icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

amanda683
20. jan 2012

@strihalka krasny je a nehrkoce to moc?Ja tiez uvazujem nad takym podobnym,ale neviem sa rozhodnut.Mam ich viacej vo vyhlade 😉

amanda683
20. jan 2012

baby,co cakate dievcatka,uvazovali ste uz nad nausnickami a kedy prepichnut usi???Asi to hned v porodnici nerobia a treba ist k pediatrovi,ci???A myslym,ze cim skor,tym lepsie.Mate niektora skusenost? 🙂

katkarv
autor
20. jan 2012

@srnqqa ano presne to 🙂

katkarv
autor
20. jan 2012

tak baby poradna je zamnou 🙂 ale doktor bol hluchy ked som mu hovorila ze som mala predtym problemy z prietokmi ze ci sa nedaju skor pozriet,objednal ma na 7.2. ze vtedy budu aj prietoky ☹ Ja mam zatial nervacit ci je mala o.k

lias
20. jan 2012

@amanda683 mojim babám prepichovala pediatricka, cca v 3-4 mesiacoch, ale teraz rozmýšlam že dám radšej niekde nastreliť.

lias
20. jan 2012

@katkarv držím palce nech je tentokrát všetko O.K.!

strihalka
20. jan 2012

@amanda683 no ja to beru tak ze pokud nebude moci usnout, tak to prilepime paskou a pokud usne i pri tom, ze to tam vse bude behat, taks uper, muzou doma probihat zurky😀

strihalka
20. jan 2012

@amanda683 co se nausnicek tyce....tak uvidim, ale tak do trech mesicu urcite...mas uz nejakou vyhlidnutou stranku, s nausnickami?

strihalka
20. jan 2012

A dostaly jsme sms od kuryra, dneska opravdu kocik dorazi, juiiii,idem zavolat panu ridici, ze cca v kolik, kedze poobede planujem vylet do Breclavy...

aninka666
20. jan 2012

@amanda683 kamoška dala malej prepichnúť hned v pôrodnici. takže možno záleží od nemocnice. ja tiež rozmýšlam, že je to dáme prepichnúť hned a budeme mať pokoj.

ivanka.7
20. jan 2012

@amanda683 dam prepichnut tiez dost skoro, ak sa bude dat, ale este som nerozmyslala ci u pediatricky alebo niekde inde. Uvidim 🙂 A myslim ze na nausnicky sa prihlasi nejaka rodina - a ked nie, kupime my 🙂

ancovicka30
20. jan 2012

@maxara tak som rada, ze nie som sama hysterka, ked maly vyvadza, mne sa toto stalo uz niekolkokrat ze som sa pri malom rozrevala a potom som sa s nim nejaku dobu nebavila (no znie to sialene, ked si to citam, ale dako to na mna obcas pride a neviem inak)...no co uz, asi treba aj taketo situacie, aby sme si potom vazili tie prijemnejsie...🙂
@amanda683 to prepichovanie usi robia ako v ktorej porodnici, tam kde som ja rodila (antolska) su proti tomu, takze to nerobia...teda mna sa to netyka, ale tak vraveli na predporodnej pripravovej prednaske pred 2 rokmi cca...

