icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

darinkazv
10. jan 2012

@strihalka jani, prosím ťa, ty určite budeš vedieť. český krumlov je kde presne? je to niekde blízko prahy alebo je to na morave?

strihalka
10. jan 2012

@darinkazv cesky krumlov jsou jizni cechy, nejkrasnejsi mesto v cechach, patri mezi unesco vrele doporucuji na jakkykioliv vylet...je to cca 150km na jih od prahy

dennkaa
10. jan 2012

@strihalka a v ktorej nemocke je ten vas znamy - je to MUDr. Holoman?? Lebo ja si idem lekara zazmluvnit za 230 EUR k porodu.

darinkazv
10. jan 2012

@strihalka ja len kvôli tomu, že čo pozerám české bazáriky, tak tam by sa mi lepšie oplatilo kúpiť ten prebaľovací pult s vaničkou. lenže iba v prahe mám sesterku, tak mám problém, kto by mi to zobral. lebo poštovné veru neviem, koľko by vyšlo. ale fakt sú to rozdielne ceny. taký pultík, ako tu baby predávajú za 50 a viac eur, tak tam baby aj po 600kč predávajú :( len pre mňa je to zložitá kúpa. a na ebay keby aj bolo niečo také, tak do toho sa nevyznám, že by som cez to kúpila.

strihalka
10. jan 2012

@dennkaa rusniak igor na kramaroch

strihalka
10. jan 2012

@darinkazv no my jetse do prahy pred porodem jednou pojedem, tak ze by nebyl problem to z prahy dovezt, ale potom otazka, jak si dopravis odsud?

efci
10. jan 2012

@darinkazv žltozelený

dennkaa
10. jan 2012

@strihalka aha ... ja som myslela, ze znamy je v Ruzinove. Ale tak Ty to mas blizsie na Antolsku ako na Kramare.

darinkazv
10. jan 2012

@strihalka to keby mi mohla sesterka prevziať, čo je v prahe, tak ona chodí na sk za rodičmi, tak ona by mi to doviezla. mne je problém zháňať ten pultík, lebo čechy nepoznám, neviem, kde sa tie konkrétne mestá nachádzajú. tak preto som, že jaké mestá sú tak do 20km od prahy, aby mi po to mohla sesterka skočiť. hrozne blbo sa mi takto na diaľku kupuje.

@efci tak tam mi býva aj kamoška a aj jedna mamina, čo sme spolu rodili a teraz baby chodia do škôlky spolu 🙂

strihalka
10. jan 2012

@dennkaa to hej, a uz jsem i lezela, tak vim do ceho jdu 😀 a vim ze budu o hladu, bo to byly fakt blafy, jist se to nedalo☹, ale personal ok aj co jsme slysela, jedine co me zarazelo, ze bylo ze otecko nesmi k pordu , az tedy na 2dobu porodni ael baby na teme antolska, ze muze aj na tu prvni, takjsem asi rozhodnuta..

strihalka
10. jan 2012

@darinkazv vsak mrkni na googl mapy a kukej, ze jak sjou daleko....kdyz si das vyheldat trasu praha a to konretni mesto, tak ti to da vzdalenost

ivanka.7
10. jan 2012

@dennkaa Posledny mesiac asi na Antolsku, aspon si tam vyhliadnem nejakeho doktora :D a nastup na MD nemam napisany v knizke, ale co som pocitala, tak by to malo byt 21.-22.2. 🙂

dennkaa
10. jan 2012

@strihalka to je ine, ked uz vies co Ta caka ... ja som tiez lezala na zaciatku tehu v ruzinove, takze tiez uz viem, ake to tam bude a co mozem ocakavat. Aj moj manzelik ide k porodu - dufam, ze to tam ti nasi chlapi vydrzia 🙂 Podpora oteckov pri porode je podla mna to naj - teda ak je porod bez komplikacii.

strihalka
10. jan 2012

@dennkaa muz se boji injekci a krve, takze to bylo velke premlouvani,a lepak mu kolega vypravel jake je to uzasne a bylao rozhdonuto.. a ted kdyz se otom nekde bavime, tak hrde rika ze jde k porodu :.-D

dennkaa
10. jan 2012

@ivanka.7 a uz sa Ta doky pytal, kde chces rodit, lebo mna zatial este nie. Ja nastupujem na MD 27.2. (osem tyzdnov pre terminom).

