icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

urma
10. jan 2012

@maxara hm ja mam take nieco tiez uz dlhsiu dobu. ale nenapadlo ma akosi, ze to proste nevycikam cely mechur. Myslela som, ze ho mam proste taky malicky alebo take nieco 😕 U mna sa to prejavuje tak, ze sa mi straaasne chce ist a ked idem, tak vyde zo mna za skumavku 🙂 Ked sme cestovali autom, tak ako ma nadrdalo, stale som citila, ze mi treba...btw. na vela pupmach sa plati 0,70 E 🙄 normalne ze turniket a hadzes mincu 😝 A ja aj kazdych 100 km behala. tak ma to stvalo, ze to mam teda pekne drahy moc 😀 Tiez to mam uz aj mesiac.

ivanka.7
10. jan 2012

@urma @dennkaa Mozno to bolo skor kvoli tomu, ze za mesiac to zrazu slo viac hore (tzn. najskor nic a potom hned 4 kg) - ona je to asi vyssia zataz na telo, ako ked to ide postupne - dedukujem len z toho, ze mam toho isteho doktora ako dennkaa a mne nikdy nic o vahe nepovedal (priberanie 0-3 kg za mesiac podla mesiaca) a naposledy este aj povedal, ze som stihla - a to som dohromady pribrala uz 9-10 kg.

@strihalka Ja som si zubarku absolvovala dnes znovu (robila mi plombu) a este musim ist 23ho na jednu navstevu a potom mam snad pokoj (aj ked este rozmyslam, ze si necham este odstranit zubny kamen, kym je cas, potom asi nebude). Ale taketo veci (ako u teba to dorabanie plomby a podobne) nebolia, tak podla mna anestezu nebudes potrebovat.

darinkazv
10. jan 2012

@ivettdt áno, po tých 2 hodkách ťa zavolajú, pichnú a ideš domov 🙂

urma
10. jan 2012

@ivettdt ja som sa nikoho nepytala na citron 🙂 baby tu o tom pisali, takze som si tam skoro celu polku proste vytlacila a basta. Zarabala som si to doma a potom pri sestricke vypila....bolo to dobre, kludne by som si dala aj viac 😀 kedze som sa rano ani nenapila, samozrejme ani nenajedla. Vobec ma nenapinalo, nebolo to az take koncentrovane, ako som si predstavovala 🙂 A krv mi brali pred z prsta a zily a po len z prsta. Ale to by som ja osobne radsej pustila zilou, ako ten stuchanec do prsta 😝 😖

urma
10. jan 2012

@ivanka.7 ano, koli tomu 🙄 Vraj za mesiac sa ma 2 kg len...

darinkazv
10. jan 2012

@urma len tu u nás si to nerozrábaš doma, ale robí to sestrička na hematologii, kde sa chodí. a nemala som ani šancu vytiahnuť si citron, lebo celý čas na mňa pozerali a bolo mi blbé si tam citron pred nimi žmýkať 😝 😀 a krv berú len po z prsta. 🙂 všade je to inak. ale ivet je zo zv tak, ako ja, čiže aj na to isté miesto pôjde, tak som jej napísala, ako to tu funguje 😀

urma
10. jan 2012

@darinkazv chapem 😉 este ze mna tak nekontrolovali 😀

ivettdt
10. jan 2012

@urma ....dakujem za radu 🙂 to tam Ti ten nápoj pripravia,bo nepočula o tom,ale to záleží od nich veru aj ja by radšej tie 2 hodky pretrpela doma ako stepovaním na chodbe 😒 aj ja by si dala radšej zobrat zo žily ako z prsta 🙂 dúfam,že to zvládnem nejak

ivanka.7
10. jan 2012

@urma tak sa tym zbytocne netrap, je logicke, ze cez sviatky to slo "lepsie"
je fakt, ze ja som ten jediny 3-kilovy prirastok mala vlastne za 5 tyzdnov, nie za 4; ale cez sviatky som za 3 tyzdne zas pribrala 2,5 kila, takze ono je to normalne, nestresuj

