icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

teleranka
29. nov 2011

@eviko25 fasa! ja som absolventka katolickej skoly a ty zrádzas bohov...hahaha pekne pekne 🙂))

teleranka
29. nov 2011

@dennkaa mozno si v minulom zivote robila cachre machre na Olympe 🙂

dennkaa
29. nov 2011

@teleranka jednoznacne 😀

adnil5551
29. nov 2011

ahojte aj mne porod vychádza na 25.apríla 🙂

strihalka
29. nov 2011

tak jsem si objednala tricko pro me🙂 a neco pro ocinka k vanocum 🙂 no a azteraz jsem si simla ze maji aj triko budem ocko, no uz pozde objedvaka odeslana.-(ale nevadi

urma
29. nov 2011

@maxara na zajtra mam planovane vianocne kupanie a upravu baxina 🙂 To je cinnost, co mi da zabrat, nic ine uz ee. No a vo stvrtok hadam by to aj slo 🙂 Este chcem ist s borom do TT na veterinu, aby som ne/kludna isla na mesiac het. To by som potom mohla v piatok. Nie som tam este ani objednana...

urma
29. nov 2011

@teleranka zeby som zvodny rytier? 😀 Dobra haluuuz 😀

teleranka
29. nov 2011

@urma no, zvodna rytierka, to nei je len tak 🙂

teleranka
29. nov 2011

dievcata, kolko ste platili za morfologiu???? ja idem az 7.12. a povedali mi, ze to vysetrnie stoji 30€.... dufam, ze nebude trvat ako screening 5minut za take peniaze.
či je to dobra cena?

teleranka
29. nov 2011

@strihalka draha, uz si bola na morfologii? pisala si, ze necitis pohyby...lebo ansi ja nejako ece a zajtra zacinam 20tt, podla ultrazvuku 21tt.... :((

urma
29. nov 2011

@teleranka a co to vlastne je moja? Ze co sme boli v minulom zivote? 🙂
Moze byt, ja take rytierske obdobia rada kukam v TV 😀 ale ja som aj tak isto bola pes....

maxara
29. nov 2011

@urma super, tak predbezne ten stvrtok nechame, oki? 🙂 tesim saaaa

NECHCE sa niekto pridat?

dennkaa
29. nov 2011

@teleranka ja som este nebola, idem buduci tyzden. Mam vsak info, ze budem platit 20 EUR. Aj tak dost - platim si celorocny poplatok za starostlivost v sukromnom centre, tak som si tak naivne myslela, ze je to v tej sume zahrnute.

dennkaa
29. nov 2011

Juj, normalne sa hnevam sama na seba, ze sa mi nic nechce - taka so leniva, ze az. Aj u vas je to tak??

dida84
29. nov 2011

@dennkaa u mňa rovnako... už tu sedím dve hodiny a nie a nie ísť vyvešať a umyť riad... 😒 😒 😒

teleranka
29. nov 2011

@dennkaa och, uz nech je buduci tyzden, uz sa neviem dockat, ked uvidim drobceka :((((( este osem dni! a ni si leniva....som citala, ze varis... ja teraz na pokraji zufalstva ani nevarim, nezmozem sa ani na to :( takze v porovnani so mnou si vcielka pracovita a sikovna 🙂

teleranka
29. nov 2011

@urma nefiem, nasla som to niekde na nete, ze co vo vas v skutocnosti tkvie 🙂)))
ale inak sa voooobec nenudim haha 🙂

dida84
29. nov 2011

už sa musím rozhýbať... prajem vám pekný dník... 🙂

palmarmj
29. nov 2011

juuuuuuj babenky, prave som prehovorila muzika, ze dnes zbehneme do BB do jednej predajne kuknut kociky... mali by tam mat vsetky moje vybrane znacky pod jednou strechou... tak som zvedava, ze ked si ich nazivo odskusam, co vyberieme.... 😉 Kupovat sa este bojim... predsa sa mi to zda skoro... A som zvedava s akou ochotou predavaciek sa stretnem... lebo tu zo ZV nemam dobre skusenosti... Tu maju skor nazor "kup!!!... neokukuj !!!! " 😝 a o reklamacii ani nehovorim... to potom ste najneschopejsia matka ktora nie je schopna zaobchadzat s ich vyrobkami... mate sa podla nich na ne asi len pozerat, nie pouzivat... 😠

eviko25
29. nov 2011

@strihalka milééé a kde si objednávala? ja nestiham čítať všetky príspevky a možno sa tu už tá stránka spomínala

palmarmj
29. nov 2011

@dennkaa Ides platit za obycajne sono? Alebo to mam byt 3D/4D? Ja mam gynekologa co platim rocne poplatok 10 eur... a teraz ked som tehotna... tak mam pri kazdej mesacnej prehliadke sono priamo v ambulancii, zdarma... vzdy sa na to tesim, ze uvidim drobca... 😉

dennkaa
29. nov 2011

@palmarmj taj ja platim rocne 140 EUR a na poradni mi robi vzdy UTZ- takze miminko vidim vzdy, ale toto idem na morfo sono
@teleranka no uvarila som akurat polievku a to bolo vsetko, zisiel by sa mi tu nejaky skriatok, ktory by poumyval riad 🙂

peka13
29. nov 2011

@teleranka ja som za morfo neplatila, neviem ako to ten moj doktor robi, ale od zaciatku tehu, som neplatila, ani cent 🙂 mozno si to vynahradi pri porode :D

pimpilla
29. nov 2011

@teleranka práve som to pred chvílou videla na Facebooku 😉

darinkazv
29. nov 2011

@teleranka
@dennkaa
@strihalka
@pimpilla
@peka13
@palmarmj
@eviko25
@maxara
tak babuleeee, čakáme zdravunké dievčatkooooo 🙂 TP posunutý na 20.4.2012. máme 13,6cm a 296g. ešte ale musíme ísť o týždeň, lebo malá nechcela ukázať tváričku a tak jej dr nemohla skontrolovať všetko na tváričke, čo treba 🙂 ešte uvidíme, či nám dievčatko potvrdí aj 4D sono 🙂

pimpilla
29. nov 2011

@darinkazv gratulujem, tak už to konečne viete, ja sa už neviem dočkat, že čo to bude 🙂

palmarmj
29. nov 2011

@darinkazv 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 supeeeeeer gratulujem.... aj ja chceeeeeeem.... 🙂 no ved uvidime... no a co si sa dozvedela o tom novom 4D vo ZV?

darinkazv
29. nov 2011

@palmarmj ďakujem. nestíhala som. bola som len na sone v nemocke. zajtra idem do poradne a budem mať viac času, tak zbehnem zistiť všetko 🙂

@pimpilla ďakujeme 🙂 kedy ideš do poradne? a čo by si chcela? asi dievčatko že? 🙂

pimpilla
29. nov 2011

@darinkazv idem 7.dec., tak uvidíme a začiatkom januára na 4D, skor ma už nevedeli objednat, nakolko mali vela a cez sviatky tam nebudú, takže ked sa teraz nedozviem tak celý december čakám, no priala by som si dievčatko jasné, ale viac ako pohlavie si želám zdravé miminko 🙂

peka13
29. nov 2011

@darinkazv Gratulácia, super.... dievćatká vedú :D