icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

ivanka.7
7. dec 2011

ja mam vacsinu darcekov bud doma alebo na ceste🙂 (nech zije internet)
Manzel ma klasicky vianocnu sezonu, takze darceky pre celu rodinu riesim ja. Pre neho uz mam dost, svokrovcom uz som tiez davno vyriesila, este im chcem ale drobnost, mamine mojej uz tiez mam, pre sestry darceky su na ceste, pre starych rodicov mam darcek "vo vyrobe" 🙂 a pre dalsiu rozvetvenu rodinu uz tiez mam az na par vynimiek. Jedinu starost mi robi manzelova sestra s manzelom a neterkou, ale ti pridu zo zahranicia az vo februari, tak to zas tak velmi neponahla.

ivetka1981
7. dec 2011

@palmarmj len základný veršík k narodeninám,pre dievčatko

strihalka
7. dec 2011

@amanda683 ja jdu zitra v 14hodin a mrfo mam pak 17hod
Stavky jeste neskocily 🙂)))))

palmarmj
7. dec 2011

@ivetka1981 Tak posli cez RP... a pozerala som ze je ta kamoska pripojena na skype, taj jej to mozem skusit poslat... ci to bude vediet..

pimpilla
7. dec 2011

Tak dnešné morfo mám za sebou a zas neviem dat meno brušku, bábo bolo otočené zadočkom, tak možem čakat do januára na 4D, ale som štastná že je všetko v poriadku, bábo krásne narástlo, všetko je ok, dokonca aj tá placenta sa posunula vyššie 🙂

dennkaa
7. dec 2011

Tak som uspesne docitala, co tu vsetko pribudlo od rana. Konecne sme si s manzelom mohli pozriet stale spominany dokument a zrodeni - nieco fantasticke - boli aj slzicky. @darinkazv este raz velka vdaka 🙂 A tesim sa, ze sa Ti polepsilo.
@pimpilla akurat som sa isla opytat ako dopadlo morfo, ked tu na MK pribudol Tvoj prispevok. Ale neva, hlavne, ze je miminko OK.
@maxara Nas drobcek nerobil veru drahoty ani dnes a tiez hned panovi doktorovi ukazal, ze je chlapisko ako sa patri (uz to mame potvrdene tromi rozlicnymi lekarmi). Lukasko je uplne v poriadku a mame 385 gramov. Manzel pozeral v nemom uzase na obrazovku - boli sme dojati - su to krasne okamihy. A hned dnes sme sa objednali aj na 4D sono - ideme 16.1. a dame si to na pamiatku nahrat aj na CD-cko 🙂 A co sa tyka @strihalka -ky, tak sa mi tiez podla bruska zda, ze to bude chlapcek. Aj som to tak tipovala 🙂 Zajtra budeme asi viacere netrpezlivo ocakavat, aku info nam sem kocka napise 🙂
@beuska88 zo srdca gratulujem k dievcatku a @jennyna Tebe zo srdiecka gratulujem ku chlapcekovi 🙂

danka.chomka
7. dec 2011

ja som komplet vianocne nakupy tohto roku vybavila cez internet a neviem si to vynachvalit. budem to tak robit uz kazdy rok. Nemusim stat v radoch pri pokladniach, vyplatim to prevodom a potom len cakam kym mi pride posledna z doruceniek a vyzdvihnem si to naraz na poste. aj kopec kreativnych veci ma pri tom napadne ako prazdnim stranky, kym by som toto absolvovala v obchode tak sa nervovo zrutim 🙂

pimpilla
7. dec 2011

Aj som si dnes pozrela ten dokument , a plakala som jak malé dieta,krásné 🙂

pimpilla
7. dec 2011

@danka.chomka ja tiež všetko nakupujem cez net, a polovicu darčekou už mám poobjednávanú, bola som len v Tescu minulý týžden, a išla som tam prasknút s tých tlačiacich sa ludí, najradšej by som cez net poobjenávala aj potraviny na vianoce 😀 keby to šlo 😀

dennkaa
7. dec 2011

@pimpilla aj ja som dnes pytala manzela, ci sa este nedaju nakupovat potraviny cez net 🙂 Mne by to tak vyhovovalo.

dennkaa
7. dec 2011

@lillienn oki beriem Ta za slovo ;)

vajanika27
7. dec 2011

@zuzujan naozaj to som nevedela, ze to takto funguje 🙂 mna moja gyndoska poslalak Babjakovi na halkovu a na nete som nikoho ineho nenasla 😒 budem ti velmi vdacna ak mi zreferujes ako to u doc. Visnovskeho funguje 🙂 mne to bolo cudne, ze ked zena ma zo zakona narok, aby vsetko skontrolovali posielaju este na specializovane pracoviska...

jankaj27
7. dec 2011

@vajanika27 ahoj píšem tu prvýkrát , som tiež z okolia Žiliny a pozerám, že sme aj v rovnakom týždni . Tiež som bola objednaná k Dr. Babjakovi do nemocnice , no bol takisto vo výpovedi a neviem či sa do nemocnice vrátil . Ako alternatívu som našla tiež tú súkromnú ambulanciu na Hálkovej . Nakoľko som na neho počula iba dobré referencie , tak som sa objednala . Idem zajtra na ten genetický ultrazvuk ( je vraj ešte podrobnejší ako morfo ), takže potom môžem dať info . A ozaj všetkým dievčatám prajem krásny deň .

