Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
jeej, babulky, tak pro me zacal novy rok uplne prekrasne...vydrazila sjem si kocik na ebay...sprotvu cast za 92liber a vanicku za 55liber a tu na bazaru vajko za 🙂 takze v prepoctu 220€ cely kocik 😎
Jo vyhral concord neo chilli a muz na to, ze za takuto cenu klidne muzem az mu bude sportak maly vydrazit dalsi 😀
zacinam chapat maminky, co maji tech kociku treba deset 😀
Ahojte,davno som sem nenapisala. Chcem sa Vas spytat, tie ,co ste boli na teste tehu diabetes, ako je to s tym citronom?? To si ho vystiskate do tej humus vody, ci potom akoze "zajete"? A moze sa to vlastne???
tak a je to tu.....prvni zub KO ☹...kousek ulomeny a jsem zvedava kdy vypadne ta plomba...co ted? Muzu injekci na umrtveni? Boze ja mam ze zubare strach jak ze smrti
@strihalka gratulujem ku kociku 😉 novy rok ste zacali fakt super 🙂 ..k tomu zubu, resp. k inekcii na umrtvenie neviem povedat..ci sa vobec moze v nasom stave... ved urcite to prezijes aj bez toho 😉
@mius.brcko nepreziju, ale pry se v nejakem stadiu tehu muze, jen nevim v kterem......-(
jooj, no z kocika mam radost a muz to vzal velmi vazne a zacal stavet postylku 😀
@strihalka v dobrom zavidim... my mame doma len par kuskov oblecenia, co mi posunula kamocka, inak vobec nic.. najradsej by som uz aj ja chystala co sa da, len to bude musiet este pockat ☹ prave sme zacali prerabat kupelnu, takze tu bude pekny bordel, velke baby chystacky budu az potom.. zatial veci vyberam na nete, ktore treba kupit.. pravdu povediac kocik este nemam uplne presne vybraty, ked ich je milion, tak sa tazko vybera 😀 dufam, ze nakoniec dobre vyberieme...
@mius.brcko no tak ja cekala az dostanu povoleni aa ted uz jeeej, nakupujem co se da, ale mam uz jen asi 5 aukci ktere si ohlidam a mam oblecka az az, pak uz jen nejake elektro, kdyz se naskytne
jooj, tak postylka slozena, no neco nam chybi......tak cekame na dalsi instrukce od pani prodavajici ze jak mame pokracovat dale bez sroubku 😀
a ted se sklada komoda z ikeii, se tesiiiim, krasne zacina rok, pro viktorku jen to nejlepsi 😀
baby potrebujem poradit, kedy je nebezpecne tvrdnutie bruska?
@vajanika27 asi pri kazdem tvrdnuti.....
ahojte krasne moje zienky stale na vas myslim ako by som bola ja ake velke brusko by som uz mala ☹ , prajem vam vsetkym stastny novy rok hlavne dotiahnut to do krasneho draveho konca 🙂
Ahojte babulky, zase ma trapi drobny problem, uz asi 2 tyzdne mam kutiky na ustach, beriem teh. vitaminy+Bkomplex a z lekarne masticku ale akosi mi to nepomaha. Nemate s tym skusenosti? Mam pocit, ze som to asi chytila v praci na obedoch, radsej si budem nosit svoj pribor.
A este jedna otazocka, minulu noc ma dost kopal, bola som daka nervozna, ani som nemohla poriadne spat a to trvalo az do druheho dna poobedia. Ako zvladate kopu povinosti a zaroven relax, ja toho mam akosi vela a myslim, ze ked som bola ja nervozna, asi preto kopal aj maly. Znamena to, ze aj po narodeni bude velmi zivy?
@anabelleee tiez si kladiem taku otazku ako Ty - ci bude aj po narodeni taky zivy?
Nas drobcek sa prevaluje a kopcuje od rana do vecera, iba s chvilkovymi pauzami a v noci vacsinou spinka, ale ked sa vratim z WCka, tak sa vzdy preberie a potom mame problem zaspinkat obaja.
Ja sa tym pohybom tesim, ale je to moje prve tehu a necakala som, ze babatko bude take aktivne v brusku. Kazdopadne, len nech si kopcuje - aspon viem, ze je OK.
@anabelleee aj nase mala kope, tak osledni tyden, je fakt aktivni az se desim, ze po kom to ma 😀...mala tri dny v kuse maraton, ted je trochu klidnejsi, ale vetsinou vecer, kdyz lehnu tak zacne na mechurovou trubici, ale jak rika @dennkaa, jsem rada ze kope a dava o sobe vedet...aspon mam jistotu a jsem klidna ze je vse ok, naopka nekdyy kdyz spi, tak si rikam halooo, co jeeee a naschval udelam to, co ji vadi, polozim si notebook na brisko..no v tu chvili je hore a dava najevo ze se ji to nelibi... a maminka je v klidu 😀
@anabelleee @dennkaa @strihalka kocky, tak to vam celkom zavidim, ze su vase babatka take aktivne... moja kopne fakt len obcas, vacsinou ju citim len ako take jemne mrvenie a niekedy necitim cely den nic.. Hocikedy sa celkom zlaknem, ci je ok...
