icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
10. dec 2011

@urma 😀 tak parada, ze ste uz doma a ze aj snehuliak s vami.. nuz u nas je vsetko taketo predrazene.. ak nie naozaj vsetko 😅

strihalka
10. dec 2011

ufff, tak odpoledni vylet ktery sjme planovaly tak na 2hodky se protahl az do vecernich hodin...po obede jsme vyrazili smer Wien a vratili se az ted..🙂baby parada, od zacatku jsem premlouvala prirodu, aby tam neprselo jak v BA, muz nastvany ze jsem si vymylsela ze fakt pojedem dnes a oplatilo se, nadherne pocko vyslo, teda ne slunicko ale pod mrakem a prijemnych 8st. Takto uchozena uz jsem dlouho nebyla, oba mame uplne rozpalene telo, jak jsme unaveny:-d...uz jen odpocinek, posnazit se docitat a jit na kute.)

urma
10. dec 2011

@strihalka v prahe bolo dnes aj slniecko 😀 ale az tak poobede, rano este aj mrholilo

strihalka
10. dec 2011

Mame obejdnanou postylku🙂) jupiiii

maxara
10. dec 2011

@urma draha, dufam, ze nepozeras markizu, lebo urcite by si revala ☹

maxara
10. dec 2011

@strihalka a aku ste nakoniec vybrali?

strihalka
10. dec 2011

@maxara joj, nahoda nekde na nejakem bazaru, ze limitovane edice bilych postylek JARDREW...rada bych dala fotku,ale po komunikaci s pani, ze berem postylu a mi pani napsala ze je posledni a uz ji stahla z webu.), takze az budu mit obrazek o ktery jsem poprosila tak ukazu, ale ma tri polohy matracu, spusteci bocnici, sice iba o 10cm, ael premyslela jsem ci nektere jsou aj vic, kdyz je tam potom zem🙂 a za 52|€ bez matrace

maxara
10. dec 2011

@strihalka no na niektorych sa da bocnica aj nizsie spustit, ale zvyknes si, to je v pohode.. ja mam taku, co sa neda vobec spustit 😒 akoze teraz s bruchom 2 mi to vobec nevyhovuje, ale tak v pohode.. zachvilku po vianociach chcem uz Ninku davat spat do jej izbicky, tak uz potom postielku opat dvihnem hore (madrac) a nachystam pre babo..

strihalka
10. dec 2011

@maxara 120x60 Detské postieľky Jardrew biele su dobre vykonané a bezpečné.Ohromující vzhľad vašej postieľky pre každé dieťa. Postele a nábytok pre deti Jardrew je zárukou vysokej kvality, plne certifikované pre deti bezpečné a odporúčané odborníkmi v oblasti bezpečnosti detí. Detská postieľka (120x60), z borovice, má sťahovacie bočnici (max 10 cm). Dno postieľky je možné nastaviť do 3 polôh (od zeme do výšok 27cm, 39cm, 55cm). Vysoko kvalitný produkt, ktorý spĺňa európske normy

takyto a popis, tak sna dbude ok

strihalka
10. dec 2011

@maxara uz jsem ji nasla jinde🙂 to je ona, favoritka

huterika
10. dec 2011

Ahoj babule,

spominali ste bolesti krizov ale ja mam teda bolest neviem coho presne ...myslela som ze krize ale neviem co je to tak vam to opisem.
Ked idem spat a lahnem si na chrbat tak ze ho uvolnim sa tak citim akoby sa mi krize oddelili a natiahli od chrbtice a boli to ze mam problem potom nadvihnut zadok alebo akykolvek pohyb...no ako to len opisat 😒 predtym som na chrbte zaspavala vzdy a aj vydrzala dlho spat, lenze teraz ak si nedam nieco pod zadok vyssie nevydrzim ani par sekund lebo fakt akoby sa mi krize oddelili od chrbtice 😒
Dalej ked dlhsie chodim tak ma zacne boliet brusko taka podobna bolest ako som mavala pred menzesom alebo ked prechladnete dolu, taky divny pocit bolestivy asi od krizov, prejde to len ked si sadnem.
Dnes ked sme ze uz ideme z restiky som sa postavila a zrazu take krce a pichanie dolu ze som fakt mala problem sa postavit ...co sa mi tam tie svaly na brusko skratili alebo nechapem to..? Preslo to az po case ked som dlhsie stala a rozchodila to.

