Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@atreyu Tak to su neprijemne spravy 😒 a ako ti to zistila doktorka? akym vysetrenim? drzim palce aby sa to zlepsilo, o prietokoch neviem nic :/ ani ci sa tu take nieco robi vo FR. Malicky sa nam tiez neukazal a mame tak akurat fotku ako ma rucicku pred tvarickou, tak sa neboj uz coskoro ich uvidime nazivo 😉
baby co su to tie prietoky ja sombola naposledy na sono v 20tyzdni a teraz mi budu robit zevraj az v 30 tyzdni ale o prietokoch mi nikto nic nehovoril?!
@belissima85 v 30tt sa robia prietoky,tak ako v 12tt sa meria NT a ani o tom nemusis vediet.Nie kazdy lekar to rozobera ale kontroluju to kazdej takze ziadny strach 🙂
Len tak na odlahcenie temy..vcera som sa dozvedela, ze ja som bola vacsie babo aj na cm aj kg ako moj mm 🙂 Som sa pytala svokry, lebo mm nema paru o svojich predoslych mierach spred 31 rokov....
@katkarv aha tak dakujem som zostala vystrasena potom co pisala atreyu....uz som pokojnejsia🙂
@urma urcite robil, ale vtedy to este moc vyznam nema, len tak pre kontrolu.. robi sa to @belissima85 prave v tom 30tt na tom sone, kvoli tomu, ze placenta "zreje" alebo inak povedane starne a toto je vidno pekne aj na tej placente ale aj na pupocniku. A teda to kontroluju. Napr aj ked mame termin a stale nic, tak nas vezmu na termin do nemocky a kontroluju tam prietoky a monitor, tj babove ozvy, ako sa mu dari a tak.. a samozrejme aj placku.. a podla toho potom bud vyvolavaju alebo cakaju ci a to nahodou nepohne samo.
@strihalka http://www.maminkam.cz/velikost-plodu-v-tehoten... tu je tá tabuľka/ veľkosť bábätka v brušku 🙂 podľa tt
@atreyu drzim palce, neboj dobre to bude. A aj moj bol na morfe tvarou v placente 😀 Som musela urobit hlboky nadych a zadrzat, aby sa aspon trosicku odlepil a tak mam foto z 3D, ze polka tvaricky, polka placenta.
Ked sme tu minule riesili kto sa ako citi... tak ja som zabudla dodat, ze vsetko OK, len tehotenska demencia funguje..,.a teda poriadne 😝 Ja za chvilu zabudne ako sa aj volam asi 😀 Uz som si o tom citala, ze to je vplyvom dakych hormonov, co chrania matku po porode pred stresom... Aj vy tak zabudate???
A zrava som zase, ked som o pol stvrtej dosla z obchodu bum misticka Chocapic s mliekom a pomaranc, teraz pijem kofeinovu kavu (priserny tlak, zmena pocasia, oteplilo sa o 15 stupnov a prsi, oblaky mi sedia rovno na hlave) a k tomu chlebiky s lekvarom... 😖
Ja len k tej tehotenskej demencii, ze sa prejavuje asi skor u mojho priatela 😀
Vcera k nemu do obchodu prisla pani a chcela poradit ohladom nejakych sportovych topanok a on na nu tak zvesela, ze je mu povedoma a ze urcite uz u nich nakupovala... asi chcel zaposobit 😅 a ona na to... nie nie ja som vasa prenajimatelka bytu 😀 😀 😀 booooze jak som sa smiala na nom hahaha 😀 ze zabudne aj ako vypada vlastnicka 😀 asi ta demencia je prenosna 😉

@urma ano kolko vyzivy cize krvi prejde k nemu,ako pisem ja som mala zle a aj placenta bola o polovicu mesia ako normal ale toto zistili az po porode.A dcera ma DMO vdaka tomu ze mala malo vyzivovany mozog.