icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

efci
9. jan 2012

@takitak No vidis ty si ich nakoniec mala a ja nie. Lebo ja nie som kamoska s kysnutym cestom, tak som mala este z SK tu krabicku Dr Oetker na pripravu... a bleee nechutilo ked sa upiekli, tak sme skoncili s cokoladovym pudingom 🙂

brkabra
9. jan 2012

@ancovicka30
@maxara
@elfka.elfka dakujem za rady, tak uz je rozhodnute 😀

dennkaa
9. jan 2012

Baby ako budem vediet aka velkost podprsenky na kojenie mi bude treba?? Chcela som si take krajsie objednat z netu, lebo tie obycajne sa mi vobec nepacia, len sa bojim, ze ci mi nebudu male.

bambulka1010
9. jan 2012

@dennkaa To je ťažko ešte teraz povedať. Moja sestra má tehotku-tehotenský obchod. A som si tiež chcela kúpiť nejakú podprsenku už. Ale mi povedala, že to by riešila až tesne pred pôrodom. A do pôrodnice len jednu, a potom aby som si kúpila ďalšie, pretože teraz sa mi síce zväčšili prsia ale že po pôrode môžu byť aj dvojnásobné. Ona je sama príkladom. Prsia sa jej po pôrode zväčšili o 2 čísla. Tak mi odporúčila si kúpiť jednu tesne pred pôrodom a potom ďalšie až po pôrode.

takitak
9. jan 2012

@ancovicka30 ďakujem, ja tiež dúfam že krčok bude ok, už nech idem k lekárovi ... o tom lehátku som došla presne k tomu záveru aj ja, takže nakoniec som to zhodnotila že kúpime cestovnú postieľku polohovateľnú a budem ju mať na terase alebo v obývačke to len potiahnem na kolieskach ... a namiesto toho lehátka edukatívnu deku a penový koberec ... ak budem v kuchyni alebo inde tak si beriem vysielačku a hotovo ... a tú sedačku, už keby som nevedela kam 100 eur vyhodiť ...alebo sa nejaký dobrodinec ponúkol - ono zase je výhoda ak už bude väčší tak či tak mu bude treba nejakú taburetku,fatboy či niečo podobné

bambulka1010
9. jan 2012

Baby aj vy býate také nervózne a náladové? Dneska som sa teda prejavila 🙂 Ako nikdy som taká nebola, som
znamenie váhy-čiže kľudná povaha...Ale v poslednom čase to tak nevypadá. Hormóny sa búria 🙂

takitak
9. jan 2012

@bambulka1010 ja som skočila v 1trimestri z A na C ,to chceš povedať že možno skočím na E ???

maxara
9. jan 2012

mne sa baby prsa takmer nezmenili.. 😕 ani pri Nine ani teraz.. akoze mam ich take prifuknute, pekne gulate 😎 ale to asi tak, ze len v podprske vyzeraju lepsie. Po Ninke sa mi zmenil po porode akurat obvod hrudnika, talze kosik taky isty, ale obvod o 7 cm mensi, tak som si kupila nove podprsky, doteraz som ich nosila obcas. Ja som si kojenecke kupila iba tie desive bavlnene obycky makke, mala som v nich hrudnik uplne divny, ako keby ani nebol moj, ani pohodlne to nie je.. skratka som ich vyrazila a nosila som normalne, kojila som aj tak vacsinou niekde, kde sa dalo po leziacky, lebo ja som inak nevedela a ani Nina 😀 tak tam nebol problem si to prso vytasit

amanda683
9. jan 2012

@maxara hotovo,objednane 😀 😀 😀 Vybavu do porodnice uz mam,dakujem za tip 🙂

bambulka1010
9. jan 2012

@takitak No možno že aj 🙂 to je teraz ťažko povedať. Moja sestra mala na začiatku A-B, počas tehotenstva mala C. Ale keď kojila mala E-čko podprsenku. Ono to je ťažko povedať, ak sa ti naplnia ešte prsia mliekom. Ona mala veľmi veľa mlieka, musela si aj odsávať. Síce má krpatá už 5 rokov, no sestre prsia stále zostali, možno o jedno číslo išla dole...ale to je všetko...A moja kamarátka mala počas tehotenstva C a aj skončila na C, nepotrebovala vôbec väčšiu podprsenku.