Nepoznate nejake cviky pre tehotne co by som mohla cvicit aspon sa lepsie citit ze nieoc pre seba robim ked mam taketo problemy vobec s pohybom. JE pravda ze fakt sa venujem len domacnosti varenie upratovanie dekoracie a take veci obcas prechadzka obchod ale fakt sa nenamaham zacinam mat strach ze budem jak lemra a neschopna neskor porodit malicke lebo len "kysnem"

@mimabulka Odkaz tu bol niekolkokrat taknech sa paci 🙂
http://www.ulozto.sk/11488730/zvedavost-e15-201...

srnqqa
11. dec 2011

@teleranka Ďakujem, neviem, na koho, ale dúfam, že charakter bude mať po mne..jeho otec ma dnes veľmi sklamal so svojím prístupom 😢 Lekár vravel, že sa črty ešte trošku zmenia, keď naberie tuk, ale tú pusku neviem, po kom, zatiaľ je akási bacuľatá 🙂

@urma
@maxara na socke mi pracovníčka vravela, že jednej pani / slečne chýbal pri DNP jeden jediný deň, aby materskú dostala.. tam tých 6 týždňov je potom zanedbateľných.. 😎

teleranka
11. dec 2011

@srnqqa ajoj, mrzi ma, ze ta sklamal.... :((((( co sa stalo?

sunday1
11. dec 2011

Dobré ránko 🙂 Včera sme boli pozrieť Vianočný bazár chalaňov a kúpili sme malej perfektné nové bodyčko, že "You can´t turn me off" 😀 😀 😀

urma
11. dec 2011

@maxara co tam bol marley a ja?
Ak ano, som to rychlo prepala, ked toho labradora nakladali do auta 😔 ...

atreyu
11. dec 2011

@urma mi dačo hovor ja som koniec celý prerevala a ani som to radšej nedopozerala 😔

maxara
11. dec 2011

Dobre ranko, ja mam tazku noc za sebou, moje dieta reaguje na spln nespanim.. a aj brusko mi tancovalo.. strasneeee 😒

@srnqqa ja si myslim, ze tu ide o dve rozne veci.. prva vec je, ze DNP si akoze mas platit uz predtym ako zistis, ze si tehu, aby sa to nezneuzivalo skratka, preto je tam tych 270 dni kriterium. Babe ktorej chybal jeden den, tak si ho platila asi ked zacali planovat tehu a hned sa zadarilo ale porodila na 269ty den. smola.. ale keby zacala platit az v 6tt, tak to nijak nestiha, ved si to vyrataj.
A druha vec je, ze sa ide DNP rusit a ide o to, ze tie, co si to teraz platia, tak si to kludne do tych 270 dni mozu doplatit, aj ked to bude uz zo zakona zrusene, aby o svoje peniaze proste neprisli..

@urma ano to.. ☹ presne mi to pripomenulo mojho prveho psika.. tiez musel dostat injekciu, lebo bol otraveny ☹ 😢

mimabulka
11. dec 2011

@huterika ďakujem pekne len mi to nejde stiahnuť
no a tie bolesti ako opisuješ tak to ja mam to iste a boli vlastne kostrč ja som bola tiež v šoku prečo ma zadnica boli nemôžem sa veľmi namahať lebo potom sa ani nepohnem. Ja čakam 3 babo a dole vo vnotornej časti stehien pocitujem stale ako keby som mala svalovicu doki povedal že je to normalne už pri tretom tehotenstve že svaly sa už pripravuju- no ale miestami chodím ako kačka 🙂

strihalka
11. dec 2011

Dobre ranko babulky teda spis poledne ale my jsme ted chvili po snidani🙂 takze s obedem nikam nepospicham.)
No dnes nas ceka ten obrovsky strom strom dat do stojanu a ozdobit....
Tak se tesim, az uvidim ty rozzarene ocka pri vanocnim stromceku nasi Viktorky.)
No tento rok budem zarit ja s manzelem, ale tak dlasi vanoce tu budou co by dup🙂))
Co se tyce tech bolesti zad, tak me vcera neskutecne chytla bolest zad, ale tak ze me bolela jen prava strana a to vzadu lopatky a vpredu pod zebrama, taka projizdejici pichlava bolest no hruza, jsme se kroutila, nez jsme dosli do auta. Ale asi to bude tim, ze mala lezi podelne a asi se tam uz nevejde a organy se tlaci hore,aby se tam mala vesla, jina odpoved me nenapada, ci ma nekdo nejakou????????

