s laskou uz vedeli od zaciatku...tak nam to vychadze, ze sa nam to zadarilo cez dovolenku v Chorvatsku a moj drahy tam kupoval auticko na ovladanie, ze vraj pre syna....ten to uz vtedy vedel.... 😉
@takitak ja miluzjem taku klasiku cerveno zlatou🙂 a muz ze cerveno stribrnou, minuly rok jsem malem odpadla, nez jsem mu vysvetlila, ze tyto dve barvy k sobe nejsou, ze kombinace teplych a studenych barev ee😀
no letos uz je klid,a kupujem jen dekoracni blbosti na stenu, zarubne a tak..vzhledem k tomu ze mame spolecne druhe vanoce a loni jsem se stehovala sem 17.12., tak jsme nemeli moc casu a vse kupovali pote v slevach po vanocich, ale letos si to uzivam 😀 😀 milujem vanocni svatky v kruhu blizkych🙂 a s pipiskem v brusku 🙂
No vlastne tento rok SUPER VANOCE PRO VSECHNY !!!! nemusime se omezovat v jidle, ved ty nasi budou mit hlad a my jim to nemuzeme odeprit 😀
@dennkaa no stromcek na zacatku adventu jsem pravda jeste neslysela, ale proc ne, me by to asi nevadilo, tim ze tyto svatky mam fakt rada🙂a to mate zivy?vydrzi vam v pohode do den D?
Ci umely?
J amusim mit zivy, potrebuji nasat tu energii z toho jehlici, hmmmm, uz ted tu mam chvoji po byte, teda ciciny, ci ceciny, ci jak tomu tu volate :D
@strihalka aj my travime tento rok druhe spolocne Vianoce 🙂 a prve ako manzelia a este aj s miminkom v brusku. A zlato-cervena kombinacia je oblubena u mojej maminky - uz dlhe roky je tejto kombinacii verna🙂
@giapetko my sme chceli tiez Jakubka, ale je to dost rozsirene meno v tomto roku, tak sme nakoniec vybrali Lukaska, ale este nemame potvrdeneho chlapceka, aj ked doktorka v poradni nieco take naznacila. Pockame si na morfo a uvidime 🙂
@beuska88 @giapetko aj my sme na drobceka zamiesili pocas dovolenky, boli sme na Slovensku v kupeloch

ja som do mojeho hustila priebezne info, ako som zistovala, ale myslim si, ze jednym uchom dnu a druhym von 😀