Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@dennkaa aj taká kuracinka,soté na hrášku s tarhoňou..mňam
Jen jsem prijdu a je rec o jidle.-D
no tak ja dneska v planu poprve delat zemiakovou poivku na kyslo, kdyby mel nekdo supis receptik, tak sem s nim.)
Jinak jsem se vratila od dr, no kdybych nechtela uschopnit a jit zase na chvili do prace tak by me na pPNke jeste pdorzela......no a vcera mi volala sefka, ze maji pro me pomocnici, ze nebudu kazdy den v praci, ale treba jen 4, tak to je taky suer zprava, no stejne uvidim jak to bude🙂
Jinak od vcera mam pocit, ze mam stale plny mechur, neboli, nepali, jen take male krece☹ nema nekdo , nevi co to je? Prochladla se absolutne necitim
Zdravím baby, ja dnes budem robit lángoše a cesnakovú polievku, a od včera som vobec necítila žiadný pohyb bába, hnusný pocit, čakám a nič, a už sa začínam obávat 😒
dobré ráno ... bože ja sa už neviem dočkať obedúúúú a tu tiež papáte ...
ináč tiež mám zemiakovú na kyslo a zemiakové pyré - ale musím ešte vydržať aspoň do 11 ....a o šiškách snívam od nedele ...
ja som od včera úplne na nervy, a rozmýšľam že zbehnem k lekárovi. začalo ma najprv šimrať a teraz je to už taký zvláštny pocit dole, neviem či malý kope smerom dolu alebo čo sa deje, ale fakt som na nervy. možno sa len maternica rozťahuje (to je ten lepší prípad) @strihalka ale to vidíš ma nenapadlo či som neprechladla ...idem ležať a uvidím čo sa stane ...
@takitak a na polivku receptik nemas? :
ako ja teda nikdy neporchladla nebyla, to se mi celkem statecne vzdy vyhlo a ni nevim jak, ale taky pocit, jako kdyby se tam bud roztahovalo babo, ae take male krece, jako kdyz po ranu jdu nazachod jeste s plnym mechurem
no uvidim, jeste tyden a dva dny a to malinkate uvidim🙂uz se tesim az buudu rvatstestim😀
@strihalka a nechcela si radsej zostat na PNke ?? Ja sa teda do prace uz urcite nebudem hrabat - naposledy som to tak urobila a ako som dopadla ...
A to s tym mechurom - taky pocit som mala celu sobotu, potom to preslo a v nedelu uz nic ... neviem co to malo byt.
Inak davate celkom fajne typy, ale ja si dnes dam od cesnaku urcite pokoj po vcerajsich stangliach s cesnakovym dresingom.
ešte že sa tu človek tak príjemne ukludní, ked má dáke obavy, tými našími príspevkami 😎 😉 🙂
@strihalka recept mám úžasný 😀 - včera som povedala kolegyniam že neviem robiť zemiakovú na kyslo a po mamičke mi nezstal recept, a ona robila vynikajúcu - tak som dnes dostala v hrnci navarené 🙂 - neni to síce od mamičky ale dobrá bude
@pimpilla mne pomáha keď sa najem ...
no a od dnes si zakazujem hladkať bruško, prečítala som si toľko článkov, že sa tomu naozaj budem vyhýbať - hlavne to doporučujú tým čo tvrdne bruško ... len neviem či to do kelu vydržím, keď sa o neho bojím ...
@takitak slyslela jsem ze jakmile se babo vlemi hladka, tak ma tendenci jit za maminkou co nejdrive a jsou brzke porody, tak ze ted jeste hladkam aby kopkat zacalo ,ale pak to asi taky zmirnim.D
no se mas, me tu nikdo nenavari☹a navic prijede svokra zitra, tak aby tu neco bylo navareno...a jeste marhulovy s drobenkou kolacik budem ronit🙂
no a druhe jidlo ma manzel z vcera ryzi s zeleninovym karbanatkem... a ja nevim, asi rybi file a zemiaky
Dnes som už ranajkovala až 3 krát, kedže som hore od 6 h., a to každý den som celý týžden tak skoro hore, do večera toho zjem tolko, že už som pomaly jak slonica 😀
@strihalka no to ano, peniazky treba, ale myslim, ze zdravie miminka je dolezitejsie. Ja som tiez chcela chodit do prace kvoli prachom, ale manzel aj rodicia ma presvedcili, ze mam ostat doma a ze ked nam budu chybat financie, tak nam pomozu ako len budu vediet - takze ja ostanem asi domka az do odchodu na matersku.
@pimpilla cesnak je zdravy, ja ho mam aj velmi rada, ale znizuje tlak (takze ja ho musim s mierou)
@atreyu tak ako @strihalka píše, nadmerné hladkanie môže vyvolať v bábo pocit, že sa potom môže tlačiť von. Ja ho síce nehladkám už dva týždne, ale mám väčšinou ruku na bruchu, lebo počítam tvrdnutie, čo zas kázal lekár, takže vynechám aj to ...
@strihalka no vidíš... ináč príchod svokry 😝 ... no ale ja by som jej tiež radšej mojej navarila ako keby mala variť ona mne ... ja som za 15 rokov od nej nezjedla iba ryžu občas a asi pár krát aj slepačí vývar, ona vôbec nevie variť a ak aj navarí, tak to nejeme ani ja ani manžel ... 😀 nedaj boh niečo napečie - to rovno odmietnem. Aj keď nás zavolá na obed, tak sme hnusní ale fakt si navarím zvlášť alebo jem len tú ryžu - ktorú ale teda vie úžasne ...

@ivetka1981 mnam, sisky by som si dala, ale take od mojej starej mamy 🙂 A sosovicovu polievocku sme mali minuly tyzden ... ja uvazujem na brokolicovou polievockou, len neviem co druhe