elfka.elfka
9. jan 2012

Ja som doma nosila obycajne sportove podprsenky a stacilo. Ked si chces kupit lepsiu kojenecku, odporucam vzorovane, nevidno tak flaky od mlieka 🙂 a ozaj, niektora tu pisete o penovom koberci, u nas sa to ukazalo ako genialna vec, len pozor, vela ich nesplna normu a casto su na zozname nebezpecnych vyrobkov, my sme preto nekupovali made in china, ale od ceskeho vyrobcu cez net..

urma
9. jan 2012

@maxara pocuj moja a prisli ti uz aj tie veci z maderny? Mna dnes akurat vrcholne nasrali, este pred vianocami som objednavala vselico, ale hlavne islo o vanicku, kedze mali najlepsiu cenu a dnes mail, ze objednavka bola zrusena 😠 lebo nemaju pozadovany tovar. A ja vycakavam, ze uz uz pride...

urma
9. jan 2012

@urma aaa teraz dalsi mail od maderny prisiel, ze vyexpedovane, takze vanicka a tiez nocna kosela iduuu 😎
Chvalabohu. Takze zrusena objednavka bola len na dake dalsie blbosticky, uz ani neviem, co...pamatam si len spongie 🙂 Tiez to napisali tak, ako keby ma celkom vyskrkli ci co...ze nie je mozne vyexpedovat moju objednavku 😝

elfka.elfka
9. jan 2012

ja som mala zas ine prsia prve tri mesiace po porode, kym sa upravila tvorba mlieka a potom uz mensie, take ako teraz v tehu, teda z normalneho stavu B mam teraz narast na C-D. najlepsie je si vyskusat zopar typov aj aby si vedela ake ti vyhovuju, su rozne druhy. a co je tiez sranda, v tehu sa ti roztahuje aj hrudnik, teda nemusi ti sadnut nielen velkost kosika, ale aj obvod hrudnika, tak si na to dajte pozor. mne sa zvacsil a uz mi taky aj ostal po prvom tehu.

urma
9. jan 2012

@bambulka1010 ja som si jednu na kojenie kupila, za par supov v lidly 😅 taku bavlnenu a nosim ju uz teraz, kedze som tiez nevedela, ze to prilis skoro kupujem...tak keby mi skocia este vacsie, tak nech ju vynosim aspon trochu 😀 Ale objednala som aj tak dalsiu po nete o cislo vacsiu, ale ta je vraj sportova, tak to by sa mala prisposobit +- Uvidime, co vlastne pride...neznasam oblecko po nete objednavat, ale aj tak to teraz skusam 😅 Aj nocnu koselu na kojenie....

strihalka
9. jan 2012

@amanda683 xi xi, nechces mi poslat objednavkovy formular, aby clovek vedel ? 😀 😀 😀 😎

urma
9. jan 2012

@strihalka aj tu su dake zoznamy do porodnice, mozno pomoze...http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

pimpilla
9. jan 2012

@dennkaa ja som si akurát dnes dala už takú podprdu, lebo ma už kosticové moc tlačili, a teraz mi je dobrá tak neviem potom či mi už bude, lebo teraz sa mi zvečšili ovela viacej prsia ako pri synčekovi, a mám tam napísané 36/80 D, mne ostali po Samkovi, ale inak by som to riešila až po a radšej nie cez net, aby si si mohla vyskúšat...

maxara
9. jan 2012

@amanda683 no super, dufam, ze nebudes mat skusenosti ako @urma .. draha, ja som si odtial brala pred Ninkou, a vtedy som bola fakt spokojna, dokonca mi odtial trikrat volali, ze toto im meska, hento im meska a ci maju pockat alebo poslat az naraz.. aj kamoska si tam cezo mna objednavala nohavice tehu, to tam priamo davaju sit, ze sa odmerias a tak.. a mne tovar poslali hned a oblecko som potom dala poslat rovno jej, akoze som isla na dovcu a pohoda.