maxara
20. jan 2012

@ancovicka30 🙂 no ono aj to moje napisanie znie ako hystericky zachvat, ale teda celkovo som bola nasr.. lebo uz 5 dni nemam ziaden vecer.. mm odmieta Ninu uspavat, ona sama nezaspi, lebo ked reve grca a tak.. ale teda obvykle zaspi do 10-20 minut a to som uz znasala vcelku, ze fajn, ved nevadi, ze vecer v prdeli, mmisiel chrapat o 20tej, cize ked som vysla od Niny, tak zase sama.. 😒 proste celkovo som bola nahnevana a ked sme sa vcera s mm konecne rozpravali, ze ani neviem ako vyzera, lebo sa mi len mihne v kuchyni ked pride z roboty, nazere sa a ide si po svojom, tj zacvicit, sprcha a spat a nie je ani s Ninou a len pinda na bordel v dome.. no skratka, tak sme si povedali, ze si urobime pekny vecer a ja skysnem dve hodiny s milost pani,ktora to zaklincuje tyckou na pol izby.. tak to je myslim na maslu 😠 😠 😠 tiez sa niekedy na nu urazim a nebavim sa s nou.. ved ako inak si uvedomi, ze robi nieco zle.. (teraz nemyslim to, ze sa dovracia, ale ked proste lumpuje, hadze po mne kocky alebo reve bez priciny)..

denaalubos
20. jan 2012

Baby a ja mam taku otazocku... S manzelom sme sa doma povadili, lebo on ma nieco s krvou nejaka s.....(sferocytalna ci aka) anemia, a ja kedze mam taku divnu pamät vselico zabudnem tak som sa mojmu dr nikdy o tom nezmienila, mate niektora skusenost, ze ci to moze nejak aj nase dieta postihnut, urcite na dalsej poradni mu to poviem... Ale myslim ze to neni nic hrozne, zivot ohrozujuce urcite nie, da sa s tym normalne zit...

katkarv
autor
20. jan 2012

@lias dakujem,snad bude 🙂 Vraj maternicu mam taku ako ma byt tak podla neho je teda asi vsetko v poriadku

atreyu
20. jan 2012

Ahojte baby...bola som u svojho obvodného gynekológa po recept na oxyphilin (neviem ako sa to píše), ale že tie lieky už nevyrábajú, že jedine infúzie...tak som si mala vybrať či chcem ísť do nemocky...váhala som, ale nakoniec idem aj keď mi je neskutočne smutno a do plaču, ale pre malého urobím čokoľvek...zasa v piatok a zasa na víkend ☹ baby držte sa a prajem vám pohodovejšie tehotenstvo než je to moje ☹

@katkarv neboj sa všetko bude v poriadku uvidíš a keď skús sa ísť objednať na tie prietoky do gynstaru mimo tvojho lekára

strihalka
20. jan 2012

@atreyu moja drz se, vim,ted kdyz vim, jake je to byt v nemocnici tak si dokazu presdstavit, co je to za smutek....drz se, malemu to jen pomuze...

strihalka
20. jan 2012

Dosli mi dve velke krabice......KOCAREK JE TUUUUUUUUUUUU 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

brkabra
20. jan 2012

viem, ze sa tu pisalo o monitore dyhcu babatiek. premyslam teraz nad tym, co sa daju pripnut na plienocku nez nad tym co je pod matracom. Najma preto, ze malinkeho obcas chcem nechavat v kociku na zahradke ked bude teplejsie. Len neviem ci mate niektora skusenosti s tymto typom monitoru A mozno hlupa otazka, neskodi to babatku, ked to ma stale na sebe? 😕

elfka.elfka
20. jan 2012

@amanda683 my sme dali Sandre prepichnut uska ked mala 10 mesiacov. vosli sme do zlatnictva, tam jej nastrelili a bolo to. prvu nausnicu ani nestihla zareagovat a druhu zaplakala, ale kym sme vysli von uz pozerala na vtaciky a bolo... pohladam jednu stranku na krasne farebne detske nausnice, len musim niekde najst kde som to mala.
v kazdom pripade su nausnice velmi neprakticke, stale sa zavadia pri obliekani a vyzliekani, nasa Sandra ked mala asi 3 roky ma poprosila, ci by sme ich nemohli dat dole.. a odvtedy sme bez nausnic a necham to na jej rozhodnutie kedy sa bude chciet k nausniciam vratit. a ked sa nam narodi Simonka, nic sa prepichovat nebude, najskor ked si to sama bude zelat.