maxara
10. jan 2012

@katkarv no ja som mala po nine problemy s udrzanim.. akoze niekedy som mala ozaj naponahlo.. a teraz mam normalne pocit akoby mi aj slzilo cosi .. no myslim, ze uchadzalo.. ale nastastie nie vela, na intimku v pohode, len teda nie je to tehuvytok ale moc ☹
@takitak no parada.. ja mam takto problem s pravym bedrovym klbom a pravou stranou krizov.. 😖 akoby vyskocena platnicka
@darinkazv no mne sa to same nepohne.. a takto chodim pomerne casto na wecko na tri cvrky 😠
@ava11 no take nieco.. len horsie je, ze ono to je u mna nejak divne, lebo niekedy ked vstanem, tak mi ten akoby sam odseba vytiekol, bez ovladania, ale to len ked malinko ostane.. som z toho na nervy 😖

urma
10. jan 2012

@ivettdt no doma som nebola ani ja, lebo predtym vypitim som musela na krv a hned hned v ordinacii som vytiahla flasku z kabelky, vypila a az potom zacali plynut tie 2 h 🙂 Ale opytala som sa sestricky, ci musim sediet v cakarni alebo mozem sa ist prejst, tak vraj prejst sa mozem. Ja by som ani nemala problem, ze je to moc dlho 2 h sediet, ale ordinacia tohto mojho gyndosa je na poliklinike, sedis tam vedla chrchlakov z krcneho 😖 Dnes tam bol aj vazan v okovach s tlupou policajtov 😕 no hruza

maxara
10. jan 2012

@urma no pekne.. tlaci nam to brucho velmi nestastne 😒 mohol by sa prcek niekam posunut

urma
10. jan 2012

@maxara ano..to aj mne spravi, ze ked vstanem po malej, tak odkvapne mi vzdy vacsia kvapka, hoci som sa samozrejme utrela. Ja si to vysvetlujem podobne, ako ava11 pisala o tej hadici za zakrutou 🙂 a nerobim si z toho tazku hlavu.

maxara
10. jan 2012

@urma tak dobre teda.. nebudem.. len mi to lezie na nervy, lebo ono to niekedy slzi aj inokedy, napr ked mi velmi treba a nemozem ist, tak ako keby mi popustalo

dennkaa
10. jan 2012

@ivanka.7 no mozno naraz vela, ale za cele tehu som pribrala len 8kg zatial - ale to je to, ze ked to tak povie doktor nerobi to dobre, hlavne teraz, ked sme v tehu take citlivejsie. Aspon ja som hrozne precitlivena. Ale teraz na poslednej poradni uz vobec neriesil kilecka - skor sa zaoberal vsetkymi zlymi vysledkami ... uz som si na neho zvykla, ale v Kochu sa aj tak rodit nechystam.

efci
10. jan 2012

@atreyu ty si moj clovek, ja tiez priberam konstantne od zaciatku 3 kg za mesiac... ci jem viac, ci menej. Nadsena z toho nie som, ale co narobim. Prve tehu som mala + 16 vo finale, teraz uz mam tolko teraz... A doktor ten to dako zatial neriesil, on sa ma pytal na zaciatku na vahu a potom az minuly tyzden. A ja sa fakt citim dobre, nie, ze som take teleso. Takze tiez to bude vody zase vo mne jak hrom.

@urma daj si tablicku cokosky naschval na nervy a zabudni na neho. Podla mna si ty stihla aj tak a ked ma mimco miery akurat a ty ziadne ine problemy (cukor, tlak, opuchy) tak neries.
@darinkazv a kde ty byvas oproti tej farebnej skolke??? Lebo my tam tiez byvame ked sme vo ZV, ale mne maly chodi do skolky na Voljanskeho. A k detskej Balajkovej.
@romanakatka to je velmi dobra skolka 🙂 My sme tam tiez cez leto, uzasna pani riaditelka aj pani ucitelky. Mne uz tam bude toto leto Patrick koncit, uz pojde potom do skoly.

