Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Babulky, kde v ba vi okoli nejlacndjsi 3d??
@sunday1 no aj mne to pride podivne. Ci to nahodou neskupuju pouzite a potom predavaju, ale to zase by nedavalo zmysel pri novych kociaroch. Lebo som si vsimla ze tie ceny su fakt dost inde nez bezne tak tazko povedat ako im funguje matematika potom ak by to mali byt nove kociare.
@danka.chomka Veď to, sama som z toho zmätená 😕 Kvôli 300 eurám sa už oplatí objednať cez net, ale zase riskovať, že niečo nebude v poriadku 😒 Preto by bolo dobré, keby sa našiel niekto, kto má priamu skúsenosť.
@teleranka
@darinkazv tak som bola o dokiho,sice ma bez slova vypisal na PN ale co sa tyka tej placenty mi povedal ze v tomto tyzdni je to bezvyznamne sa tym zaoberat,ze sa vacsinou posunie hore sama,ale upozornil ma ze nemam dvihat tazke.Urcite sa budem sama sledovat ved baby tu na koniku to urcite nevymysleli ze zacali krvacat a prisli o babo a myslim ze tiez nedvihali nic tazke.
ahojte ja sem tiež nakuknem raz za čas 😝 stále sme chorý ☹ aj teraz má malá antibiot... a ja začínam chorieť 😒
vidím že už niektoré viete čo bude 😀 no mna doktor dojal ked dom bola na sono vychádzalo to okolo21týždna a ked som chcela vedieť čo bude tak ma sfúkol že čo by som už chcela vedieť že to to len v Japonsku možno vedia 😠 a ani sa neunúval pozrieť iba pomeral a dovi 😒 ...............tak teraz až 13jan. hádam už budem vedieť ked pokdem na 4D sono 😀 ........................inak taký môj pocit že dievka bude a podla sody tiež tak uvidíme 😀
mna malé kope vedšinou dole 🙂niekedy vykopne ako pupka 😀 😀 😀
a inak sladkého Mikuláša 😀 😀 😀
Ahojte, ja mám termín 21.4:, má tu niekto taký termín?
26. apríl =)
@maxara no tá kyselina tomu mohla dopomôcť, to dosť naleptáva sklovinu a oslabí zub. Elmex pastu určite môžeš, gél takisto tak 1x do týždňa ale akurát by som dala pozor - v návode na elmex gél je naniesť na zuby a nevyplachovať, ja by som radšej vypláchla aby si veľa toho fluóru zbytočne neprehĺtala takže umy zuby pastou a následne gélom a normálne vypláchni ústa.
Baby, idem sa s Vami poradit, vyzna sa tu niekto do problematiky pripoistenia... vobec do tejto problematiky nevidim... no chcela by som trosku... moja situacia je taka... som zamestnana, a zamestnavatel normalne odvadza... je este nejaka sanca ze by som si nejako navysila matersku nejakym priplacanim poistenia... alebo uz je na vsetko neskoro? Za odpoved dakujem
@danka.chomka tak som skusila aj tento novy aj ten povodny vypocet podla lunarneho kalendara a vychadza mi dievcatko, a dokonca aj pri predchadzajucom tehu.....a mam 1 chalana a cakam dalsieho 😉
@terrs mame tabulku, je v albume usera april2012, ale uz nejaku dobu nebola aktualizovana...
@danka.chomka Mne dievčatko vychádza podľa oboch výpočtov a aj to baba bude 😉
Ahojte tehuľky. 🙂 Krásneho Mikuláša. 🙂
@ancovicka30
@nelicefo diki 🙂
@ancovicka30 dobre vediet, aspon im znizime kredibilitu spolahlivosti 😉 Predsa len niekto sa do tych 5-10 percent nepresnosti musi zmestit 🙂 Som zvedava aky nakoniec budeme mat pomer pisulakov k pisulkam ked @strihalka aktualizuje tabulku 🙂
mne sestrička povedala pri poslednej poradni 28.11. aby som sa objednala na glukózový test do labáku na mickiewičku, tak som tam volala a čaká ma to teraz vo štvrtok a to som len 21. týždeň. ??? 😕 nie je to skoro?
@vfrantiska aj ja 26.4
Zdravim bruskate 🙂
Tak rano som bola na lacno vypit tu "mnamku" 250ml 30% glukozy 🤐 🤐 🤐 nebolo mi dobre celu noc asi som zjedla navyse croissant pred polnocou co som nemala 😒 tak v noci som sa citila tak nejako na vracanie a bala som sa ze ked tu vodu vypijem ze to zo mna pojde hned von.
Rano teda nez nas vzali bolo pol 9tej a o pol 11 som isla naspat, takze ked som prisla vzali krv, potom vypila tu otrasne sladku zbrndu (mala som na to 5min 😀 ale radsej rychlo ako pomaly), ku koncu uz som nemohla to do seba dostat a dala mi hned aj pohar vody za tym. Po hodke vzala krv o pol 10 a po dalsej hodke zasa krv o pol 11 a isla som. Skoro som tam zaspala, ucila som sa nejake fr slovicka, zabava 😀
@danka.chomka 🙂 Vysiel aj mne chlapcek podla oboch lunarnych kalendarov, aj starsieho aj teraz co si pridala a bude to aj chlapcek takze u nas to vyslo podla cinankov 🙂
@danka.chomka mne vychadza dievcatko,aj mame mat dievcatko 🙂 🙂 🙂
ahojte.. trosku od veci ale v piatok schvalili zvysenie materskej na 65 %
@danka.chomka neviem co cakame, uvidime zajtra, ale podla tych kalendarov som ja vraj chlapec, tak neviem 😀 , zacinam trpiet identitou pohlavia 😝 . Mne vychadza, ze to bude baba, tak som zvedava
@danka.chomka mne podľa tohto kalendára tiež vyšlo správne a to chlapec a podľa tých čo som si robila skôr tak baba.

Kočky, chodím sem dosť sviatočne, ale nevadím tu dúfam 😀
Máte nejakú tabuľku alebo nejaký prehľad koľko vás tu je? 😀