Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@maxara fuu moja tak s tym vlakom a havarkou neni mi dobre uz len ked to citam a muselo to byt fakticky blba situacia 😖 pre teba.
Inak nechapali by ste, co tu stvaraju bicyklisti na cestach. Akoze uz ked sme tu boli v lete som si za pol dna vsimla, ze asi toto nebude moc OK, ak budem soferovat... no a to oni jak blazni celorocne 😕 este aj ked prsi, nahodia prsiplaste a ficia. Sak by som zmrzla...ani rukavice nenosia 😀 len saliska. Su to studenti a su panmi cesty, auta, chodci vsetci im musia uskakovat z cesty. Ak jeden pride raz do HC a takto sa bude spravat, tak mu davam minutu zivota na ceste, lebo u nas je zas opacny extrem a vyhrava silnejsi 😅
Idem nieco kupit a varit, drzte mi palce, nech ma nesunda bicyk 😉
Ahojte, dakujem za vsetky privitania 🙂 A k tomu tvrdemu brusku: ja ho mam tiez kazdu xvilku tvrde a to som PN takze sa nenamaham a aj magnezium beriem, ale doki povedal, ze je to vsetko v poriadku-tak mu budem verit 😀
Dnes ma ráno jeden pán strašne rozveselil, bola som na endokrinológii na odberoch a ako som vychádzala, tak sa ma spýtal, či to bude chlapec. Povedala som, že nie, že to bude baba a on sa strašne začal mračiť a či som si istá. Na otázku prečo odpovedal, že dievčatá uberajú na kráse a u mňa to musí byť opačne. Hneď je deň krajší 😀 😀 😀
@takitak Vlastne Ti už @maxara odpovedala 😀
No my sme sa dozvedeli pohlavie az v 23tt na morfologickum uzv, dovtedy sa nam ten nas xlap skryval ako mohol 😝
Nech citam ako citam,tak to s tymi nasi porodnicami pekne nevyzera, hlavne je nemat komplikacie, vediet kojit a poradit si z novorodencom bez rád od sestriciek a hlavne aby sme sa cim skor dostali domov. 😒 Viem ze som od temy,ale troxu ma rozcarovali nazori na nase porodnice. Ale budem optimista a budem dufat, ze sa to do aprila zlepsi 😉
Ahojte neviete mi poradiť na pravej strane višie pod pupkom cítim tlak taky tupi tlak a niekedy ma to pobolluje mám problémy z trávením užívam probiotiká ale zatial to neustupuje hovorila som to aj gynekologovi a on že to je asi žlčník ale nikde ma neposlal sem tam ten istý tlak cítim na tej istej strane len na chrbte čo to môže byť môže to byť z toho že mi fastie maternica a tlačí na čerevá a orgány má niekto podobnú skúsenosť?
Juuuj baby co ste si davali ked ste boli nachladnute???? 😖 Ja mam taky zapchaty nos, uz mi z neho ani netecie, ale v noci som hore kazdu chvilu co ledva fucim. Striekam si len Physiomer, nastolila som kapustu kvasenu, vecer aj cesnak bol, femibion + C s probiotikami... Ale cim si uvolnit ten blby nos, ma to tam uplne tlaci. Vcera aj teplota isla ze 37,6, normalne by som neriesila, ale kedze bazenik v brusku nechcem velmi vykurit tak som si aj paralen jeden dala.
Ja toto neznasam 😠 😒
@zuzanka2905 ja som mala pri prvom bolesti pod pravym rebrovym oblukom, isla som s tym na pohotovost, tam nic nezistili a len mi povedali, ze s miminkom zazijem este vela novych "pocitov"... Nastastie ako prislo tak odislo a po 24 h ma uz viac nebolelo.
@efci a skusala si MARrhino+? je to sice len morska voda,ale obohatena o 5% panthenol a ten by mohol upokojit sliznicu.
ahojte...som tu prvykrat alu uz vas chvilu sledujem 🙂....chcem sa len spytat ako je to s tou materskou nakoniec....platim si ten priplatok....viem ze sa to chystaju zrusit ak to uz nezrusili...dufam ze nas sa to netyka ze mi to este dostaneme...dakujem za kazdu odpoved....som 22tt a budem mat dievcatko 🙂
@efci no ale mna to už boli týžden odkedy som podraždila žalúdok a pred tromi dnami som zas podráždila žalúdok tak ja neviem
@sunday1 teraz som si až všimla, aké meno ste vybrali pre bábiku, no krááááásne 🙂 Mne sa to meno vždy páčilo a nikto mi ho nechcel dovoliť. Tak nech je vaša Livka krásna a zdravá 🙂
No a pre všetky babuľky moja blbá otázka na dnes, nosíte obtiahnuté oblečenie? Resp. konkrétne, idem na oslavu 50-ky a mám krásne obtiahnuté šatičky. Vyzerám v nich teda riadne tehotne, ale myslím, že mi svedčia. Kamoška (oslávenkyňa) ma ale presviedča, že tehotné by mali nosiť voľnejšie, splývavé oblečenie, že to nie je pekné takto okato tasiť brucho, keď je taká zdeformovaná postava. Aký máte na to názor?
