icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

brkabra
16. dec 2011

@elfka.elfka mame takmer rovnaky termin ako ty a vahu ma moj malinky okolo 670 g, takze sa nemusis bat 🙂 oni nam to aj tak dobehnu v poslednych mesiacoch. Inak som sa tiez cudovala, bo ja som tento mesiac pribrala 3 kila, tak som cakala, ze aj babatko bude mat viac 😀

zuzanka2905
17. dec 2011

@elfka.elfka je nádherná blahoželám tak sa rýchlo uzdrav ja dnes pojdem do tej lekárne už mi len niečo dajú dakujem za radu

huterika
17. dec 2011

@efci No fakt parada je to tu, december a tu prsi jak najate a povodne tu mame, ten vetrisko brrrrr skoro sme vcera zamrzli a ked sa do toho este dazd zapletie ani daznik sa neda udrzat... vobec to tu nepripomina ze idu Vianoce ale skor uprsanu jesen. Som pocula ze aj lety boli kvoli tej burke porusene snad to bude v utorok ok 😖 ked ocakvam maminu na sviatky .

urma
17. dec 2011

dobre rano vsetkym
aj u nas preprcha vianocne 😒 ani von do prirody,vsade blato..

huterika
17. dec 2011

@urma Si teraz v SR ci BE? vo FR prsi uz asi tyzden vkuse 😠 ale furt hlasia sneh som zvedava kedy nas to prekvapka

huterika
17. dec 2011

@pasarica Aj my premyslame nad Matiasom 🙂 a este aj Tobias, David, Patrik, Oliver ... zatial sme sa vobec nedohodli :/ A k priezvisku Albisser

urma
17. dec 2011

teraz SR. Vcera rano som sa zobudila do krasneho slnecneho dna po dlhej dobe aj namraza vonku a potom poobede uz aj prsalo. 😝

amanda683
17. dec 2011

babyyyyy,mame meno 😀 😀 😀 😀 😀 Alica 🙂

atreyu
17. dec 2011

Baby a my tu máme bielo 😵

urma
17. dec 2011

@amanda683 pekne 🙂

urma
17. dec 2011

@atreyu a kde to si? 😵

amanda683
17. dec 2011

@urma Ze? 😀 😀 😀 A som taka stastna,ze sme sa dohodli,lebo som uz bola zufala z toho 🙂

huterika
17. dec 2011

@urma No veru tu ked vykukne slnko tak len asi na pol sekundy a sviatkujete na SR? kedy sa vracias do BE

atreyu
17. dec 2011

@urma Slovenský raj - Dedinky, okr. Rožňava 😀

efci
17. dec 2011

@huterika ho hooooo 🙂 Dnes som vstala do slnecneho rana a 3 stupne momentalne 🙂 A mlaka, na ktoru vidim z kuchyne kazde rano je normalne, ze zladovatela. Z toho teda radost nemam, nechcela by som sa vykydnut s tymto bruchom teraz niekde, stacilo mi minule, ze mi nohy vyleteli na mokrom listi 😒 Ale ano, pocasie do 5 stupnov so slnkom milujem. Je tak krasne mrazivo, nedrzia sa v tom virusy...ale podla predpovede ma byt takto len do utorka, potom zase teplejsie a dazd 😠
Nam pride tiez v stredu dedo, tak tiez som ho postrasila, nie tym ze by neprislo lietadlo vobec, ale ze kvoli snehu prip. hmle ho moze lietadlo vysadit v Lille. No uvidime, skor mam obavy, aby to bolo OK na SK, kedze tam ocividne zacina snezit a mrznut.

No a viete co.... nam ta slubena navsteva vcera nedosla ☹ Plna chladnicka jedla a inych blbosti... Tak sme tu dnes s Patrickom sami dvaja a uvidime co ideme robit.

urma
17. dec 2011

@huterika ja som zas sama ☹ takze som samozrejme radsej v SR. mm by mal prist zo sveta 22.vecer a sviatkujeme tu. Zatial viem len to, ze mm musi do prace v BE 3.1. neviem, co ja...totiz 8.1. ma ist zas na mesiac do kelu,to som sa vcera vecer este len dozvedela a nemame plan k tejto situacii

urma
17. dec 2011

@atreyu jeee to vazne?
Dedinky Mlynky ? 😀 tam som bola zatial 2x cez leto a mame to tam radi.

efci
17. dec 2011

Fiiha a vidim, ze naozaj vazne tu chystate dovolenky. No ja som tiez vravela, ze min. do ITA by som isla, ale mm nie je velmi so mnou stotozneny. No ved uvidime, mozno ho mimco presvedci, ze niet sa coho bat 😎 Ja viem, ze on stale asi myslim na to, aky bol Patrick ked sa narodil, s takym by som ani ja nesla, ale tak verim, ze sme skusenejsi, vyvarujeme sa urcitych veci a pokial budeme vsetci zdravi tak na par dni...