efci
7. dec 2011

Pekny den 🙂
dnes som obdrzala vysledky zo vcerajsieho morfa, tak moja laska je ozaj veliky, podla velksoti sme 24+5 a uz som tam aj zhliadla termin 29.3.2012. Tak uvidime 🙂
Darceky ja uz mam vybavene aj pre mm aj pre Patricka, dokonca sme tento rok zavolali aj deda, tak aj pre neho uz mam objednanu kolaz z fotiek na odlahcenej doske. My sme zase taki, ze malemu cez rok okrem sviatkov da sa povedat hracky skoro vobec nekupujeme. A on tiez nie je tip co by prisiel do hrackarne a jacal chcem to a to a to.... Takze ja sa takto vysalim pod stromcekom. 😎

@dennkaa vo FRA sa daju uz aj potraviny. Sice si musis ist pre ne, ale to ti uz len nalozia do kufra a nazdar 😀

belissima85
7. dec 2011

ahojte babenky konecne som docitala 7stran co tu pribudloa vidim ze preberate vianocne darceky ja mam problem len s krstnatkom je to 6 rocna baba a ja svete neviem co jej mam kupit pod stromcek neviete mi poradit🙂prajem pekny vecer 🙂

palmarmj
7. dec 2011

@pimpilla odkial ti to islo stiahut... ja som si stiahla to co tu nieko dal zo stahuj.sk... ci ako... a to nebolo nic moc.... 😉

huterika
7. dec 2011

spominate deticky hlavne a pre muzickov mate ake darceky nakupene ??? okrem pyzamiek co som zahliadla 🙂 ?

pimpilla
7. dec 2011

@palmarmj no ja som si to stiahla to čo tu bolo, na ulož to, mne sa to velmi páčilo 🙂 Zázrak zrození...

pimpilla
7. dec 2011

@huterika ja mám nakupené aj synčekovi,svokrovcom, a už aj manželíkovi, nakolko je motorkár tak si prial motorukavice, lebo ako ho poznám tak je ako mucha že už v marci bude vytahovat motorku z garáže 😀 a ešte po nejakej dobrej kozmetike sa poobzerám 🙂

palmarmj
7. dec 2011

@pimpilla to je to co zacinalo tym New York city...

pimpilla
7. dec 2011

@dennkaa ani nevrav, všetko by som nahádzala na nete do košíka a UPS by mi to vyhodilo pred domom, a potom už len papkat, to by bolo supi 😉

pimpilla
7. dec 2011

@palmarmj sledovali tam 3 rodičky a uvádzala to ako moderátorka tá zo seriálu Priatelia tá Monika🙂 🙂

ivanka.7
7. dec 2011

@huterika nuz, ja som svojmu kupila dve knizky, jedno dvd so zaznamom live koncertu jeho oblubeneho spevaka; potom koselu s kravatou, vybavu do auta (minule sa stazoval, ze nema skrabku :D), termopohar, lebo ziadny nema a on ma rad teply caj... a uvidim, ak mi este cosi napadne, ale myslim, ze toto aj staci 🙂 este mam schovany pod strom pruteny kos pre baby a v nom bude par drobnosti - tak o tom nevie, ale to nie je priamo pre neho🙂

palmarmj
7. dec 2011

@pimpilla Posles mi prosim ta este raz ten link na to?

palmarmj
7. dec 2011

@pimpilla ja som si to co som stiahla ulozial... jedna tam rodila do vane? taka tamvovlasa dost sirsia pani????

vajanika27
7. dec 2011

@jankaj27 lebo ja idem k nemu na buduci tyzden na Halkovu, ty ides do nemocnice alebo tiez na halkovu?

jankaj27
7. dec 2011

@vajanika27 ja idem tiež na Hálkovu , už som to nechcela meniť , predsa len ťažko povedať ako to v tej nemocnici bude zajtra fungovať a bola by som nerada , keby ma mal vybaviť iba tak narýchlo .

zlatulienka
7. dec 2011

@vajanika27 @jankaj27 ja som bola na tom genetickom UTZ u Dr. Babjaka na Hálkovej, bolo to super, dostala som 2 fotečky a stálo to 39€
mohla som ísť aj do nemocnice zadarmo, lebo som to mala odporučené v správe z genetiky, ale chcela som mať pri tom aj mangelíka a hlavne nech to nie je odfláknuté

@zuzujan a ku komu chodíš v PB, ja odtiaľ pochádzam, v ZA bývam iba dva roky, ja chodím k Dr. Boháčovi, nechcelo sa mi to počas tehu už meniť, som s ním spokojná, akurát sa mi nechce vždy cestovať

vajanika27
7. dec 2011

@jankaj27 jasne, tak som zvedava co budes hovorit 🙂 my s manzelom sa uz neviemedockat, kedy nasho drobceka uvidime 🙂 uz si rozhodnuta kam pojeds rodit?

vajanika27
7. dec 2011

@zlatulienka dakujem za info, bola ai u neho aj na 3D? 🙂