icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

janulabb
30. nov 2011

@palmarmj ja som tiež z Bystrice 🙂 Chcela by som tiež pokukať nejaké kočíky v reále, ale pravdu povediac nemám veľmi šajnu kde. Viem, že celkom v poho je tá predajňa pri Europa SC, volá sa to OCA.

dennkaa
30. nov 2011

@eviko25 @urma no vcera sme sa pri Panelaku velmi nezrelaxovali. Chapem, ze aj taketo situacie patria k zivotu, ale nemuseli do zaradit do scenara - velky smutok :(

eviko25
30. nov 2011

@maxara moja teh knižka je TABULA RASA. Pri najbližšej prehliadke, čo je až 13.12 mu už asi jasne a stručne vysvetlím čo si zatiaľ o tom všetkom myslím a že rovnako dúfam, že nič nazanedbal 😠

janulabb
30. nov 2011

@eviko25 môjmu drobcovi zmeral len obvod hlavičky, dĺžku stehennej kosti zapísal to do knižky, nebol ochotný ani fotku urobiť.. nepovedal mi pritom žiadne doplňujúce info, absolútne nič. No proste sklamaná som odtiaľ vyšla a hneď sa objednala na 3D sono, na ktoré si ale ešte počkám, keďže ho u nás robia až od 25.teho týždňa.

urma
30. nov 2011

@eviko25 ja to tiez tak pozeravam, ze neikedy len pocuvam 🙂 a staci mi to ako radio. Je to len serial, ale zaroven aj mozna realita, to je na tom to, co cloveka desi...

urma
30. nov 2011

@janulabb no veru ja som tak podobne ako ty pochodila, diktoval sestricke dake cisla a latinske slova, co neviem co znamenaju, ta to naskrabala do knizky ze neviem ani precitat a povedal, ze vsetko co vidi, je v poriadku. Potom chvilku mi ukazal monitor, ze toto je hlavicka, toto chrbtica, rucky, a stehenne kosti. A dovidenia. Vlastne neviem, co mi vsetko pomeral a co vsetko videl, ze je OK. Dokonca som ani nevedela, ze TOTO bolo morfo sono, az tu som sa to docitala na MK. Som zila v tom, ze to morfo musi trvat aspon 45 min, lenze on nema dobry pristroj, aby videl dake mozgove struktury a jazyk...ved ani pocet prstov podla mna nebolo vidiet 😝 Fakt len jak taky RTG snimok na velke kosti...

dennkaa
30. nov 2011

@takitak nakoniec som ten dokument nikde na nete nenasla a pravdepodobne ho uz nebudu ani opakovat, kedze ho davali druhy raz v noci o druhej :( No neva... Mozno mi to este niekde nakoniec najde manzel - on je v tom vyhladavani lepsi ako ja 🙂

eviko25
30. nov 2011

@janulabb
@urma mne sa aj maličké práve rozkopalo v bruchu, ako som sa znova rozčulila nad mojim doktorom. Takže prepínam do kľudového režimu a dávam na môj vnútorný dobrý pocit, že je všetko OK 😎 A nech idú takíto doktori rodiť zvieratá, keď nevedia komunikovať 😀

eviko25
30. nov 2011

@janulabb ja som už bola popozerať v OCA a teda zatial nikde inde som nebola. Podľa mňa majú dobrý výber kočíkov a keď sme tam boli (asi 2 tyždne dozadu) nám predavačka vravela, že budú mať 10 až 15% zľavy na minuloročné modely. No a inak som tam išla oči nechať na všetkých tých mini vecičkách a doplnkov pre miminká - to je také krásne všetko 🙂 len by som ešte potrebovala vyhrať v lote 😅

janulabb
30. nov 2011

@eviko25 😀 len sa nerozčuľuj, aj mne práve napadlo, že takíto lekári môžu ísť radšej predávať na tržnicu. Tam by boli osožnejší 😝 Inak som rada, že nie som sama čo načerpá viac info od vás tu na MK, ako od vlastného gynekológa.

takitak
30. nov 2011

@dennkaa škoda , pozrela by som si to ešte raz ...

ináč chystá sa niekto z vás na nejaké kurzy??? napr.:

http://www.dietaaja.sk/kurz-pripravy-na-porod-v...

a bol niekto na 4D ???

urma
30. nov 2011

@eviko25 hohooo no by si sa cudovala, ako napr. pristupuju na veterinarnej kliknike v TT ku zvieratam akurat som objednala mojho geriatika 4noheho konkretnemu odbornikovi na konkretnu hodinu a ani toto sa u mojeho gynodosa NEDA. Lenze vo veterinarnom lekarstve vsetko natvrdo cvaka majitel a tak si davaju zalezat aj lekari. Uz sa teasim na tu palku za sono brucha 😅 co tam necham...