janka273
9. jan 2012

Dievčatá, budete kupovať zimnú alebo letnú zavinovačku do autosedačky? Dĺžka zavinovačky je max. tuším 90cm...

strihalka
9. jan 2012

@janka273 paci se mi tvoje otazka, protoze nad timto jsem vubec nepremyslela..nepostaci jen letni taka ta slaba, a pres to deku?Me se zacal libit lodger bunker fusak, tak ten soupnu, lae na jar do vajka asi jen slabou a deku

juliap
9. jan 2012

@janka273 @strihalka bambulky, opytajte sa v teme april 2011 a april 2010, ake zavinovacky mali kocky, ja som mala termin tiez april 2010, ale az na konci, tak som toto neriesila, hned sme isli len v kosielke a svetri, ale tie, co mali zaciatkom mesiaca, tak myslim, ze kupovali tie hunate este zavinovacky ...

dennkaa
9. jan 2012

@takitak mne sa od zaciatku zvacsili prsia z B na C, ... tak som zvedava co ma caka neskor. Ale E-cka by ma veru nepotesili 🙂 @bambulka1010 s tou kupou este pockam, ale pojdem pobehat obchody, kde predavaju oblecko pre tehotne, aby som mala aspon predstavu, ci maju take ako preferujem ja. @pimpilla to si si dala taku bavlnenu?? Alebo nejaku inu?? Ja nechcem take tie obycajne kojenecke podprsenky ... ja mam aj tak od prirody take tazsie prsia, takze urcite potrebujem kosticovu kojenecku podprdu.

strihalka
9. jan 2012

jinak baby...moje prsa..hotova katastrofa...jedine co pribilo, tak sou modre zily a trocha objema ale asi tak vsechno, tak jasne, kocisky mi jsou trochu tesne,ale stale se tam vejdou tak na co jim kupovat nove domecky .-D, no doufam, ze neco jete narostou, aby i muzicek mel radost 😀

maxara
9. jan 2012

@janka273 ja som mala pri Ninke prechodnu, boli tri, letna, prechodna a zimna .. a tu prechodnu som veru v lete pouzivat nemohla, dokonca aj na jesen v aute isla zhoret v tom, takze som ju sice pouzivala, ale az neskor,ked byvalo uz chladno, na noc, lebo u nas je chladno v noci, my moc nekurime 😅 a v zime do kocika na terasu som ju v tom davala.. CIZE ja teraz mam kupenu z bazara letnu a je dost hruba, som spokojna. 🙂
Inak ta emitexka je dost velka, nezda sa, ale ja som ju fakt pouzivala pomerne dlho, mozno do pol roka a to bola Ninka slonica 😵

maxara
9. jan 2012

@strihalka ja mam pre Ninku lodger bunker a som spokojna 🙂 sice moc ho nevyuzivame, lebo malokedy chodime takto trajdat, ze by sme aj kociar brali akoze po vonku myslim, ale vzdy ked sme boli, tak bola v teplucku.. ale pre maleho mam iny, taky emitexovy, lebo mi ho dala kocka ku kociku, takze uz druhy lodger kupovat nebudem (ninka ma cyklamenovy, takze ani ten nedam malemu 😀 )

strihalka
9. jan 2012

@maxara cyklamennovy to je taka ta tmave ruzova, ci je fialkova?

janka273
9. jan 2012

@strihalka
@juliap
@maxara
ja mám termín 14.4., tiež rozmýšľam nad tou letnou zavinovačkou do autosedačky, ...a zime budú mať deti oblečený overal, takže neviem, či by sme ich tam ešte v 8-9mesiacoch do tej zimnej zavinovačky dostali....a keď im bude zimka - tak šup zakryť dekou....ja som pozerala na ten emitexový - ešte som v stave rozmýšľania 🙂
http://www.bambini.sk/sk/1203/32/lodger-fusak-b...
Tie sú krásne - a až do 3 roka 🙂

strihalka
9. jan 2012

@janka273 no jsou nadherne a co mam info tak jsou super, hlaven se ti tam vejde aj obleceny navleceny v overalu
me se libi barva co mam v albumu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/strihalka/al..., ale samozrejme cez ebay nebo nekde cez bazar, neee novy