Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte aj mne porod vychádza na 25.apríla 🙂
@maxara na zajtra mam planovane vianocne kupanie a upravu baxina 🙂 To je cinnost, co mi da zabrat, nic ine uz ee. No a vo stvrtok hadam by to aj slo 🙂 Este chcem ist s borom do TT na veterinu, aby som ne/kludna isla na mesiac het. To by som potom mohla v piatok. Nie som tam este ani objednana...
dievcata, kolko ste platili za morfologiu???? ja idem az 7.12. a povedali mi, ze to vysetrnie stoji 30€.... dufam, ze nebude trvat ako screening 5minut za take peniaze.
či je to dobra cena?
Juj, normalne sa hnevam sama na seba, ze sa mi nic nechce - taka so leniva, ze az. Aj u vas je to tak??
už sa musím rozhýbať... prajem vám pekný dník... 🙂
juuuuuuj babenky, prave som prehovorila muzika, ze dnes zbehneme do BB do jednej predajne kuknut kociky... mali by tam mat vsetky moje vybrane znacky pod jednou strechou... tak som zvedava, ze ked si ich nazivo odskusam, co vyberieme.... 😉 Kupovat sa este bojim... predsa sa mi to zda skoro... A som zvedava s akou ochotou predavaciek sa stretnem... lebo tu zo ZV nemam dobre skusenosti... Tu maju skor nazor "kup!!!... neokukuj !!!! " 😝 a o reklamacii ani nehovorim... to potom ste najneschopejsia matka ktora nie je schopna zaobchadzat s ich vyrobkami... mate sa podla nich na ne asi len pozerat, nie pouzivat... 😠
@teleranka
@dennkaa
@strihalka
@pimpilla
@peka13
@palmarmj
@eviko25
@maxara
tak babuleeee, čakáme zdravunké dievčatkooooo 🙂 TP posunutý na 20.4.2012. máme 13,6cm a 296g. ešte ale musíme ísť o týždeň, lebo malá nechcela ukázať tváričku a tak jej dr nemohla skontrolovať všetko na tváričke, čo treba 🙂 ešte uvidíme, či nám dievčatko potvrdí aj 4D sono 🙂

@eviko25 fasa! ja som absolventka katolickej skoly a ty zrádzas bohov...hahaha pekne pekne 🙂))