Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@strihalka Ahoj, je to ulitka, viac info mas ked si kliknes na www.ulitka.sk je tam aj video. Ja nad tym uvazujem ze to kupim miesto zavinovačky, ze vraj je to super pre deticky, su kludne citia sa ako v brušku, a hlavne ze sa da pomocov tejto ulitky naucit dietatko na nocny rezim. tak uvidime 🙂
dennkaa aj ja som už kupovala viacej vecí tu na MK a som spokojná,síce skoro nič nepotrebujem, lebo nakolko čakáme aj druhého synčeka tak mám kopu vecí po prvom, a ešte aj sestra mala teraz synčeka marcového, takže toho mám fakt vela, niektoré veci ani raz neoblečené...veci ako postielku,komodu, vaničku, to všetko už mám, akurát kočík chcem nový po 7 rokoch....
Ozaj žienky, strašne som chcela červený kočík, kedže som čakala že to bude dievčatko, ale teraz pre chlapčeka sa mi zdajú všetky také moc červené, teraz zhánam opačnú verziu, že čiernočervený, teda aby tam bolo tej červenej menej, ale nejak neuspešne...myslíte že aj červený kočík by mohol byt? 😒
ešte jedna otázočka, aké osúšky ste objednávali, lebo moje po Samkovi sú zničené, požičala som sestre a tá ich niečím zafarbila, takže už sú škaredé, ale mne sa najviac osvedčili plienkové osúšky, mám aj dve také froté s takou kapucničkou na hlavičku, ale tie som moc nemusela....či sú už aj nejaké novinky? za tých pár rokov 😉
Práve mi došla videopestúnka, čo som kupovala na ebay a dokonca koncovka sedí do našej zásuvky. Juj, ako sa vytešujem 😵
@katkarv @pimpilla ked mi pridu balicky urcite dam vediet, ale asi skor buduci tyzden, tento tyzden to asi nestihne prist - to by bol zazrak (ja mam totiz so Slovenskou postou katastrofalne skusennosti). @pimpilla podla mna moze byt v pohode cerveny kocik pre chlapceka, tak ako pise aj @urma dnes to uz nikto neriesi.
Inak som vam ani dobre ranko nepopriala, tak dodatocne prajem krasne zasnezene rano vsetkym aprilovkam. Dnes som chcela ist pozriet kolegovcov do prace, ale pocasie mi prekazilo plany, takze budem domka - bojim sa totiz, ze sa niekde vytrepem. A dnes mi dojde novy telefon... takze budem mat o zabavku postarane 😀
@urma Áno, Motorolu 😉 Konkrétne túto http://www.ebay.co.uk/itm/MOTOROLA-MBP30-MBP-30...
@pimpilla ja si myslím, že červená je taká neutrálna farba. Poznám veľa mamičiek čo majú chlapcov a majú červený kočík 🙂
Dobre ranecko prajem Vam do tohto zasnezeneho ranka 🙂)) No ja som vcera objednala cez net postielku, dufam ze nebudem sklamana , co poviete na tuto ? : http://www.postielky-kose.sk/detail.php?zbozi=3...
@denaalubos podla mna skvely vyber - my sme objednali Kolonial II so suflikom (viac do hneda) z inej stranky, ale este nam neprisla - napisali, ze do 21 dni - lebo po sviatkoch zacali vyrobu az po inventure ... takze stale cakame.
@dennkaa super tak sa tesim, ano my sme tiez rozmyslali nad tmavou a bledou... a kolko ta vide, ci rovnako?