strihalka
10. jan 2012

BABY, vsichi se me ptaji, ci uz chodim na predporodni kurzy...jsou povinne,oplati se?kde na ne narazim?v porodnici?ci nekde mimo?aj s oteckama se chodi?

strihalka
10. jan 2012

@dennkaa a ty nastupujes z jakeho duvodu 8tt?pred

dennkaa
10. jan 2012

@strihalka aj moj manzel sa hrozne boji krvi, tiez som musela prehovarat a prosit - nakoniec sa podarilo a ide - snad si to tesne predtym nerozmysli. Ti chlapi su hrozne padavky .... 😀

dennkaa
10. jan 2012

@strihalka ja mam na PNke napisane rizikove, takze kvoli tomu.

ivanka.7
10. jan 2012

@dennkaa ja mam toho 22.2. 6 tyzdnov pred porodom a pytal sa ma na to na poslednej poradni, tzn. 2.1., na dalsej poradni uz budeme riesit predporodne kurzy, vravel, ze cca od 30ho tyzdna odporuca predporodnu pripravu a to budem akurat v 30tom tyzdni.

strihalka
10. jan 2012

@dennkaa hmmm
aj ja chcem, jen to mi obvodni neda☹ a u te mam pnku

dennkaa
10. jan 2012

@ivanka.7 no ja idem do poradne az 26.1 - to budem v 28 tt takze predpokladam, ze aj so mnou preberie temu predporodnych kurzov a bude chciet vediet, pre aku porodnicu som sa rozhodla.

dennkaa
10. jan 2012

@strihalka to veru neviem ako je to s PNkou u obvodneho, ja som u gynekologa na PN v podstate s malou prestavkou skoro od zaciatku tehu. A obvodny Ta vypisal s akou diagnozou??

ivanka.7
10. jan 2012

@dennkaa ja mam 23ho, tak ti potom napisem🙂 mam nejake tie 2-3 tyzdne naskok predsa len, tak si nerob starosti, ze sa ta este nepytal 🙂

strihalka
10. jan 2012

@dennkaa dychavicnost
ale nevim ci se to da jeste zmenit
lebo tato pnka je z nemocnice a je potvrzena zstupkyni, bo moja dr mala dovcu a jdu k ni ted v ctvrtek

zonjushe
10. jan 2012

zeny..preco prehovarate muzov, aby sli k porodu..ja toto asi nikdy nepochopim..

marcela1992
10. jan 2012

@zonjushe Ja som môjho prehovárala aby nešiel ale tak ma presviedčal,že chce ísť až sme sa nakoniec dohodli,že tam bude 🙂

zonjushe
10. jan 2012

@marcela1992 no ja by som jedine pristala, keby fakt, ze velmi chcel ist..ale inak nie..a uz vobec ked ma strach z krvi a podobne..lebo vabny pohlad to veru nie je..personal ma niekedy viac prace s oteckom ako s rodickou..a nehovoriac o tom, ze vo vacsine porodnic otecko dobehne len na finale..

strihalka
10. jan 2012

@zonjushe lebo chcem aby byl u toho, ja beru jako nejkrasnejsi chvili zivota, na porod se tesim a beru to jako chvili kterou by i muz mel zazit, boje to neco neuveritleneho...ja to neberu s te stranky, aby videl jak trpim, verim, ze to bude krasny okamzik a chci aby u nej byl i muz, aby o nej nebyl ochuzen

katkarv
autor
10. jan 2012

@strihalka aj ja chcem aby bol pri mne 🙂 a aj on chce ale ked sme pozerali videa o porode,ked videl klasicky porod z nastrihom tak mu bolo vselijako ze aky to je masaker a ako je vsetko nasilu ale ked sme kukli porod doma tak to je ina kava,krasne prirodzene a on hned ze budeme rodit doma? 😀 Ale to sa zas bojime kopmlikacii ze co ak...