katkarv
autor
20. jan 2012

@atreyu no skoda ze uz nie su tabletky,ale snad tam uz nebudes dlho.A kde si v RV ci v PO?

elfka.elfka
20. jan 2012

mne sa pacili nausnice na tejto stranke, paci sa :
http://www.detskysperk.cz/detske-nausnice-ze-zl...

strihalka
20. jan 2012

kocik postaveny....par detailu, ktere asi pochopim casteji, ale jinak je super, foto davam do vozoveho parku 😀

dandelion18
20. jan 2012

@atreyu drž sa!

dennkaa
20. jan 2012

Tak som uz naspat a poviem vam, ze pocasie ma opat dobehlo, vraj idem na prechadzku, lebo nevyzera, ze bude prsat - haha. Polovica prechadzky v pohode a kym som si povybavovala veci v zdravotnickych potrebach a v lekarni, zacalo liat ako z krhle (samozrejme, ze na prechadzku som isla bez dazdnika, ved naco) a to som povodne chcela z bundy odopnut aj kapucu, esteze som ju tam nechala... Nakoniec som isla naspat domov elektrickou a prvykrat sa mi stalo, ze ma pustili sadnut a to dokonca taka starsia pani ... normalne som bola prekvapena 🙂
No pocasie na porazenie, prisla som domov mokra ako mys a teraz ma tu provokuje vykukajuce slnko.... ja sa na to vykaslem.
Ale k veci - kupila som si poporodne nohavicky molipants soft od Hartmann - su uplne s perfektneho materialu a dokonca teraz citam na obale, ze sa daju normalne prat aj v pracke na 60 stupnov). Kupila som si ich 10 ks a velkost M a perfektne sedia, lebo maju v sebe elastan, tak sa prisposobia - fakt som z nich nadsena (obrazok nizsie). A tiez som si kupila aj poporodne vlozky Samu classic mini, dve balenia, ak mi to bude malo, tak potom poslem draheho. A pre malinkeho som kupila Sudocrem (to mensie balenie) a este rybaciu masticku na ritulku.

A nakoniec som si bola na poste po balicek s dupackami - z bazarika tu na MK. Oblecko uplne v poriadku (velmi sa tomu tesim). Polovica z toho nebola ani nosena a aj tie nosene po jednom dietatku su uplne ako nove - takze som rada, lebo som sa bala, ake to bude, ked som takto objednavala po prvy raz. Pofotim a pridam do albumiku.

Tak to su asi vsetky moje zazitky z dnesnej prechadzky. Teraz je cas obedovat 🙂

denaalubos
20. jan 2012

@brkabra no aj ja som rozmyslala nad tym do postieplky abo nad tym na plienku, ale tak som sa rozhodla pre ten do postielky, bo si neviem oredstavit chudiatko malinke aby malo stale nieco pripnute na plienocke a co ho to nebude tlacit a a ked sa zacne hybat a otacat tak mu to bude vadit, a co sa tyka toho ze v teple bude spavat v kociku ved to aj my ale ved cez den sme snad v pohotovosti a v noci ked spis sa ti to zide v postielke lepsie a nikde to to babo nebude tlacit a a ni zavadzat na plienke, to je cisto moj nazor 🙂

dennkaa
20. jan 2012

@atreyu moja zlata drz sa nam. Ono je to najhorsie ist do nemocky takto pred vikendom, ale uvidis, ze ked budes pod dohladom bude vsetko ok. Budem na Teba mysliet.

dennkaa
20. jan 2012

Hlavne, ze som v tom mojom prispevku napisala ohladne nohaviciek, ze foto nizsie a nakoniec som foto nedala - no cela ja popleta. Uz pridavam aj foto.

lias
20. jan 2012

@atreyu Držím palce nech všetko dobre dopadne!

giapetko
20. jan 2012

@atreyu drz sa...vsetko bude ok......hlavne je, aby si ty a krpcek v brusku boli ok.... 🙂