Baby zatiaľ mi všetko vychádza...všetko som kúpila v akciách a dnes akurát čítam tesco leták a od zajtra majú zlacnené detské oblečko, ale hlavne detskú kozmetiku a pracie prostriedky pre deti 😵 takže sa ide na nákup 😝
@pimpilla červená je podľa mňa v pohode aj pre chlapca 🙂
@denaalubos pekná 🙂
@denaalubos nam sa ju podarilo zohnat za 119 EUR (to bola tusim najnizsia cena aku sme na nete nasli). Objednavali sme ju z bocianbaby.sk
@dennkaa no tak super teda, ked pride tak napis, ze ako? 🙂
@atreyu tak to je super sprava, dik za info 😉 my zatial nemame skoro nic, len teraz zaciname nakupovat, tak aspon budem vediet, ktorym smerom sa vydat 🙂
zatial mame len vanicku, jedny dupacky (co som dostala od kolegyn), niekolko bodyciek, ciapociek a pyzamka (od kamosky), ...
nastastie moj zamestnavatel povolil vycerpat celu dovolenku, ktora pripada na tento rok, pred materskou - takze uz od pondelka som na dovolenke (kedze mi ostalo aj z minuleho roka par dni, tak mam dokopy 30 - juchuu).. tak teraz planujem take velke nakupovacie akcie, ked uz mam na to cas... a hlavne som doteraz zbierala potrebne info, co vlastne treba kupit... esteze existuje tato debata, vela som sa tu poucila - DAKUJEM vsetkym 😉
@denaalubos urcite dam vediet, len aby Tebe nedosla skor ako mne 😀
Babulky, idem z predpôrodnej prípravy na Kramároch. Pani dr.Jandová je neskutočne zlatá osoba, prebiehalo to vo veľmi príjemnej atmosfére. Bolo nás tam asi 15 maminiek a približne dve hodiny nám p.dr. hovorila ako to v pôrodnici funguje, ako kde čo kedy vybaviť (nadštandard, epidurálku, otecka pri pôrode). V skratke všeobecné info o pôrodnici (baby friendly, rooming 24 hod). Mohli sme sa pýtať čo sme chceli. Trikrát týždenne robí tehotenské cvičenia (vždy to isté, takže stačí chodiť len ako sa vám chce) a okolo 36 týždňa sa treba dohodnúť na stretnutí aj s oteckami. Tam sa bude detailne preberať priebeh pôrodu a čo sa od koho očakáva + teda dostanete pečiatku, že otecko môže ísť k pôrodu. Robí aj jedno sedenie ohľadne pupočníkovej krvi. Takže ja som nadmieru spokojná. Kontakt s ňou je jedine mailový, ale ochotne odpovedá takmer hneď a dohodne sa na termíne, kedy treba prísť.
@pimpilla aj ja mám červený kočík - CAM Cortina X3, vozila som v ňom Robka a budem aj MIška 🙂 deku som potom mala béžovú, aj fusak, podľa mňa je to v pohode 😉 ja som si tú farbu vysnívala a bolo mi jedno či v tom bude chlop alebo babula
Ahojte babulky, snad vas behem dne docitam, na poste mi uz lezi vajicko, jen jsem tak lina jit do auta, oprasit ho od te hromady snehu, dojet do bankomatu, vybrat prasulky, jet na postu a vyzvednout balik, ze musim cekat na muze.... 😀 😀 😀 , ten snih je neuveritelny....jeste ze muzu byt doma😀
a v teple domova varit gulas😀
@strihalka no ja som rano musela tiez utekat do bankomatu po prasulky, lebo mi kurier volal, ze dojde s balickom. Moc sa mi nechcelo a este aj obavy, ze niekde padnem .... ale nakoniec som sa prekonala, nastastie nie je ten bankomat az tak daleko. Ale kvoli pocasiu som aj tak zmenila ostatne plany na dnesny den. A varis gulas?? Ja som varila v nedelu a este dnes som ho dojedala na obed 🙂 Bola to mnamka.
BRATISLAVA a okoli :
Co podniknout nejaky sraz?BO tim ze jsem doma a odpo mam vychazky.....tak mam volno 😀 a doma se uz nudim...zkuste popremyslet

@dennkaa ja som uz takto nakupovala vela veci a zatial bolo vsetko v poriadku.Dufam ze aj tebe to dojde 🙂