efci
17. dec 2011

@urma a kde ides rodit na SK ci v BE?

pasarica
17. dec 2011

@huterika Aj my sme mali vo vybere viacej mien a medzi nimi aj Tobiasa, len okruh sme zuzovali a zuzili na Martina a Matiasa. Dakedy som bola rozhodnuta, ze to bude Gabriel, ale reakcia okolia nebol az taka, ako som ocakavala. asi preto, ze to nie je az take bezne meno

huterika
17. dec 2011

@efci No Lille je trosku od ruky od vas nie? a potom by dedo ako prisiel? nejaka ze nahradna doprava tu existuje ? 😀 Inak odvazny dedo, moj agrikulturny dedo este nikdy neletel lietadlom, tak si viem predsatvit ako by hisacil a sam by nesiel urcite. 🙂
Ja sa bojim aj toho co v BA bude ale aj sa obavam ze ak tu bude ladovica alebo sneh tak priatelova mama ma strach jazdit na snehu od minuleho roka jak od 18.12. tu boli snehove kalamity a cesta na letisko trvala namiesto necelych 2hod cca 5hod a v noci, aj to auta ostavali stat na ceste a isla vtedy sama z letiska, bo to mame najblizsie na letisko do Charleroi v BE.

urma
17. dec 2011

@efci plna chladnicka by sa zislaaa 😀

ja som bola vcera vyzierat doma u @maxara na navsteve. A ked uz, tak rovno na cely den 😀 ved co budem doma....jediny moj zavazok-Baxiho som mala so sebou 😀 a s malou Ninkou sa krasne k sebe mali.

urma
17. dec 2011

@efci ver a ci never, ja neviiim. Stale som oficialne este tu...neprebehla ani moja registracia v BE, vlastne 23.12. sa ma este len podpisat najomna zmluva. Necudovala by som sa ani keby majitelia cukli, stalo sa nam to uz v den podpisu zmluvy pred mesiacom-dvoma 😒

urma
17. dec 2011

@pasarica Gabriel napadol aj mna minule, som ale v zapati zabudla, ake som to meno vymyslela a tak som to este ani mm nestihla predostriet 😀 Ale pochybujem, ze bude mat daky pozit. ohlas 😉

atreyu
17. dec 2011

@urma tak, tak 😵 a kde ste boli konkrétne?

efci
17. dec 2011

@huterika oni ta aerolinky musia dopravit potom autobusmi do cieloveho miesta, takze tam by cakali busi a prisiel by v pohode, len este min. 2 hodky cesty pred nim. A dedo to je moj otec 🙂

@urma tak dojdi pohostim ta velmi rada 🙂 Aj nealko vino a sampus mam na party 😀 Lebo mne nie ze by nechutilo jest, ale sa snazim krotit a taketo hovadiny by som len pre nas nekupovala, ved o tyzden idu Vianoce tak tam zas budu prejedacky.

atreyu
17. dec 2011

chcem vám ukázať ako mi naša mačka stráži každý večer pupok 😀

efci
17. dec 2011

@urma ja sa pytam len preto, ze kebyze si vlastne este do februara na SK, tak uz potom cestovat taku dialku nie je nic moc ani pre teba kvoli pohodlnosti a ani bezpecnosti. Tak len preto som zvedava, ze ci to mas poriesene, ze mozes prip. rodit aj tu aj tam.

Inak s tymi menami to je fakt divocina. Ja teda nepisem, lebo to chcem mat tajne az do konca, ale som uplne stratena ☹ Iba jedno mam vybrate, zatial tu nepadlo. Ale tiez by som chcela mat aspon dve, tri, aby sme mohli spekulovat a vyberat.

urma
17. dec 2011

@atreyu 1x sme tam stravili len 1 den, to sme byvali v kempe Podlesok a cez vas sme to zobrali cestou domov, mala tura po rebriku s vodopadom, fakt uz neviem, kam sme to isli, na P.masi sme sa trochu opalovali, potom do jaskyne.
2x sme tam boli dlhsie, byvali sme v takom najstrasnejskom kopci 😀 uplne hore, potom tam uz len luka a les bol. Taky zlty penzionik, zjavne hodne obyvany nemcami, este aj do zvonceka sa chyzna ozvala nemecky. Nemali sme tam vtedy nic zajednane a isli sme na blint 😀 cez sezonu, trochu bol problem najst nieco volne..To sme pochodili koplet cele okolie, neviem ci 3 noci sme tam boli.

urma
17. dec 2011

@efci neviem ani, ako sa to ma poriesit ☹ Vsetko je otvorene, do poradne zatial chodim v Sk, aj ked vzdy poviem, ze neviem, ci nabuduce este pridem. uz aj sestricka moju kartu vraj mala niekde inde, lebo som sa tam oficialne rozlucila a potom buuum, zas prisla v riadnom termine.