Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@strihalka som z petrzalky, ale uz byvame teraz v lamaci. chystam sa tam zajtra zavolat. P. Jezikova by to mala mat na starosti. kuk na http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=62. tam je aj kontakt na nu.
@takitak ja neviem nikde som nepocula, ze by cvicenia mali byt namahave v 30tt. chodila som na pilates pre tehulky a tma cvicili pokojne baby tesne pred terminom..
Ja mam poradnu v pondelok a predporodnu pripravu (aj ziadanku dostanem az vtedy) budeme riesit s doktorom az na nej - a to bude vlastne koniec 30ho tyzdna. A rodit pojdem na Antolsku, ak sa teda nic nestane.
Inak s tym zelezom - realne mam viac energie odkedy ho beriem (teraz som dost v pohode zvladla 2 dni v Budapesti z toho jeden den sme vlastne cely prechodili - zoo, mesto) a hoci som obraz v 8t mala ok, tak zrejme to u mna nebolo len tym zvysenym objemom krvi...
@brkabra Ja vlastne neviem, neriesila som to (nemam na to cas, chodim normalne do prace a az do 22.2. aj budem, takze neriesim cele dni len co mi treba netreba a tak 🙂), ale niekto mi to spominal, ked som o tej predporodnej hovorila (asi svagrina, ktora na Antolskej rodila, ale nie som si ista).
@maxara dakujem za info aj idem hned pisat 😀
Joj nemozem sa vynadivat na ten kocik 🙂 trosku trvalo nez som prisla na to ako tam pridat striesku na sportovu cast :D a ako dat naspat z polohy lezmo do povodnej ale huraaaa je to tam 🙂 tak sme sa vozili po byte len tak "na sucho" bez babatka zatial 🙂 foto pridavam do apriloviek 😉
@strihalka Tak zasa nemozeme chciet aj vsetko aj dobru cenu aj novy kocik aj krasnu farbu .. 😀 vyber bol az z 3farieb modrosedy a bezovy tusim...ale nam sa paci tento, nie je uplne cierny, ale bielocierny alebo skor sedocierny a hlavne tu som ani nejako nevidela extra kriklave kociky farebne tak aspon nebudeme trcat z radu 😀 A mam taku decku bledomodru tak ta to pripadne ozivi nejako. Aj ked co som videla tu vacsina mamin co maju za kociky, tak na tom by som sa bala aj psa vozit a hrkalo to na celu ulicu 🙂
@brkabra
@maxara nemyslela som cvičenia, ale tie intenzívne kurzy pre budúce mamičky s oteckami - tie sú väčšinou medzi 18.-20. hodinou a to sa už nedoporučuje alebo teda to môže byť namáhavé. nie cvičenie ako také ...
tá adresa bola jasne že nesprávne - sorry - práve táto jandová ma zaujala, ale na web som našla že má plno ... no uvidíme možno sa pošťastí ...
ja som našla nejaké súkromné centrum, tak pôjdeme tam ... a je to cez víkend, čo mi vyhovuje, lebo asi by to bolo fakt dosť po 13 hod. v práci ešte niekam na kurz ...
vôbec neviem spať - a zajtra mám 12 stretnutí, tak to som asi v ...
Dobre ranko
u nas bude dnes kooopa julovciatok, Ninka sa velmi tesi od rana 🙂 Akurat stale nemame upratane ani hracky, ani kuchynu 😖 no ale kedze este ranajkujem, tak pohoda lesna.. s prstom v riti.. 😀
@esstela vdaka, ale my sme sa bavili o predporodnej priprave priamo na kramaroch, pod vedenim dr jandovej 😉 to myslim ziadne fitko nie je.. a teda kedze som si to uz absolvovala a pri porode riadne vsetko vyuzila, dovolim si tvrdit, ze je sposobila 🙂 preto odporucam
@takitak aha, ty myslis take aj s tym babatkom, ze co sa robi a tak? o takom neviem, a teda ani ze jandova take robi.. 😅
@denaalubos ja som bola presvedčená, že pôjdem na Kramáre, ale začíname už špekulovať aj nad Kochom..
@maxara tá vaša malá je bohovská 😵
Kočky, vaše babätká sú stále tak isto aktívne, ako boli pred cca 2 týždňami? Lebo naša malá už nejako besne nekope, len sa mi tam presúva a vydúva, no také tie kopance riadne nikde. Tak sa trošku bojím, či je to normálne..
@dandelion18 😵 😵 vdaka .. je uzasna
podla mna je to v pohode, s tymi pohybmi.. akoze pre pokoj duse sa opytaj dr, ale ja si myslim, ze cim menej miesta, tym menej priestoru na rozbeh 😅 takze kopance uz nebudu take brutusy.. ale o to viac bude boliet to presuvanie a hmyrenie 😒 napr mna vcera normalne par krat zabolelo.. 😅
@maxara už sa teším na tú našu babulu - budete mať konkurenciu 😀 😉
veď práve nechcem stresovať, ani seba, ani lekárku, takže si vravím, že pokiaľ ju cítim, dobre je. len bola som zvyknutá na iný druh pohybu a aktivity u nej..a moje brucho patrí k tým menším, tak nechápem, prečo sa mi proste neroztiahne, nech má kočka viac priestoru..ach jaj
@dandelion18 neboj sa, urcite je to v pohode.. brusko sa ti roztahuje podla velkosti babatka, to nie ze sa roztiahne a potom babo dorastie 😀 (ja viem ze vies) vobec sa tym netrap.. mne napr pri ninke rastlo skokovo a aj teraz mam taky pocit 🙂 a zalezi aj od tvojich svalov brusnych 😉 Inak ja som napr schudla 1,5 kg 😕 (akoze pri mojej vahe je to tazka pohoda, len som zvedava, co mi na to povie dr 😒 )

@denaalubos uz teraz jej napis mejl katarina.jandova@kramare.fnspba.sk napis jej, v kolkom si tyzdni, ze by si chclea absolvovat uvodnu konzultaciu, aj prednasku pre otecka a nejake to cvicenie.. ona sa ti ozve s volnymi terminmi. Niektory si vyberies, potvrdis a prides tam. A hotovooo 🙂