Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@atreyu snazim sa nestresovat, ale fakt ma to moc zaskocilo ... no najblizsie tri dni sa trosku odreagujem, budem s bratovou malou trosicku - ona ma urcite rozveseli 🙂 Len dufam, ze vo stvrtok mi uz zubarka nepovie ziadnu negativnu spravu.
@maxara budem na Teba mysliet, Ale urcite sa dozvies pozitivnu spravu.
Kocky ozaj nesvrbia vas niektoru dasna? Mna na jednom mieste uplne hnusne.. Taky divny pocit.. Som zvedava, co mi povie zubar v pia... Dufam, ze to nie je zapal..
Som zvedava, co sa este na mna nalepi za tie 3 zvysne mesiace...
@strihalka asi by som zacala len cajom s citronom, hadam ta to prejde!
@strihalka moja, mne sa vzdy osvedcila klasika- cesnak das si na chlebik jeden strucik so zeleninkou a staci. Moze sa stat, ze ak mas problemy s tlakom, tak ti znizi tlak. Ale v takej malej miere si myslim, ze cesnak skor pomoze ako uskodi. Nebude to sice velmi vonat, tak skor na veceru. Ale vsak co by sme neurobili pre nase male
😀
no ale tohle je jake vtipne😀, homeopatika uzivejte kazdou hodinu mezi jidlem...tzn pro men😀, dva rohliky s marmeladou, homeopatikum nechat rozpustit v ustech, pokracovat rohlikem..no me tu presne uplnytou hodinu od prvni tabletky...pujdu spat?ci mam takto pokracoat do rana?
😀 😀 😀 😎 😎
@strihalka mozes skusit aj kloktat slanu vodu, pomaha to na hrdlo z mojej skusenosti, aj ked to nie je prave mnamka...
Baby vsechny ste mile, ale vy co mi radite tu slanou vodu...no nevim, ci to se mnou myslite dobre 😀 😎
ahojte, mavate este ranne nevolnosti v 25tyzdni? ja som dnes opat bezdovodne zvracala - trochu slin a len ma straaaaasne natahovalo :( len som sa zobudila, napila vody a uz som aj bezala. to iste sa mi stalo aj minuly tyzden a aj tyzden predtym ked som bola na tehotensku cukrovku - sladka voda vo mne vydrzala ani nie 1h - isla von ...
@nykushka6 bre ranko, aj mne je obcas riadne zle, naststie bez zvracania, ale niekedy mam na male... a vraj ze po prvom trimestri je uz s tymto klud 😀
@dennkaa Drzim palce, nech to dobre dopadne, dobre, ze sa na to prislo. Ja som tiez zvedava, co mi doktor vo stvrtok povie :/ Moc som mala zatial vzdy kompletne negativny, tak som tak nejako dufala, ze to bude ok aj takto, ale toho krvneho obrazu a glukozy sa predsa len bojim, zas nie som ukazkovy priklad. Ale stresovat budem az zajtra.
Dobre ranko
dieta mi zakazalo pustit spievankovo 😕 😕 takze asi uz aj jej lezie na nervy 😅 😝
@strihalka ja to so slanou vodou myslim uplne vazne 🙂 tiez som to prvykrat vyskusala az teraz v tehu, dovtedy radsej nieco ine alebo nic, ale toto je ozaj aspon pre mna bezkonkurencne 😉 a nedovracala som sa, nechutnaj to, len to lupni do hrdla, pokloktaj a vypluj a kludne si zapi niecim na zmenu chuti a hotovo
@nykushka6 ja mavam este teraz, presne ako pises, sliny, kyselinu a brutalne napinanie.. mavam asi kazde tri dni posledneych 5 tyzdnov, predtym kazdulinke rano 😔 pri prvom kazde rano do 32tt. Tak snad potom to uz naozaj nebude
dobré ráno
no mňa dnes chytili soplíky a hrdlo, takže pádim domov vegetiť...
@strihalka ja len k tým radám - s medom opatrne v tehotenstve, kvôli cukrovke... určite pomáha, ale v tehu by sa med nemal. a cesnak áno, ale vyberaj si to vnútro, aby ti nebolo špatne a aby to naozaj malo účinok. Ja si ho zvyknem opražiť na olivovom oleji a natrieš na chlebík, Najlepšie je olej čerstvo lisovaný, ten môžeš aj kloktať a zaručene pomôže ...
@strihalka tiez sa pridavam k tej slanej vode 😀 aj ked este drstickejsie (a pre mna aj rychlejsie ucinkujuce) je vytriet si hrdlo Alpou alebo nejakym liehom (na vatu nakvapkas par kvapiek a prstom povytieras cele hrdlo .... je to humus ...vacsinou mi az slzy vyhrknu ked si to spravim, ale doteraz som to nepotrebovala opakovat, ked som si takto vecer pred spanim vytrela hrdlo....sak skus 😉 )
@dennkaa čo to čítam, nebuď smutná, verím že to zvládneš v pohode. Je dobré, že doktor to podchytil...Držim ti palce, hlavne pozitívne mysli. Možno ti testy pod vplyvom sviatkov trošku skreslili vysledky 🙂
Ja mám zase z nejakého neznámeho dovodu vysoky cholesterol 🙂 a na cukor idem zajtra, takze som zvedava aj na to 🙂
hlavne sa neboj, dietatko ubezpeč, že ste v poriadku, len sa d niečo nepozdava, ...je dolezite aby dietatko vedelo, ze je vsetko v poriadku a nieje to jeho vina, lebo potom je zbytočne v strese. Zmáknete to spoločne 🙂
Babulk vsem dekuji ale tu slanou voud, ja jen zaklonim hlavu do zadu a uz ej mi zle...☹takze kloktani muzu vyynechat...sak idem do lekarny, celou noc jsme nespala, tak co mi poradi

Baby pomoc, co muzu abych male neublizila, muz ma nabeh na anginu nebo prudusky, ma uplne po hlase, od d ma bioparox a ja to zacinam citit v krku tez, co na to?