icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

denaalubos
18. jan 2012

Pridam foto TAKO ballila, ale zistila som ze na nete by som ho kupila aj o 60 € lacnejsie, ale co uz mame ho v obchode ojednany ...

denaalubos
18. jan 2012

@janka273 vstrebal hej, ale dr ma nechal PN radsej tak som sa bala a som nic nerobila nikam nechodila, ale teraz uz pohoda, ale ja som casnicky tak mozno aj preto ma nechal vypisanu..

janka273
18. jan 2012

@darinkazv magnézium ti to zastaví, nebojkaj sa 🙂 🙂 🙂 ....a budeš mať ľahký pôrod/ väčšinou tie ktoré majú skrát.krčok, tak majú rých.pôrod/- mojej kolegyni dcéra mala tak ako ty skr.krčok, porodila v 38tt, o 4 hod.jej odtiekla pl. voda , o 5hod. prišla do nemocky a pol 7hod. bola malá na svete 🙂 🙂 🙂 .....a zase, keby si ho mala moc skrátený, tak ťa hospitalizujú, len to sa meria do dákych cm, že?

denaalubos
18. jan 2012

Sice tie kolecka tam su tieto :

janka273
18. jan 2012

@denaalubos ja mám doteraz ešte zakázané namáhať sa - lebo dr.mi vravela, že sa mi to môže vrátiť....ja som chcela ísť do roboty- pracujem v ZŠ, ale keď nejde ráno kolegyňa s autom - tak idem peši 2km tam a späť / do kopca - a mám dosť/, s autom sa bojím chodiť 😉 ...ty máš namáhavejšiu robotu na chôdzu - dobre, že si zostala doma 🙂

pimpilla
18. jan 2012

@denaalubos úžasný aj ja som si nan brusila zuby a nakoniec som si vybrala Tako Jumper 🙂

denaalubos
18. jan 2012

Ozaj neviem uz ktora babula mi davala kontakt na dr Jandovu ale vcera vecer som jej uz pisala a dnes mi odpisala, a v utorok idem rano na vstupnu konzultaciu... Takze super, tesim sa a dakujem 😵

strihalka
18. jan 2012

@darinkazv je asi na muze😀
teda dle toho co rikala svokra, ze se na nej podoba.-D

strihalka
18. jan 2012

@janka273 no mala je zatim malinka, teda na 24+5tt ma 750g, tak nevim ci je nad ramec ci je to ok, ale ja budem radeji kdyz bude mensi

ivanka.7
18. jan 2012

A komu mam napisat alebo s kym sa skontaktovat, ak chcem chodit na Antolsku na pripravu? Uz ste tu o tom asi hovorili, ale som to nezachytila a som leniva to hladat dozadu, hlavne ked som bola tri dni prec a nemam silu vas docitat :D

bambulka1010
18. jan 2012

@strihalka Malinká je krásna 🙂 Nebojkaj všeko bude dobré. A aká je maličká? Pretože aj naša je malinká a posunul nám termín, už zas začiatkom mája. Ale tak neverím tomu, že toľko tam vydrží 🙂 xixi..

strihalka
18. jan 2012

@bambulka1010 me dr stale nechava termin na 17.4. ale asi zacnem ted nejak chodit na antolskou a aby uz i tam vedeli ze je mala posunuta a ze nechce z briska drive nez na konci aprila
tvoje vazi kolik?

strihalka
18. jan 2012

@ivanka.7@brkabra tam volala dnes a Jezikova tonedvihala

janka273
18. jan 2012

@strihalka mne to ukazuje, že 760g=26tt, ale záleží ako má dr.nastavenú tabuľku na sone....a ja som chcela menšie bábätko , ani vitamíny nejem, ale Riško bude asi riadny papkáč 🙂

ivanka.7
18. jan 2012

@strihalka a tel. cislo tu niekde padlo? alebo ho najdem na stranke nemocnice?

strihalka
18. jan 2012

@janka273 a kde ti to ukazuje?

strihalka
18. jan 2012

@ivanka.7 cislo nevim, mozno nekde na nete?

bambulka1010
18. jan 2012

@strihalka Moja vážila len 615 gramov. Dneska mi niekto povedal, že už konečene vypadám trošku ako tehotná a nie prežratá 🙂 xixi...Bruško mi vyskočila len počas sviatkov, inak som bruško ani nemala.

