Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
som to nechcela davat 2 krat ale co už 😀
@katkarv no, sú ďaleko od nás, nemám si to ako vyzdvihnúť, takže keď manžel na to pozrel, tak povedal, že to nie je vôbec problém urobiť 🙂
@pimpilla jj, aj my sme mali do škôlky tú súpravku 🙂 všetci z nej boli paf. učiteľky aj rodičia 😀 aj šatičky a tričká odtiaľ. no keby nebola z toho vyrástla, tak nosíme doteraz 🙂
@ivanazv krásnučká je malá 🙂
@ivanazv gratulujeme, aj my mame doma 4rocnu Alexandru a pribudne dalsia baba 😵 😵
Tak kociar objednany, po narocnom vybere konecne som dospela k vysledku, tak verim ze budem spokojna 🙂
@vajanika27 a co si si vybrala? 🙂
@ivanka.7 Vybrala som si dufam ze dobre, budeme mat camarelo Q12, rozhodla kvalita a zaroven cena 🙂 chcela som nieco co nebude priserne predrazene a zaroven primerane kvalitne 🙂
ty uz mas kociar?
@vajanika27 este nemam 🙂 Ukecala som manzela, nech si so mnou ide este pozriet Avio a Teutoniu Cosmo (Plika xy druhov a verzii sme uz videli) a potom sa rozhodneme 🙂
@ivanka.7 avio nema malicke kolieska? nebojis sa aka bude manipulacia ked nasnezi?
@vajanika27 Ma male kolieska ale su loziskove, nie obycajne. A navyse nam odhrnaju sneh okolo panelakov dost dobre, tak nemam nejake obavy, aj keby sme do avia sli. A keby nahodou nebolo odhrnute, tak sup krpatu do manducy a ideme na prechadzku. A spat na cerstvom vzduchu moze aj na balkone v kociku a s vysielackou.
@ivanka.7 lebo kamaratka mala kociar s malymi kolieskami a isla sa zblaznit v zime, vytrapila sa poriadne...
my tym ze nemame auto tak som si hned povedala ze musime mat kociar, ktory bude mat vacsie kolieska a zistujem tuto zimu ze v Ziline neodhrnaju poriadne sneh, tak to by ma asi porazilo 😀
No ja si tiez planujem kupit ergonosic, tak tiez chcem viac menej kociar vyuzivat na spanie na balkone, a camarelo ma obrovsku vanicku, tak dufam ze ju vyuzijem co najdlhsie 🙂
@vajanika27 Ja nemozem mat kociar s velkymi kolesami, vacsina z nich sa mi nezmesti do vytahu a to je ovela vacsi problem, ako tie dva tyzdne snehu v roku v Bratislave 🙂
@ivanka.7 jaj tak to hej, vam tam velmi aj tak nesnezi, ale Zilina ja stale zasnezena 😀
@darinkazv no ahoj Darinka, tak uz aj ja som bola u toho witmana... a chcela som tu nahravku, no skoda ze si mi nepovedala ze ciste CD si treba priniest, alebo kluc... povedal doktor, no nevadi, mame aspon foto a ma to vraj ulozene on ... mam dobehnut kedykolvek s klucom a nahra to aj mne... A ozaj , nejak to tu moc nestiham sledovat, ty si uz bola aj druhy krat u neho...
@ivanazv No ja som bola dnes u Witmana a platila som 20 eur za sono a 3 eura za foto... a mala by som aj nahravku, len som si vraj mala doniest CD alebo kluc... no ale to este doriesim, lebo ma to ulozene doktor a mam dobehnut a nahra to aj mne... A nahravka by mala byt v tych 20 eur.
@vajanika27 ahoj aj my sme rozhodnuty pre camarelo.Hladali sme taky hlavne s velkou vanickou(hlbokou castou)co camarelo urcite ma ma ho aj kamaratka a je s nim nadmieru spokojna🙂
tak hadam budeme aj my🙂
No to neviem, ale on to tam asi nema obmedzene... lebo mal tam pod sklom na stoliku jednu fotocku a ja ze ... jeeeej aka pekna.. a on ... ano to je tiez jedna princeznicka v 32 tyzdni... tak ze v pohode mas este cas... zda sa ze nema toho este vela, lebo mna objednal hned... chodi do ZV vzdy piatky... treba mu len cinknut a hned ta objedna na najbizsi piatok... a dokonca Darinka tu z MK hovorila ze jej za tu cenu 20 E robil sono 2x, lebo na prvom sa malinka nechela dobre ukazat... 😉
@katkarv ja som bola 1x u lekara v 5tt.a odvtedy chodim pravidelne kazde 4tyzdne.
Ja cakam tiež Apriloveho chlapčeka.Termin mam 13.4. 😎
@ivanazv No to neviem, ale on to tam asi nema obmedzene... lebo mal tam pod sklom na stoliku jednu fotocku a ja ze ... jeeeej aka pekna.. a on ... ano to je tiez jedna princeznicka v 32 tyzdni... tak ze v pohode mas este cas... zda sa ze nema toho este vela, lebo mna objednal hned... chodi do ZV vzdy piatky... treba mu len cinknut a hned ta objedna na najbizsi piatok... a dokonca Darinka tu z MK hovorila ze jej za tu cenu 20 E robil sono 2x, lebo na prvom sa malinka nechela dobre ukazat... emoticon

@pimpilla jj a je to drevo, nie nejaký plast alebo kov. to ma teší najviac. ja milujem drevo 🙂 a aj finančne to vyjde aj 4 rázy lacnejšie, než kúpiť nový plastovo kovový 🙂 tak sa už neviem dočkať 🙂
tie vecičky sú krásne. ja malej objednávam odtiaľ odkedy tú stránku spustili. 🙂 veľmi kvalitné oblečko majú. napr. tú čiapočku som jej kúpila, keď mala rok a pol a doteraz ju má. aj teraz na jar jej ešte bude 🙂 (ona má maličkú hlávku. doteraz jej kupujem čiapočky na 2 ročné deti) ale aj tým viazaním sa dá super upravovať veľkosť. a fakt je to aj kvalitná látka, lebo vôbec sa nám nesprala, nerozgajdala a aj meno stále drží 🙂