icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
6. dec 2011

@maxara k te radmklechodim 😀, jen ci nekdeneni la nejsi 🙂

dennkaa
6. dec 2011

Ahojte, babulky. Este som nestihla precitat, co tu vsetko pribudlo od vcera, ale dnes sme boli v poradni a zajtra ideme na morfo. Boli sme pozriet kocik a kupili sme prve oblecko nasej laske. Uz dnes sme sa dozvedeli co cakame, lebo doky mi robil sono - a je to vraj chlapisko ako svet - dokyho slova boli: "medzi nozkami ma sipku ako bic" :D
Od poslednej poradne som pribrala 4 kg a to mi dnes doky povedal, ze mam spomalit s priberanim - tak ja fakt neviem - je to tak vela, ja si prave nemyslim.
A rano som ledva k doktorovi dosla - uplne mi bolo zle a takmer som odpadla, kebyze nie je so mnou nie je manzel a nesadneme si na lavicku, tak sa asi zosypem - vobec neviem z coho to mohlo byt, lebo tlak som mala ukazkovy 120/80. Ale pre istotu ma poslali na EKG, aby sme vedeli co to mohlo byt.
Do dalsej poradne idem 29.12. a budem mat ten glukozovy test - brrrr, uz teraz ma striasa.

terrs
6. dec 2011

Máte niektorá už kúpený kočík a kus výbavičky či to len mne šibe? 😀

lillienn
6. dec 2011

@dennkaa blahoželám k chlapčekovi...vyzerá to tak, že ak všetko pôjde ako má, tak sa stretneme v apríli v ružinovskej nemocnici a budeme sa vytešovať zo synčekov 🙂

palmarmj
6. dec 2011

@terrs To iste som sa pytala vcera ja... a baby tu ma ulkudnili, ze v poho... ze vacsina uz ma kociky doma a v plnom prude nakupuju vybavicku.... 🙂

tetapetra
6. dec 2011

@terrs pomaly kupujeme, mame maznacika pre babatko a 6 body. Neviem co vybrat, kedze este neviem co to bude. Mozno sa to zajtra dozvieme 🙂

maxara
6. dec 2011

@atreyu gratulujem 🙂 super, ze sa to upravilo a tiez verim, ze vydrzite pekne pokope aspon do tej polky marca.. 😵

palmarmj
6. dec 2011

Juj baby akowom tu tak vcera citala, ako ste vsetky chorlave, rozhodla som sa dnes pre super antichripkovu veceru: pecene zemiaky, oravska slanika, a kvasena kapusta zo sudka.... 😵 juju tak sme sa napratali ze teraz asi prasknem... Viem ze ta slanika nie je nic moc... ale sem tam mozeme zhresit... a tuky su vraj tiez potrebne na imunitu... 😉 no a aby toho nebolo malo teraz si cela rodinka popijame bylinkovy cajik s medom a citronom... snad nas teda teta chripka nenavstivi..... 😠

terrs
6. dec 2011

@palmarmj
@tetapetra tak teda nie som šibnutá 😀 ďakujem

maxara
6. dec 2011

@strihalka aha, tak to si myslim, ze je v ba najlacnejsi a asi aj v sirokom okoli.. u brestanskeho v HC stoji tiez 40e ak nie nahodou 45e.

palmarmj
6. dec 2011

@dennkaa Gratulujem ku kraaaasnemu syncekovi.... 🙂

zuzanka2905
6. dec 2011

@atreyu no dúfajme že to dotiahneme všetci do úspešného konca hlavne vela oddychuj a bude dobre uvidíš držím palce

dennkaa
6. dec 2011

@lillienn dakujem 🙂 No len aby sme sa aj spoznali, ak budeme v rovnaky cas v porodnici - ja iba preto, ze nemas fotecku 🙂 Ale tak napiseme si cez MK 🙂

dennkaa
6. dec 2011

@palmarmj velmi pekne dakujem 🙂

strihalka
6. dec 2011

@maxara aha, tak potom super a cca co to obsshuje, ci jak dlouho zo trva, kolok je v tom cca fitek v te cene, ci co to zdhrnuje, abych veděa

strihalka
6. dec 2011

@terrs my treba jeste nemame nu , nabytek mame cyhlidnuty alw kupovat budem az v lednu. Kocarek vime aky ale cekame na ctvrtek na pohlavi a podle toho budem hledat na ebay. Oblecko a blbustky..... Az se dizvime pohlavi jdem za kamarady ci lehatka vanicky a podobne veci nedajo ci za dobry peniz neproda.. Tak tak 🙂

zeta123
6. dec 2011

ahojte baby...nejde nám net doma...velmi mi chýbate...dufam ze coskoro sa problém vyrieši a budem opat s vami kazdý vecer 🙂

adik109
6. dec 2011

@maxara len tak zľahka to vypláchni ale nenechávaj si to pôsobiť cez nech ten fluorid zbytočne neprehĺtaš, ono to má účinok aj tak ...