beronsche
18. jan 2012

ahojte zienky!
stalo sa vam niektorej, ze vas z nicoho nic zacalo strasne boliet brusko? Tak vyssie v strede, akoby zaludok (aj ked neviem isto, ci to bol zaludok).. Mne sa to stalo vcera vecer, strasne silna bolest, ani pohnut som sa nemohla a ja sama doma.. Uz som rozmyslala, ze si budem volat sanitku, ale potom to preslo... Ale poviem vam, vystrasilo ma to na smrt.... Dnes som bola v poradni a vraj sa to stava.. ale PA mi nepovedala, co to bolo...
Inak zase ma nevazili.. nejako to tu nikoho netankuje, kolko priberam.. 😀
@ava11
@maxara co su to tie poporodne nohavicky, co tu spominate?

beronsche
18. jan 2012

@strihalka neboj sa, este nic nie je stratene! Nakoniec sa otoci!!

Ozaj, kedy sa babatka zvyknu otacat? Nasa ma hlavicku vlavo hore...

ivanka.7
18. jan 2012

@beronsche do 36ho tyzdna sa vacsinou zvyknu otocit, nasa bola na poslednom utz uz otocena;
a ta bolest, to mohla byt podla mna falosna kontrakcia

Myslim, ze je zbytocne si pozorovat kazdy jeden krc, tlak alebo cokolvek. Je samozrejme, ze vacsina zien je neistych, ale ak mate na poradniach vsetko ok (nehovorim o rizikovkach, to je ine), tak nie je dovod sa znepokojovat pre kazdu vec - az ked nieco trva dlhsie, vtedy riesit.

denaalubos
18. jan 2012

@beronsche poporodne nohavicky, aspon myslim ze su to tie jednorazovky, po porode ti nedovolia mat nohavicky normalne koli ranam po porode a musis chodit s vlozkou, aspon tak som tomu poruzumela od kamosky co rodila a ta mi tiez vlastne az ukauala co su to tie jednorazovky...
A inak aj nasa mala ma hlavicku otocenu vlavo hore, tak dufam ze sa mi este otoci 😉

ava11
18. jan 2012

@beronsche To sú také sieťkované naťahovacie nohavičky. Po pôrode nemôžes a ani asi nebudeš chcieť mať na sebe nič tesné a keď nechceš chodiť po nemocnici s vložkou medzi nohami len tak, tak si dáš tieto nohavičky. Lebo tá vložka tam asi nedrží len silou vôle 🙂 A cez klasické nohavičky by sa ti bolestivé partie nemohli luftovať. Aspoň tak to celé chápem ja.

beronsche
18. jan 2012

@ivanka.7 fiha, myslis, ze to uz mohla byt falosna kontrakcia?? Necakala som tak skoro...
Ja si stale vravim "nesleduj sa tak", ale ked to sa neda... 😉

beronsche
18. jan 2012

@denaalubos @ava11 aha, vdaka 😉 Ja som tu len videla take, akoby papierove jednorazovky, musim zistit, ci maju aj ine...

darinkazv
18. jan 2012

@janka273 no, dokina povedala, že keď som na PN, tak môžem oddychovať. tak určite ale zas nie je až na toľko skrátený, že by som musela do nemocky. len povedala, že musím ležať čo najviac a nechodiť dlho, nedvíhať ťažké a tak. ak mi voda odtečie sama, tak budem rada, lebo pri julke som mala dlho bolesti a nakoniec mi museli vodu púšťať na dva rázy. budem rada, ak to pôjde rýchlejšie, než prvý pôrod 🙂 ale najradšej by som bola, keby bola v 40tt. no uvidíme, kedy sa nakoniec rozhodne prísť k nám 🙂 len nech je v poriadku 🙂
@strihalka tak isto bude mať aj niečo z teba 🙂 každá matka si vo svojom vnúčati vidí to svoje dieťa 😀

denaalubos
18. jan 2012

@beronsche ja mam take elasticke vzdusne take celkom sa mi lubili 😀

ava11
18. jan 2012

@beronsche tieto ktoré ja myslím nie sú papierové, sú to tiež jednorazovky, ae podľa toho materiálu predpokladám, že sa kľudne dajú párkrát preprať a použiť znova

urma
18. jan 2012

ja mam take sietovane 2 ks co sestre ostali. ako to tu tak citam, asi to je aj malo, co? Inak niekde som aj o takej plienke pre dospelych citala 😅 a tusim som nieco take videla aj v DM predavat. Nemali ste to niektora rodicka na sebe? 😉 Mne teda dako extra pohodlne tie sietovky nepridu...

ivanka.7
18. jan 2012

@beronsche myslim, par dievcat tu uz pisalo o tom, ja som este nezazila (alebo ak zazila, tak som to zle identifikovala 🙂)