Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@janka273 Robko je augustový, z pôrodky som ho niesla v takej flisovej zavinovačke určenej do autosedačiek, ale potom som ju nepoužila , bolo dosť teplo, a potom išiel rovno do fusaku, možno teraz ju využijem aspoň v apríli
inak aj ja pokukujem po lodgeri, páči sa mi ich viac, vyhrá asi ten denim, bude sa hodiť do kočíka (veľkého) aj do golfáčika
inak ja mám glukozový test za sebou, dalo sa to vydržať, hrozne ma z toho akurát pálila záha, výsledky OK
zajtra ma čaká 3D sono, som najprv nechcela vyhadzovať za to peniaze, ale som zvedavá ako drobček vyzerá, či je OK a nech nie je Miškovi ľúto, že on nemá a starší bratček má 😉 a chcem vedieť či rastie a koľko váži
S nespavosťou mám tiež veľké problémy, ale skôr je to kvôli žalúdku, akonáhle ľahnem do postele, hneď mám v krku kyselinu a nakoniec ma napne a celý obsah žalúdka skončí v záchodovej mise, túto noc ma to chytilo o jedenástej a ešte nad ránom o štvrtej, spala som tak maximálne 3 hodiny 😝
a ešte ma strááášne bolí ľavé rebro, akoby ma tam niekto nakopal, zrejme drobček dajako tlačí na nejaký orgán, lebo aj s dýchaním mám problémy, sú dni keď je to OK a inokedy fučím ako parná lokomotíva po troch krokoch
som zvedavá čo mi povie Dr. zajtra na sone, ale chystám sa vysťažovať v stredu na poradni
Niektorá tu tiež tak veľa vracala, len som nepostrehla ako to rieši...
Ja som za posledné 3 mesiace nič nepribrala, ale zas na druhú stranu, nadbehla som si v prvom trimestri 😔
@janka273 ja som mala synčeka marcového a vzime by už isto neobsedel v tej autozavinovačke, ja som dost často používala v zime aj do auta aj do kočíka, termofor bdetský, mali sme ho v tvare hunatého macíka, do ktorého sa naleje tá teplá voda, až viem čo myslím, a on si toho macíka obýmal a krásne sa zohrial zachvílku 🙂
@strihalka to je taka tmava kriklavoruzova http://fusaky.heureka.cz/lodger-bunker-crimson-... presne takyto mame, fialovy uz nemali 😅 inak by sme mali ten
@janka273 no ved, ze v zime mas kopec inych moznosti ako zavinku do vajca, preto ja odporucam urcite letnu.. je taka hruba, ze v lete ju urcite nepouzijes 😅 ale napr v maji predsalen su aj zmrzlici a byva aj chladno, treba nieco teplejsie mat a nie zas nic extra hrube..
@pimpilla
@zlatulienka
tie autozavinovačky mi prídu tak na pol roka, - 8 mesiacov / možno ani nie/... kým ten fusak lodgeri využijeme po celé 3 roky
@zlatulienka cicka, ty si nič nepribrala, ty sa máš 🙂 , ale to zvracanie ti nezávidím, kyselinu mávam aj ja, hlavne, keď si ľahnem do postele, síce ma ešte napína, ale nikdy nezvraciam, niekedy zaspím i po sediačky 😒 so spaním problém - tiež zaspávam nad ránom, a celú noc sa prehadzujem - čo mi je buď zle, alebo ma bolí celý chrbát ☹
Janulka, aj v stredu mám poradňu - tak ako ty 🙂
Nezabudni nám hodiť info z 3D , aj z poradne 🙂
Dnes som bola na glt - výsledok v stredu na poradni, taktiež podám info 🙂
ano ja mám taký istí termín
@zlatulienka ja napr tiez este rano vraciavam.. aj dnes 🤐 😔 ma to uz nebavi.. ale teda vraciam iba prazdny zaludok, hoci obcas mam problem ustat aj najedena.. 😒 ale uz je to oooveeelaaa ovela lepsie ako to bolo. Kyselinu mavam aj ja, ale menej ako pri Nine, pomahaju mi pukance, jem mensie porcie a v noci spim vypodlozena s hlavou vyssie.. a s dychanim mam tiez problem, napr dnes aj ked lezim, tak ma tak vnutro tlacicele dohora az ma kaslat nuti 😒
@janka273 ano Jani, da sa pekne ta vlozka vybrat a je to dost teple aj bez nej .. hlavne ked das nanoznik. Ja som tu autozavinku davala do kocika na spanie hlavne preto, ze som mala fusak navleceny na kociku (na normalnom) a na spanie sme pouzivali taky stary kocik, co sme sa este my v nom vozili 🙂 v nom som davala Ninku von na terasu, aj v zime bola v tej teplunkej autozavinke, plus par diek a super. Fusak bol v kociku na von.
@janka273 Janulka, jasné hneď zajtra vyvesím fotečky 🙂 dúfam, že sa nám chrobáčik ukáže
a v stredu si vymeníme info z poradne
pri tom všetkom čo mi je, som aj "zabudla", že ma ja chrbát bolieva, niekedy bedrové kĺby a inokedy mám syndróm nepokojných nôh 😒 si pripadám ako hypochonder, ale komu sa vysťažovať, keď nie vám tu
inak využitie lodgeru je naozaj super, bez vložky v prechodnom období, s vložkou v zime a vložka sa dá použiť aj samostatne len ako podložka do kočíka alebo autosedačky, no najlepší na ňom je vzhľad 🙂 až na tú cenu
@maxara tiež som dávala syna do takého starého kočíka a velmi sme ho lubili, lebo mal obrovskú vaničku a dal sa riadne hojdat, lebo bol na takých kožených ramenách, až vieš čo myslím, ja bývam na dedine, tak na dvore mi v tom spával ako ročný a pekný nový kočík sme vytiahli na prechádzku, v takom mi zaspal do 5 min.ked sa hompálal 😉
@maxara cicka, a ten emitexový je asi o dosť menší o toho lodgera, alebo ak by si si mala vybrať, ktorý je podľa teba lepší a viac využiteľný?