urma
10. jan 2012

@efci dakujem 😉

darinkazv
10. jan 2012

@efci áno, oproti tej farebnej. zvyknem z balkona pozerať hlavne v lete, keď sú na dvore, že ako sa hrajká 🙂 vždy, keď som mala voľno alebo som šla do poobedky, tak som ju chvíľku špehovala 😀 vchod do baráku máme priamo oproti vchodu do oranžovej budovy 🙂

efci
10. jan 2012

@maxara ja zase ked som mala v prvom tehu chut na cokoladu a veci s tym suvisiace tak som mala malicko zeleza. To si pamatam dodnes hranicne hodnotu od 10 - 100 a ja som mala asi 5 🙂 Ale v pohode tu sme, teraz mi zatial zelezo doktor nekontroloval a zase zacinam byt cokolado-zrava 😀 Inak ine sladkosti nemusim, len cokoladu.

efci
10. jan 2012

@darinkazv tak my sme panelak za vami (alebo pred vami) na Tulskej.

darinkazv
10. jan 2012

@efci a ktorý? žltozelený alebo oranžovožltý? keď prídete na sk, tak môžme dať stretko 🙂

ivanka.7
10. jan 2012

@dennkaa No ja do Kochu tiez asi nejdem, vyzera to zatial vyzera na Antolsku (mimo BA by mi bolo tazko organizacne a z BA nemocnic, ak vynecham Kocha, tak mi vysla Antolska) 🙂 A to ja som len hladala dovod, preco to mohol doktor vytknut a nic ine mi nenapadlo, no 🙂

ivanka.7
10. jan 2012

@efci ja uz som na zeleze a doktor povedal ze mi ho treba vela, tak 50mg rano, 50mg vecer :D

dennkaa
10. jan 2012

@ivanka.7 ved ja som to zobrala v pohode (ten tvoj nazor) - mozno je to tak ako si to napisala, ze 4 boli naraz vela ... uz som na tu jeho poznamku aj zabudla, aj ked som mala na neho tazke srdce 😀
A ja ostavam verna Ruzinovu - mam to najblizsie k domu a mam tam aj odporuceneho porodnika.

dennkaa
10. jan 2012

@ivanka.7 kvoli comu papas zelezo?? Ja tiez papam, ale len 1 tabletku denne a mne predpisal Ferretab, lebo som chudokrvna a este som mala nejake zle pecenove vysledky

strihalka
10. jan 2012

jupiiui, od teticky z cech mi prisel balicek riflicky😀jsem se bala ze mi nebudou 38, ale zvlastni jsou 😀,

ivanka.7
10. jan 2012

@dennkaa ja mam tiez najblizsie Ruzinov, dosla by som ho peso aj s 5-minutovymi kontrakciami asi :D Ale zomrel mi tam ocino pred piatimi rokmi, babicke tam zistili nador... nemala by som tam dobry pocit a ja musim byt v pohode co najviac, aby som to zvladla, takze radsej ina nemocnica.

Aj mne predpisal Ferretab, ale povedal, ze som chudokrvna dost a dal mi 2*1 denne.

darinkazv
10. jan 2012

juj, ja akurát zháňam po bazárikoch nejaký ten prebaľovací pult s vaničkou, ale tu na sk chcú aj 40eur za taký, čo má potrhanú tú polstrovanú časť. za super ceny som našla na českom bazáriku, ale to keby som mala poštovné platiť :( šľak ma triafa. a na ebay ani neviem, či niečo také predávajú a ak aj hej, neviem cez to nakupovať ☹ 😝

strihalka
10. jan 2012

Jinak co se tyce porodnic, tak my mame moznost znameho, tedy primo prednsotu gynek. kliniky...ale nejak se nam nece dat 200€ tak asi pujdu na antolskou

dennkaa
10. jan 2012

@ivanka.7 jasne, ked sa Ti s ruzinovskou nemockou spajaju taketo spomienky, tak je urcite lepsie ist niekam inam. Ale ved postarat sa o nas musia kdekolvek. A az do konca budes chodit k Smolikovi alebo uz potom posledny mesiac na Antolsku?? A kedy nastupujes na matersku?? Mne uz doky napisal do knizky aj termin nastupu na MD.