adik109
6. dec 2011

@giapetko no veru, bábätká si berú čo potrebujú a telo asi púšťa najprv to čo potrebuje najmenej - ale to je len môj názor... :( ja zatiaľ kazom chvalabohu odolávam ale tiež uvidíme čo bude pri druhej kontrole u zubára...

danka.chomka
6. dec 2011

@maxara 😀 hahahha s tym gayom 😀 😀 😀

huterika
6. dec 2011

tak ja som kociky obkukavala zatial len ale nemame vybraty, priatel sa k tomu nema sam od seba a samu ma to nebavi nejako ale skor aj cakame na povianocne obdobie teraz kopec penazi na vianoce a zariadovanie bytu tak moc nemame chut minat. Inak mame nejake bodicka a podbradniky typu najkrajsia mamina na svete a to iste pre ocinka a pre babicku 🙂 vanicku mame a prebalovaci matrac to je vsetko. @efci aaaa neposles webovu stranku odkial si objednavas tu vo fr kocik a ine vecicky? 🙂
Inak co mate vymyslene pre muzickov pod stromcek? dajte tipy 🙂

dennkaa
6. dec 2011

@atreyu tesim sa, ze vas pustili domkov. Len nech sa o vas pekne manzel stara, urcite bude uz len a len lepsie. V domacom prostredi sa pri dodrziavani kludoveho rezimu rychlo zotavis. A Martinko nech sa este vonku nepyta, tak ako pisala @darinkazv "vonku je zima" a v brusinku je teplucko. Drzte sa.

maxara
6. dec 2011

@dennkaa heeej aj ja gratulujem k syncekovi, len som musela ist s Ninkou ju uspat 😝 tak pisem a citam na etapy

@strihalka moja vobec neviem.. ja len viem, ze ked som si ja hladala, ze kam pojdem (este pri Ninke), tak som jej pisala mejl, ze co a ako a odpisala mi velmi milo a ze ked nic nebude vidno (kvoli mojmu tuku) ze si nic nenauctuje.. v cene malo byt DVD zaznam, ale fakt neviem nic viac.. podla mna urcite ti foto urobi ale kolko neviem.. Bresto v HC ma v cene 45e Dvd zaznam s morfologickym a zaroven 3D utz a dal mi k tomu asi 10 fotiek. Na DVD sme si mohli dat aj nejaku hudbu vlastnu do pozadia, ale kedze sme to nevedeli, tak sme si vybrali z jeho "sirokej" ponuky.

@adik109 oki vdaka, tak tak to urobim, dnas mi to pomoze.

@danka.chomka 😅 akoze ja nic proti, ale chcela by som, aby som mala vnucata od vsetkych mojich deti 😅 😝 som trosku sebecka, co?

dennkaa
6. dec 2011

@maxara dakujem Ti krasne 🙂

maxara
6. dec 2011

babyy komu ste poslali cukrik? 🙂 to je mile ze nam konik rozdal, vsak? neviete ci dostal kazdy jeden cukrik, ktory mohol posunut alebo podla niecoho ich bol urcity pocet? a da sa kuknut aj od koho som dostala ja? 🙂 ja som posluchala, dostala som 5 😵

pimpilla
6. dec 2011

@atreyu teším sa že je to už lepšie, bože ako dobre že si išla k lekárovi, a že sa to napravilo, verím že to bolo to najlpešie riešenie že si šla do nemocnici, ja som ležala od 3O t.t v nemocke, tiež mi hrozil predčasný porod, čo somm nakoniec aj tak porodila v 35t.t ale naštastie to dopadlo dobre, ale keby ma lekár vtedy neposlal, tak by som možno porodila hned , a synček by namal vyvinuté plúcka, v nemocnici som vybrala tie lieky na dozretie plúc...drž sa , a velmi sa šetri... 🙂

maxara
6. dec 2011

pridavam vam sem moju krasulku, ako si rano vybalovala z obrovskej tasky mikulasa 🙂 hoci teda este nechapala o co ide.. no a milka je zrejme jej oblubena znacka 🙂

danka.chomka
6. dec 2011

@maxara joooj buba moja oblubena :* 🙂

maxara
6. dec 2011

@danka.chomka tak specialne pre teba este pridam ako som ju prichytila na stole vylezenu a ako si stiahla z hlavy pukacky a cela sa postrapatila 🙂

katkadz
6. dec 2011

@atreyu tesim sa, ze ste to zvladli 😉 z nazvu diagnozy si tazku hlavu nerob - ja ju mam uz 2-krat - je taka "univerzalna" - hlavne ked sa ziadna z tych ostatnych par "O" diagnoz neda pouzit...ale je pravda, ze je vyzera strasidelne... 😅