strihalka
11. dec 2011

jsem ztracena, podelal se mi pc, ztratili se mi veskere zalozky kde jsem mela ulozene linky na veci, ktere jsem chtela pro amlou koupit...dnes rano se mi objevila sucha mozila firefox, zadne zalozky, zadne listy nic☹uplne vygumovana

strihalka
11. dec 2011

no fasa, zmizelo mi vse, adobe flash, prehravace, veskere pridavne moduly...no nevim nevim...vypada to ze pa pa pc minimalne k muzovi do roboty na poradnou operaci a prehrani softwaru...☹

A tu je nas stromcek🙂no, letos asi o 40% vetsi nez lonsky a ozdob a svetelkek malo, je to LTT

takitak
11. dec 2011

ahojte
vôbec nestíham. som len rada že s tým chrbtom a vstávaním nie som sama. už som si myslela, že som úplná padavka - ale keď vás čítam tak som nie výnimka a to je fajn. celý víkend maľujeme izby, zdobíme na vianoce, pečieme ... no máme doma ako po výbuchu ... máme aj stromček ale len na 50% lebo došli háčiky ... tak priložím neskôr. zmenila som celú výzdobu aj dnu aj von. ešte musím dopiecť sucháre a dozdobiť ... posielam manželov výtvor ... stromček dám zajtra - ale mikulášska zástava už vejéééééé

takitak
11. dec 2011

@strihalka čo je to LTT ??? ale je báječný ... tiež to krásne vonia u Vás ???? ja to zbožňujem, tú vôňu - akurát mi manžel hovorí, že stromček nevydrží do vianoc - nerobíte niečo špeciálne aby vydržal ????

strihalka
11. dec 2011

@takitak Len tak tak 🙂)krase voni , mame ho doma uz od stvrtka, koren neustale ve vode, plus ho muzem jete rosit vodou🙂 ale vzdy vydrzel, jedlicky jsou odolne🙂 a navic tolik netopime, mame radi chladnejis mistnosti, teda aaa, jen maneel nadava ze je mu zima😀
Ja miluji vuni vanoc v jakekoliv podobe, loni jsem poustela po celem byte frantiska, coz je taky ten cerny jehlan a me voni, muzovi smrdi jak kadidlo v kostle ri msi, no pro me je to vanocni vune🙂takze letos jsem zvolila rebarboru na plamen a jeee 🙂

ivetka1981
11. dec 2011

@takitak LTT:len tak tak 🙂

takitak
11. dec 2011

@strihalka
@ivetka1981 LTT som v živote nepočula/nevidela, ale pobavilo ma to 😀

strihalka
11. dec 2011

@takitak ja to pouzivam od te doby co jsem v BA a hrozne se mi to libi 🙂

janka273
11. dec 2011

@maxara takkkkkkkkk a vy ste buntošili v noci? Aj my, a komplet : bábätko v brušku, taktiež Tami aj ja s mužom, všetci nááááááááááááááádherne reagujeme na spln, inak by sme sa asi v noci nudili 😉

aprilovky2012
11. dec 2011

Vsechny ale vsechny neposlusne baby jste....to kolik je aktualizaci na aprilovkach, fuj, ze se nestydite..!!!!!!
vecer vsem poslu velikanskou napominku aby vedel kdo to je

teleranka
11. dec 2011

@janka273 to bol spln? ja som mimóza dobrá 🙂)a že prečo som nemohla spať hahah 🙂 ešte pred polnocou prišiel ku mne jazvečík a žul si na posteli nejaku žuvaciu kostičku, som sa čudovala, čo nechrápe, ale potom som ani ja nespala celú noc, až nadránom som zaspala.. tak teraz už viem, že prečo 🙂))