@efci neviem ti moc poradit, ja mavam casto zapchaty nos,alebo aj sople, ale som na to akosi zvyknuta a ked nemozem dychat nosom, tak to robim ustami. Akurat ze sa obcas zobudim v noci s takou suchou hubou, ze sahara 😅 Mam spary s morskou solou, ale to len tak na 2 sekundy pomoze, tak sa mi to ani nechce uz davat. Ale ja to nemam z dakeho bacila, choroby, co asi bude tvoj pripad, ked mas aj teplotku 😖 Tak zelam skore uzdravenie
@ava11 ahoj, ja nosim obtiahnute, ked niekam ideme - take dlsie pulovre na leginy aj obtiahnutejsie saty. Podla mna na tom ni je nic zle ukazat brusinko - praveze sa mi to zda viac sexi ako chodit v nejakych o dve cisla vacsich veciach.
Ale ked som doma tak mam na sebe pohodlnejsie oblecko, ale tiez to nie su nejake velmi volne veci.
@ava11 moj nazor, daj si tie krasne obtiahnute saticky, ak sa v nich citis dobre a ze ti nestahuju moc brusko. Ja nosim obtiahnute tricka, resp. moje normalne tricka, ktore sa stali teraz obtiahnutejsimi 😅
Neviem, aka spolocnost na oslave bude,ten nazor kamosky je dost zastarali a fakt to tak niekedy bolo 😒 ale ked nechces budit dake pohorsenie, zeby tam boli prevazne starsi ludkovia, tak mozno to este prehodnot. Ale bruska su dnes v mode 😀 a kazda sa nim chceme pysit, nie skryvat. Ja keby nemam nieco echt obtiahnute, tak to ani nikto nezbada, ze ho mam, a ja chcem ho ukazovat, strasne sa tesim z neho 😀 😀
@sunday1 hej odpovedala, ale za tri tt už budeme aj 26tt, ale je mi jasné, že každý týždeň, deň je dobrý ...
😀 😀 😀 a aj tak si myslím, že po 26tt vymyslí nejaké ďalšie tt 😀 😀 😀 robí mi to od začiatku - od 5tt mi stále to za vodou posúva ... 😀
@ava11 ja teda nenosím úplne natiahnuté, ale brucho tasím poctivo, šaty, tričká - skôr na telo ako voľné ... kým ma to netlačí a je mi to pohodlné, tak to neriešim ... ja tiež mám oslavu o dva týždne a som rozhodnutá si dať šatičky s elasťáčkami ... babku asi porazí, ale je mi to fuk, rifle by sa jej tiež nepáčili ...fuj a že zdeformované !!! nádherné, krásne, dokonalé ....
@ava11 Ďakujeme 🙂 Mne sa páči, lebo je klasické, naše, a predsa nie je otrepané 😀 Pokojne si daj obtiahnuté šaty, veď sa nemáš za čo hanbiť 😉 Ja mám veci aj obtiahnutejšie aj voľnejšie a nosím všetko. Podľa mňa platí to isté ako pri netehuľkách, pokiaľ nie je maminka vyslovene "plnoštíhla", môže si obliecť čokoľvek (v rámci slušnosti 😀 😀 😀 )
Babuľky ďakujem za odpovede a povzbudenie, ja si ich teda dám a budem pekná mamina s bruškom 😀 A potom vám sem capnem aj fotku 😉
Ahojte babulky, tak uz mame stromcek z ikeii , nl ale masykr, uz nikdy vice, ted eanajkujeem v ikee ajdem nejake nakupy. Pak jeste vlayynabarvit aby sme se pipiskovi libilivsichni co drzite palecky a cekate......cekejte, dam vedet
@takitak hehe presne tak, ved bruska sme nemali nikdy viac formovane ako teraz 😀 A to je presny opak deformovaneho 😉
@strihalka vcera som na teba myslela, ked si moj mm kupil tu v BE straasne divnu dekoraciu, ze tebe sa zdali ti muzovi pandrlaci uchylni no to si este nevidela naseho noveho snehuliaka 😎 😀 Ma este aj original baranicu, taku velkosti detskej hlavy. Ja som strasne zvedava, co bude na to nas pes, ved on je v hlbke duse polovnik na zajace a ked mu ta baranica nieco pripomenie a zezere mileho snehuliaka, muz nas vyrazi oboch 😀 O cene radsej pomlcim....
@ava11 ja nosim obtiahnute velmi pysne teraz. 😉 Krasne brucho mam- ako mi vsetci hovoria 😀 - tak nech vidi svet 😀 samoska mi znikade zospodu nevytrca ani nic podobne, ale podla mna brucho je krasnou ozdobou tak sa urcite netreba hanbit a balit sa do roztahanych hovadin po kolena 🙂 Svagrina je tak nadsena z mojho brucha ze mi ho chce potom nafotit. 🙂 Tak sa tesme a pysne si ich nosme, ved ani sa nenazdame a budu nam chybat 😢
Ahojte, tak sme po poradni, maly je v poriadku a ma 640gramov, uz je z neho riadny chlapik, aj sa na mna usmial, az mu nabehli riadne liciska 😀.
@mamahanky ak myslis dobrovolne nemocenske pripoistenie, tak aj ja to mam a tetusa na socialke povedala, ze aj ked to zrusia, tak som v ochrannej lehote (to je asi 8 alebo 9 mesiacov), Ale maju to rusit vo febr. a to zrovna idem na matersku, keby to zrusili od marca resp. isla na MD v januari, tak by to isto nebol problem, Ale mala by sa aj tak vztahovat ta ochranna lehota.

@urma tak ešte lepšie ... pre mňa 😀 😀 😀