@zlatulienka hypochondričky 🙂 🙂 🙂 🙂 sme tu všetky, každej tuším dačo je....a bolesti chrbáta má hádam každá z nás ☹ , ešte 3 mesiace prežiť a hlavne ten posledný, a bude nám hádam i lepšie 🙂 Zajtra silno držím päste, budem na teba myslieť 🙂
@maxara veď sa aj snažím jesť malé porcie, večer radšej nič a aj tak, akoby mi zle trávilo, ešte aj obed grcám v noci alebo tiež len tak naprázdno žaludočné šťavy, je to hnus, bléééééééééé 😝 😝 😝 tiež ma to nebaví
no nič iné nám neostáva, len ešte tri mesiace vydržať...
@pimpilla no hej, taky mam na mysli aj ja 😉 ja mam cerveny. Ked som ho prevazala domov od mm tety, tak som donho dala vanicku z mojho normalneho kocika a ten som kupovala velkovanickovy.. n a z kazdej strany mal este 5 cm miesta 🙂 takze dlhsi aj sirsi o 10 cm je dost. Nina mala na pol roka 9kg a spala mi v nom asi do 8 mesiacov, mozno 9, ale iba preto, ze som nemala v nom popruhy a ona si tam uz sadala.. a takato vacsia mi uz v tom sportiaku normalnom ani nechcela spat, takze som uz iba golfac pouzivala.
@janka273 uff toto ti neviem povedat, mensi nie je, tiez ma taky ten nastavec na zips, co si vlastne predlzis.. teraz ho pouziva Nina, lebo ho mam na tom golfaci natiahnuty, lodger ma na druhom 😀 a ktory prvy nalozim do auta, ten pouzivame aktualne, oba su super.. Ale teda ten cierny emitex je o dost asi lacnejsi a plni rovnaky ucel. Aj lodger ma tie otvory, ale ja som ho do vajca nedavala, tak neviem..
@zlatulienka 😒 no veru, len vydrzat.. skus na veceru tie pukance. Mne je napr strasne rano zle, ked idem spat hladna.. a ked idem najedena spat, tak ma zas tlaci zaludok a grga sa mi.. cize jem tak okolo pol 21, ked idem spat o 22 a to jedlo je nieco male.. nemoze to byt sladke
@janka273 http://www.enikibeniki.sk/shop/index2.php?page=...
http://www.bocianbaby.sk/index.php?s=detail&id=...
myslim, ze je to tento, len ten moj je starsi, takze nema tu vlocku 😅
Baby a fakt je podľa vás tá zavinovačka do autosedačky pre nás potrebná? Mne už to príde ako také vymýšľanie, čo ešte kúpiť. Veď v aute je teplo a na tých pár sekúnd prenosu ho zakryjem aj dekou, nie? Predsa len, v apríli už asi nebude veľká zima a využijem to koľko? Mesiac? Veď z toho vajíčka hneď vyrastie.
@urma No veď jasné. športová podprsenka by sa mala prispôsobiť, Teda tá sa určite prispôsobí. Ja som si ich zopár vyskúšala u segry, ja to mám také jednoduchšie, keď má obchod, tak všeličo si poskúšam. A viem ktorá mi sedí, tak teraz budem čakať, čo mi ešte narastie 🙂 Teraz som šla zatiaľ o jedno číslo hore aj v obvode.
@dennkaa Jasné treba poskúšať, moja sestra má obchod, tak tiež stále niečo skúšam, aj podprsenky som už skúšala, ale ešte počkám, ak sa mi náhodou ešte zväčšia, tak aby som nemala zbytočne.

no a mam konecne po gtt 🙂 to bolo nekonecne cakat o hlade od pol siestej az do pol jedenastej... meskala som tak som si nestihla kupit nic na jedenie :( ale nastastie glukoza v poriadku s teraz uz len netrpezlivo cakam na zajtra konecne po dvoch tyzdnoch poradna a huraa bude aj ultrazvuk len an vysetrenie sa netesim :( ble neznasam to esteze koli placente ma nesmu vysetrovat casto respektive vobec by sa nemalo ale sem tam musia skontrolovat ci sa neotvaram tak dufam ze vsetko bude v pohode. som si dnes urobiila radost a pre male som kupila chutnucky overalik v neutralnej farbe bezova s hnedou taky pre novorodenca tak asi v nom pojdeme s porodnice 🙂 uvidim zajtra ak to vyjde na dievcatko asi dokupim este nieco ruzove aj ked po dcerke mam toho kopu 🙂 pozeram ze vy tu uz vo velkom objednavate kociare ja mam ten svoj vybrany ale zatial nekupujem som si povedala ze ho kupim babu na krstiny nie som sice poverciva ale doktor ma tak vystrasil ze radsej taketo veci budem riesit az tesne pred popripade po porode. akurat som sa dnes dozvedela ze jedna holka v monobloku tiez s tou placentou praevia centralis porodila v 34tt dufam ze sa nam podari vydrzat dlhsie... 😒