Ozaj a vraj to, ze je babo aktivne v brusku neznamena, ze bude hyperaktivne aj ked sa narodi.. moze to byt uplne pokojne babo... 😉
@anabelleee cauko, ja som mala dva kutiky po sebe asi dva tyzdne dozadu. znie to kruto, ale poradila mi to moja dobra kamoska farmaceuticka. zober sodu bikarbonu, vydrhni si tie kutiky do krvi, bude to stipat, ale da sa to a potom daj na to hrubsiu vrstvu kalciovej masti.... do rana mas po probleme.
ale moze to byt aj taky divny herpes, kt. je na kutiku (zavisi, ci si tam vidis taku akoby bublinku malu). mne sa nedotykal pery, bol na kutiku, ale ked nezaberala ani soda a kalciova mast, vedela som, ze je to nieco ine...taky cas mi zabera zovirax. skusala som uz asi vsetko dostupne v lekarnach, ale tieto dve vecicky mi ucinkuju najviac.
Dobré ráno babulky, tak ja som si včera od známych požičala psíka, nech netrčím doma sama 🙂 Pred chvíľou som sa objednala na glukózový test a sestrička mi do telefónu povedala, že plus citrón - to pre tie, ktoré si nie sú isté, či si ho môžu vziať. Inak mám pred sebou snáď celkom pokojný deň, mám čo upratovať po prerábke. Drobček sa pekne a často ozýva aj nám, väčšinou, keď prestanem chodiť=hojdať a sadnem si. Vtedy sa preberie a dá o sebe vedieť 🙂
@beronsche ja mam tiez lenocha. ked ma pohyblive chvile tak sa hybe riadne ale to su len chvilky inac mam pocit ze cele dni drichme. Ked sa v noci otocim na bok tak zrjeme mu pripucujem nohy tak ma tam v boku s nimi stekli kym sa neposuniem dajak. Ale take ze by kopal cely den tak to nemame. mozno dva dn sme mali take aktivne inac len tak obcas 🙂
Baby chcem sa vás opýtať...čo už všetko máte doma pre drobcov?teda okrem nejakého oblečka...lebo ja nemám ešte nič a všetci mi hovoria, že mám kopu času...len mne to je ľúto, ale som neskutočne nerozhodná pri nakupovaní...bojím sa kúpiť niečo lebo čo ak mi to darujú, čo ak to nebudem potrebovať, niečo je zasa drahé, niečo zasa lacné...katastrofa 🤐
@atreyu tak čo sa týka mňa...okrem monitoru dychu a elekt.pestúnky mám všetko..vrátane kočíka,postielky(včera sme ju zložili s mužíkom-viď foto),plienok,oblečka,kozmetiky a kopu iných vecí...pomaličky sme si to kupovali a som aj rada,lebo čím budem vo vyššom štádiu,tým menej ma bude baviť nakupovanie a takto sa z toho vytešujem v podstate už od začiatku... 😉
Ahojte krasky
ja som dopadla teda katastrofalne na silvestra.. odpalili sa mi krize, ale tak, ze ani pohnut som sa poriadne nemohla ☹ , dva dni si ich liecim suchym teplom, vcera sa mi podarilo okolo obeda si v nich riadne prasknut a odvtedy sa mi velmi ulavilo, ale stale su citlive, no ale aspon chodim a sedim bez bolesti.
Co sa tyka zubov @strihalka anesteza je len lokalna, takze bez problemov, resp mne zubar dal v pohode minule tehu hocikedy, kedze mi musel vytahat pocas toho tehu tri nervy ☹ tentokrat idem vo strvtok, bude mi urcite opravovat kaz, no uvidim, co povie, ci je to hlboke, alebo pohoda. A tiez mam zlomeny zub, ale tak, ze uplne po dasno ☹ takze ten si necham urobit ale asi az po porode, lebo sa bojim strasne a hlavne sa bojim, ze z toho mojho sttachu sa mi aj maly bude bat ostat vo mne ☹
co sa tyka vybavicky, ja mam vsetko okrem newbornov plienok, dokonca aj pre seba do porodky sietkove gatky a neviem co vsetko, teda okrem tych megavloziek.. aj ked tusim jeden balik by som nasla..
horsie je, ze postielku pouziva este Ninka, to budem musiet uz zacat radikalne riesit, kocik mam nachystany, oblecko sice mam, ale nemam ho este prebrate a nemam este komodu pre mladika, takze to budem musiet kupit. A chcem si zase urobit v spalni prebalovak, aby sme nerusili Ninku, ked uz bude v druhej izbe, takze toto musim vymysliet.. asi pridem o svoj sminkovy a cesaci stolik 😒 ale tak nevadi 😵 😵

@ivanka.7 velmi odporucam SALOOS kozmetiku, ci uz tehotensku a matersku radu, ako aj detske veci + vsetko ostatke, aj bio karite veci su super a maju aj skvele vonne olejceky, vsetky 100% kvalita, pouzivam to uz viac ako dva roky a kebyze mam viac peniazkov, tak nakupim hadam aj vsetko 🙂. Inac tehulky prajem vsetko dobre v Novom Roku, hlavne nech su nase miminka zdrave a stastne donosene 😉