takitak
30. nov 2011

@dennkaa ja som si dala do vyhľadávača "discovery curiosity life before birth" a našlo mi tam úryvky ... ešte to hľadám aj ja - a vidím že to má aj pokračovania - ináč pasáž s tým ako dali dieťaťu slúchatká na bruško, bola super - malé si spievalo, tančilo - kuk sem

https://www.youtube.com/watch?v=xHEAfenQIv8
katkarv
autor
30. nov 2011

@takitak toto islo predvcerom na Discovery channel 🙂
BABY tak mam za sebou interne vysetrenie,vsetko o.k. len som kus chudokrvna.Dnes mi dosiel balicek co som kupila vecicky na malu kezde nemam doma po tych mojich loptosoch nic a tie veci sa mi zdaju take malilinke ze ak bude mat 3,80kg ako mal syn tak do toho ani nevlezie ☹

urma
30. nov 2011

@takitak ja som niekde na nete citala, ze je taky pas, ktory mamine masiruje krize a babatku pusta hudbu z mp3 😉 dakeho mozarta a potom je z neho genius 🙂

dennkaa
30. nov 2011

@takitak jej super, aspon nieco 🙂 Uz to pozeram a je to fakt super.

urma
30. nov 2011

@takitak ja by som aj sla na daky kurz, ale teda do BA sa mi nechcee

katkarv
autor
30. nov 2011

@dennkaa veru ja inak nepozeram panelak ale toto som si pozrela.Kukla som aj do tej temy co je tu:Zemrelo mi dite a tiez sa bojim,viem ze sa to stava ale pri mojom stasti ked mi zivot nechava ochutnat vselico si uz davno nehovorim vetu:Mne sa to urcite nestane.

danka.chomka
30. nov 2011

tie co stahujete cez torrenty tak tu najdete tu epizodu, ktoru spomina @takitak aspon tak sa mi to javi ze by to mohlo byt ono 😉 ma to 45 minut.

http://isohunt.com/torrent_details/351805765/li...

takitak
30. nov 2011

@urma nemusí byť génius, stačí nech je zdravý a nomálny 😀 😀 😀 géniovia to majú v živote ťažké 😝

urma
30. nov 2011

@takitak suhlasim na 100pro 😉

dennkaa
30. nov 2011

@danka.chomka si sikovnica 🙂 Mne sa veru nepodarilo nic najst. Ale asi sa mi to nepodari odtial ani stiahnut, na to je odbornik manzel, tak si ten link ulozim a ked pride z prace, tak mu poviem nech mi to stiahne 🙂

eviko25
30. nov 2011

@urma S týmto mám tiež skúsenosť - prístup super ale tá pálka. My máme 5 mesačnú foxteriérku a škrabala si ušká a kňučala a bručala pri tom tak sme išli k veťovi (inak mužov známy) a drb 20 € za pozretie do ucha 😅

belissima85
30. nov 2011

cavte babenky po dlhej prestavke sa hlaim dnes sme boli na4 d sone vsetko je ako ma byt 😉 na300 percent chlapec 🙂 sa vytesujeme

lillienn
30. nov 2011

@dennkaa potom posuň link, keď to nájdete. Rada by som si to pozrela aj ja.

dennkaa
30. nov 2011

@lillienn tento link na stiahnutie pridala danka.chomka http://isohunt.com/torrent_details/351805765/li...

Skus si to stiahnut ak Ti to pojde, mne to neslo - budem cakat na manzela 🙂

palmarmj
30. nov 2011

@janulabb no uz sa mi podarilo otvorit ten tvoj prispevok... Vcera som bola presne tam kde pises... tam vedla SC europa... no na nete maju stranku a maju tam vsetky tie modely co som chcela a na predajni ani jeden... tak som bola sklamana... mali sme vsak len hodinku, lebo sme mali aj chalanov so sebou, teda odviezli sme ich na trening do fitareny a potom sme bezali kuknut tei kociky... no musim sa tam vybrat asi sama... teda do BB... este niekde... no neviem kde... lebo tu mi povedala ze doplnaju postupne ako sa predavaju... a to mi nevie povedat kedy bude... 😢

darinkazv
30. nov 2011

@eviko25 moja dr. má len také kontrolné sono. takže vždy ma pošle na sono inde. vždy chodím do nemocnice 😉

palmarmj
30. nov 2011

@dennkaa Ani mne to nejde otvorit... pise mi ze mi to zablokoval NOD antivirus...

dennkaa
30. nov 2011

@palmarmj presne to vypisuje aj mne - aspon viem, ze to nie je kvoli mojej nesikovnosti 🙂